تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 139

نام تاپيک: آرشیو / بیست و هفتمین دوره بسکتبال جام ملت‌های آسیا | FIBA Asia Championship 2013

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

اقا من رفتم قسمت رنکینگ زنان ولی خبری از ایران نبود! جریان چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

باور کنید از پی سی ورد تیم میدادیم بیشتر از 25 امتیاز میگیرفتیم مالزی تیم درجه 3 آسیا هست و این اختلاف قابل پیش بینی بود یه بازی تدارکاتی برای هماهنگی بیشتر و آشنایی با جو سالن و مسابقات! مقابل چین و ... این خبرها نیست!

1-پخش خفن زنده بازی از پایان کوارتر دوم از صدا و سیما میلی + گزارشگر در حدی خواب بود که صحنه آهسته رو هم گزارش میکرد انقدر هم سوتی داد که قابل بررسی نیست!

2-سطح بسکتبال مالزی رو مشاهده کردید؟با این سطح امکانات سخت افزاری مثل سالنهای مدرن و مجهز و تجهیزات بدنسازی و پزشکی و ... رو هم مقایسه کنیم بد نیست!بسکتبال با این رشد و افتخارات اخیر الان چندین ساله تو آرزوی یک سالن جدیده ...

3-امیدوارم مثل دوره قبل نشه چند بازی اول رو با اقتدار همه تیمها رو بردیم و بعد اون شکل رفتیم به اردن درجه 3 باختیم!!

پ.ن: کاظمی اکثر تورنومنتهایی که بوده خیلی با تیم ملی تمرین نکرده و در آخرین روزها اضافه شده یا مستقیم به محل مسابقات اومده ولی جدای پیش فصل ان بی ای مساله خدمت هم مشکل ایجاد کرده ...

3. 8 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به گزارش مهر، بیست و هفتمین دوره مسابقات بسکتبال قهرمانی مردان آسیا که از امروز پنجشنبه با حضور 15 تیم در فیلیپین آغاز شده است، روز جمعه با برگزاری دیدارهای روز دوم مرحله مقدماتی در مانیل و پاسای - منطقه‌ای نزدیک به پایتخت - پیگیری می‌شود. در روز دوم این رقابت‌ها و از گروه C تیم ملی کشورمان به مصاف کره‌جنوبی خواهد رفت.

کره‌ای‌ها که در تمام ادوار مسابقات جام ملت‌های بسکتبال آسیا حضور داشته‌اند در دوره پیشین این رقابت‌ها به عنوان سوم دست یافتند. آنها در این دوره مسابقات نیز همچون ایران و چین از مدعیان قهرمانی به حساب می‌آیند. به خصوص اینکه "یانگ دونگئون" و "لی سئونگ جون" که متولد آمریکاست، تیم با تجربه کره جنوبی را همراهی می‌کنند و در کل امید این تیم را برای راهیابی به جام جهانی برای نخستین بار از سال 1998 افزایش داده‌اند.

کره‌جنوبی که تا به حال دو بار فاتح جام ملت‌های آسیا شده است، از حیث مدال آوری (رنگ مدال) سومین تیم برتر آسیا بعد از چین و فیلیپین محسوب می‌شود. بسکتبال کره‌جنوبی در ادوار مختلف حضور در این رقابت‌ها علاوه بر دو قهرمانی موفق به کسب 11 مدال نقره و 10 مدال برنز هم شده و با مجموع 23 مدال، پرمدال ترین تیم تاریخ آسیاست. این در حالی است که مجموع مدال‌های چین و فیلیپین در این رقابت‌ها به ترتیب 18 و 8 مدال است.

در هر صورت کره جنوبی که در رقابت‌های مقدماتی المپیک 2012 نمایش بسیار خوبی داشت دومین حریف تیم ملی بسکتبال ایران در بیست و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی مردان آسیاست. این دیدار از گروه C و از ساعت 14:15 (به وقت ایران) آغاز می‌شود.

5. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

چرا زنان تو قسمت رنکینگ فیبا نیستن؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از دست این گزارشگرای فوق چاپلوس ایران .. انقدر سطح سواد و گزارششون پایینه فقط مجبورند به صحبتهای حماسیشون رو بیارند . از اول تا آخر فقط ازشون میشنوی دلاورمندان . بازیکنای غرور .. بازیکنای پر افتخار .. حال آدمو بخدا بهم میزنند . بدبختی دقیقا امروز هم شبکه های اونوری باز نمیشند واسم .

8. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

نیمه اول در حالی که بد بودیم با 4 اختلاف باختیم . به نظرم مربی ایران زیاد تغییر در ترکیب می ده . حالا سن بالا یا فشار زیادی ... نیمه اول بر طبق عادت قدیمیمون تا تونستیم پنالتی خراب کردیم . فکر کنم بالای 10 امتیاز از دست دادیم . از 9 پرتاب 3 امتیازی فقط یکیش به امتیاز تبدیل شد . نیمه دوم باید بهتر بشیم اگر می خوایم ببریم ...

10. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی

پيش فرض

گزارشگر فوق العاده چاپلوس بود من که شبکه 3 رو بوسیدم گذاشتمش کنار.

12. این کاربر از اره باو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

تبریک میگم
    تمام بازی کره فقط در سرعتی بودن و پرتابهای سه امتیازی خلاصه میشد و انصافا به طور کلی سطح بازی ایران خیلی بالاتر بود .این کامرانی همیشه عشق من بود. خدای بسکتباله فقط حیف که قدش کوتاهه
    سه امتیازیهامون خیلی ضعیفه باید روش کار بشه . نظر شخصیم اینه که در بازی دوم با کره که احتمالا در مراحل بالاتر خواهد بود به مشکل بخوریم . چین هم بهرحال چینه و پر آوازه در بسکتبال آسیا مسلما هرچقدر هم کره قوی باشه فکر کنم چین برابر ایران بازی اولش رو که در برابر کره انجام داد نده و قویتر خواهد بود .
    پ.ن
    من ندیدم ارسلان کاظمی در طول این سالها واسه تیم ملی بازی خاصی کرده باشه ماشالله همیشه به یه بهونه ای داخل بازیها نبوده یا اینکه اگر هم بوده در دوران اوجش نبوده.ازون بازیکنایی که فقط اسمش رو شنیدیم تا اینکه بازیش رو ببینیم . امسال هم که شاهکار آقایون جمهوری اسلامی باعث شد نتونه در بازیها شرکت کنه و عدم تمرینش رو بهونه کردند. متاسفم .

14. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بازی رو الجزیره HD1 میداد ولی از دیشب از هاتبرد رفته بود مجبور شدم شبکه 3 ببینم .
    واقعا گزارشگرش خیلی سوژه بودش یاد کشتی افتادم هی میگفت دلاور مرد و.... .
    امروز پرتاب 3 امتیازی خیلی کم داشتیم ولی از طرفی تو دفاع عالی بودیم حیلی دوست دارم بخوریم به اردن و انتقام دور قبل رو بگیریم

16. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بردیم ولی واقعا چقدر افت کردیم ...
    گزارشگر هم صداش خیلی خوبه ولی دیگه شورش کرد ... حرکت قلدر مابانه همش 4 امتیاز جلو بودیم کوارتر اول هی میگفت بهت تو اردوی کره ست چه قدرتی ما بهترین تیم مسابقات رو بردیم و ... ولی بازم با سابقه هست اونایی که یادشونه صبح جمعه بسکتبال نوین گزارش بسیار خوب بنکداران و این آقای ابوالحسنی مفسر!و البته افراد دیگه مثل عنایت الله آتشی و ...
    تیم بسیار به حامد و بعد صمد وابسته هست چون مجبوریم زیر سبد بازی کنیم شوت راه دور 0!! منطقه ای بسیار کم دائم توپ به حدادی یا کاردوست میرسید یا صمد انفرادی. خطای مجانی زیاد داشتیم چه وضعشه آقا یه جوری بزن یه فول ثبت میکنی ارزش داشته باشه آفاق خیلی با دوران اوجش فاصله داره از این جوون ها هم ارغوان یکم با استرس بازی میکنه ارسلان تو جام جهانی خیلی خوب کار کرد اون دوره ای که حامد آفاق و صمد مصدوم بودن ارسلان کاضمی و حامد حدادی تیم رو میکشیدن ...
    فکر میکنم تیمهایی که بتونن سرعت و جا به جایی زیاد داشته باشن + شوت سه امتیازی کار رو برای ما سخت کنن!هنوز که هنوزه تو بازی zone و set play ضعف داریم

بسکتبال آسیا هم جذابیت نداره بس که ان بی ای دیدیم خسته کنندست این بازی ها تیمها پر اشتباه امتیاز های رد و بدل شده پایین سرعت کم و حرکات نمایشی معدود ( هرچند این بازی حامد دو سه تا اسلم دانک زد!) حداقل تا مرحله بعد انتظار بازی های جذاب رو نداریم ...

بازی بعدی فردا 14:15 مقابل چین

18. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •