با یک دوره تاریخی یا شاید تک طرف هستیم. تیمی قهرمان اروپا، جهان و دوباره اروپا شده، هنوز کلکسیون ستاره داره و در فرم عالی به سر می بره، مدعی جام جهانی بعدی هم هست. جوانانش هم فوق العاده کار میکنه و قهرمان میشه! نمونه داشتیم؟ به نظرتون چه اتفاقی میوفته؟سینا جان از شما کمی بعید بود![]()
ابتدا از این دوران تاریخی اسپانیا لذت ببرید ولی حافظه کوتاه مدت نداشته باشید .
در ثانی فکر می کنم هر کسی ارزوی قوی تر بودن تیم مورد علاقه خودش رو داشته باشه و حالا درسته که دیکتاتوری اسپانیا و بارسلونا در عرصه مطبوعات و رسانه به خصوص از نوع وطنیش وجود داره ولی هر کس حق داره موفقیت تیم خودش رو بیشتر ببینه و فکر نمی کنم که ارزوی تغییر قدرت نیازی به" چشم دیدن یا ندیدن" داشته باشه !!
در سوم، به عنوان یک هوادار المان ( که فکر می کنم این حس رو با هوادران ایتالیا ، برزیل و ارژانتین و سایر تیمها مشترک داشته باشیم) بیش از اینکه از موفقیت تیم و کسب تروفی لذت ببریم از با تیم بودن و سهیم بودن در شکست و پیروزی در مدت طولانی لذت می بریم .
اما خب اعتراف می کنیم که به شما هوادارن اسپانیا حالا چه ریش سفیدهای مثل شما و چه پسر خاله 10 ساله عاشق اینیستای من فعلا کمی حسودی می کنیم![]()
البته بعد ها اینا برای همه خاطره میشه و دیگه به چشم رقیب دیده نمیشه. نیش و کنایه و تلاش برای انکار هم جای خودشو به تحسین و تعریف و اعتراف میده. به عنوان هوادار این جریان تنها باید صبر کرد تا جایگاه خودشو تو تاریخ پیدا کنه.
مثال: کسی الان نمیگه چقدر تلخ بود زیدان ظهور کرد یا با تعریف های رسانه ملی از ایشون سوختم
این بارسلونا و مسی (دو موضوع تاریخی دیگه ای که در دوره ما افتاده) که همین الان آمار و محبوبیت (طرفداران) بسیار عجیب و بالاتری دارن