تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 40

نام تاپيک: مشکل عبور سیم تلفن از کنار سیم برق

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز چطوری تست بگیرم از مودم اونجا!!
    امیدوار بودم این مشکل را خودتون یه جوری حل کنید.
    مثلا میتوانید از یک لپتاپ استفاده کنیدیابه کمک وایفای به سیستم خود وصل شویدیابعد از اینکه مودم خود را وصل کردید به ISP خود زنگ بزنید(با موبایل) و از آنها بخواهید اعداد را برایتان بخوانند.یا اگه هیچکدام نشد از یه سیم بلند مستقیم با خاصیت نویز گیر بهره برید.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از 2تا نویز گیر جداگونه استفاده کردم ولی هیچ کدوم جواب ندادن حتی تلفن هم کندم ولی باز هم نشد.
    چند بار هم خود مودم رو بدون نویزگیر زدم (تلفن هم از پریز کندم) به پریز زدم ولی باز هم جواب نداد که نداد!
    من این روش ها رو چند بار انجام دادم

دوست عزیز چطوری تست بگیرم از مودم اونجا!!
    ثانیا این قطع شدن هام که دقیقه به دقیقه قطع نمیشه (البته بعضی مواقع دقیقه به دقیقه قطع میشه بعضی مواقع 30 دقیقه بدون قطعی کار میکنه!)

چراغ DSL خاموش میشه و در نتیجه اینترنت قطع میشه!

.... همین الان 4-5بار قطع شد

پ.ن: مشکل عجیبیه! از هر روش جدیدی که استفاده میکردم برای چند ساعت یا حتی چند روز خوب میشد!!
    تا حالا زنگ زدی پشتیبانی؟
    از کجا اینترنت داری؟

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان الان من بدون نویزگیر هم تلفن و هم مودم رو (به دو پریز مختلف) وصل کردم.
    خوب کار کرد ولی وقتی گوشی رو برداری قطع میشه و همینطور خیلی خش داره اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد!
    با این وضعیت من احتمال میدم اگه زنگ هم بخوره بعضی مواقع قطع بشه و این هم مثله روش های دیگه موقتی هست و دوباره چراغ dsl قطع میشه درسته طولانی تر نگه میداره ولی با برداشتن گوشی قطع میشه و همینطور از شدن خش نمیشه با تلفن صحبت کرد و باید مودم رو خاموش کنم یا سیم مودم رو بکنم!

تا حالا زنگ زدی پشتیبانی؟
    از کجا اینترنت داری؟
    بله قبلنا چند بار زنگ زدم. ولی من رو میپیچوندن تا آخرش که میگفتن باید کارشناس بیاد. منم حاضر نبودم پول زور بدم به کسی!
    اندیشه سبز خزر. بقیه مشکل ندارن فقط من این مشکل رو دارم. مشکلی که از اون اول با منه یعنی نزدیک 2 سال!

ویرایش: با این روش طی 2 ساعت فقط یک بار خود به خود قطع شد!!
    Last edited by Iloveu-ALL; 06-06-2013 at 02:59.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

پس تنهایی راهی که از نظر من مونده (که نه با زنگ خوردن و برداشتن گوشی قطع بشه و نه خود به خود) دور کردن دو سیم از هم دیگه است.
    اگه سیم هارو از هم دور کردم نتیجه اش رو بهتون خبر میدم!

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان مشکلم رو فهمیدم چیه مشکلم در واقع سیم کشی غیر استانداره (همینطور سیم تلفن از کنار کابل آنتن عبور کرده ولی فکر نکنم این تاثیر چندانی بزاره!)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان الان من بدون نویزگیر هم تلفن و هم مودم رو (به دو پریز مختلف) وصل کردم.
    خوب کار کرد ولی وقتی گوشی رو برداری قطع میشه و همینطور خیلی خش داره اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد!
    با این وضعیت من احتمال میدم اگه زنگ هم بخوره بعضی مواقع قطع بشه و این هم مثله روش های دیگه موقتی هست و دوباره چراغ dsl قطع میشه درسته طولانی تر نگه میداره ولی با برداشتن گوشی قطع میشه و همینطور از شدن خش نمیشه با تلفن صحبت کرد و باید مودم رو خاموش کنم یا سیم مودم رو بکنم!
    مشکل قطع شدن نت بعد برداشتن تلفن ربطی به سیمکشی نداره
    شما فقط تلفن رو به اسپلیتر وصل کن مودم رو مستیم به پریز

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مشکل قطع شدن نت بعد برداشتن تلفن ربطی به سیمکشی نداره
    شما فقط تلفن رو به اسپلیتر وصل کن مودم رو مستیم به پریز
    این کار رو کنم نتم بیشتر قطع میشه. همینطور گوشی رو بر داری بیشتر مواقع قطع میشه (با اسپلیتر)

پروفشنال jafarr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من از اون اول که اینترنت گرفتم مشکل قطعی اینترنت هر چند دقیقه یک بار داشتم و
    2تا نویز گیر (اسپلیتر) هم گذاشته بودم باز هم اگه گوشی رو بر می داشتی یا حتی بعضی مواقع اگه زنگ میخورد اینترنت قطع میشد.
    این مشکل رو من با وصل کردن دو شاخه تلفن به پریز اصلی مشکلم برای یه مدت برطرف شد ولی چند مدتی مثل قبل شده.
    یکی از دوست هام هم گفته بود که نویز گیر رو در بیار و تلفن هم در بیار به طور مستقیم دو شاخه رو بزن به پریز اصلی!! من همین کار رو کردم و مشکل زنگ خوردن تلفن برای یه مدت حل شد. این مشکل پیچیده و عجیبه چند مدت پیش هم رفتم مسیر عبور سیم تلفن رو دیدم که قشنگ 3-4 متر چسبیده به سیم برق بود دوستان میخواستم بدون که آیا ربطی به کنار هم بودن سیم برق و تلفن داره یا نه؟ شما چه راهکاری رو پیشنهاد می کنید؟
    کلا پورت از مخابرات noise داره . که باید زنگ زد و خط رو Noise گیری کنن .
    مسیر سیم خیلی طولانی هست یا سیم ضعیفه یا ولتاژ خط ضعیفه . سیم رو که خودت باید عوض کنی ولتاژ هم باید بخش فنی زنگ بزنی . یادمه 2 متر !!! فقط سیم رو کوتاه کردم مشکل حل شد .
    مودم رو عوض کن با یک مودم دیگه تست کن اخه این مشکل رو من خودم داشتم که فک میکردم زمین اسمون مشکل دارن جز مودم من .
    حتما بیبن تو مسیر سیم جایی قطعی نداشته باشه یعنی تا میشه سیم یه سره به خوده مودم برسه . اخه زیاد دیدم سیم چند جا قطع وصل بوده و طرف همین مشکلو داشته .
    چند مدت بدون اسپلیتر و مستقیم کار کن و نتیجه رو ببین .
    اینا چیزایی بود که من تا بحال مشکل داشتم و مشکلم حل شد و بیشتر به ذهنم نمیرسه .

9. 2 کاربر از jafarr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

کلا پورت از مخابرات noise داره . که باید زنگ زد و خط رو Noise گیری کنن .
    مسیر سیم خیلی طولانی هست یا سیم ضعیفه یا ولتاژ خط ضعیفه . سیم رو که خودت باید عوض کنی ولتاژ هم باید بخش فنی زنگ بزنی . یادمه 2 متر !!! فقط سیم رو کوتاه کردم مشکل حل شد .
    مودم رو عوض کن با یک مودم دیگه تست کن اخه این مشکل رو من خودم داشتم که فک میکردم زمین اسمون مشکل دارن جز مودم من .
    حتما بیبن تو مسیر سیم جایی قطعی نداشته باشه یعنی تا میشه سیم یه سره به خوده مودم برسه . اخه زیاد دیدم سیم چند جا قطع وصل بوده و طرف همین مشکلو داشته .
    چند مدت بدون اسپلیتر و مستقیم کار کن و نتیجه رو ببین .
    اینا چیزایی بود که من تا بحال مشکل داشتم و مشکلم حل شد و بیشتر به ذهنم نمیرسه .
    مودم رو عوض کردم اما درست نشد. سیم رو کوتاه کردم تست کردم باز هم درست نشد!
    مشکل از سیم کشی باید باشه چون وقتی رفتم بالاپشتمون سیم رو دست زدم درست شد. (3بار امتحان کردم هر 3بار جواب داد)

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مودم رو عوض کردم اما درست نشد. سیم رو کوتاه کردم تست کردم باز هم درست نشد!
    مشکل از سیم کشی باید باشه چون وقتی رفتم بالاپشتمون سیم رو دست زدم درست شد. (3بار امتحان کردم هر 3بار جواب داد)
    بهترین کار اینه که مودم رو به سیم های ورودی ساختمون وصل کنین و میزان نویزتون رو چک کنید اگه snr margin بالاتر رفت یعنی سیمکشی ساختمون مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •