از من میشنوی بیخیال اکسپریا شو! وقتی از نزدیک گوشی های زیر 1 تومنش رو ببینی میفهمی چی میگم!!
از من میشنوی بیخیال اکسپریا شو! وقتی از نزدیک گوشی های زیر 1 تومنش رو ببینی میفهمی چی میگم!!
نمیدونم چرا شما با این گوشی های ایکسپریا میانه خوبی نداریگوشی های زیر یک تومان تو برندهای دیگه انچنان آش دهن سوزی نیستن که
اتفاقا گوشی های بسیار خوبی زده تو این رنج!
من خودم چند مدلشو داشتم و خیلی خوب بودن!از نظر سخت افزاری هم که دیگه
حالا نمیدونم به شما چه بدی کردن این مدلا ولی مطمئنم از ال جی بهتر هستن!!!!!
نزن این حرفو جای دیگه![]()
من به لحاظ ظاهری گفتم! حرفی از سخت افزار نزدم.
من خودم میخواستم اکسپریا سولا یا P بخرم! وقتی از نزدیک دیدم و کار کردم پشیمون شدم! فوق العاده گوشی هایی با ظاهر چیپ و ..انگار اسباب بازی هستن! حداقل گوشی های تا اکسپریا P سونی اینجوری هستن...
اکسپریا P که روی استند هنگ کرد ریست شد
در ضمن من ال جی رو به خاطر اینکه هر 3 شرط ایشون رو داشت معرفی کردم .
حالا ایشون خودش میره میبینه از نزدیک! شاید سلیقه ایشون ظاهر میرو!!! یا U رو بپسنده!
من که حتی حاضر نشدم سولا رو بخرم!
ظاهر یه چیز سلیقه ای هست و ما نمیتونیم چون از یه گوشی از نظر ظاهری خوشمون نمیاد بگیم کسی نخره شاید از این مدل که ما بدمون میاد کس دیگه خوشش بیاد
ما داریم با دادن مدلای خوب و نزدیک به خواسته های ایشون حق انتخابشون رو میبریم بالا و امکان مقایس رو به خودشون میدیم!
شما که نخریدین به جاش چه گوشی ای رو خرید که تو این رنج چیپ و اسباب بازی نبوده!من خودم میخواستم اکسپریا سولا یا P بخرم! وقتی از نزدیک دیدم و کار کردم پشیمون شدم! فوق العاده گوشی هایی با ظاهر چیپ و ..انگار اسباب بازی هستن! حداقل گوشی های تا اکسپریا P سونی اینجوری هستن...
مدل رو بگین شاید ایشون هم از همون خوششون بیاد!!
ایول ایول ! بگین بگینادامه بدین دمتون گرم
آقا نوکیا چی؟
نوکیا که اصلن سراغش نرو با سیستم عامل سیمبینارزش خرید نداره اصلن بهش فکر نکن خریدنش فقط پول هدر دادنه
نوکیا هنوز از نظر کیفیت یکی از بهترین هاست
اگه سیستم عامل برات مهم نیست میتونی نوکیا بگیری البته سیستم عامل هاش خوب هستن ولی پشتیبانیش کم هست!
اگرهم پول زیاد داری ویندویز موبایل هاش حرف نداره!!!!
ولی چون در حال حاضر اندروید زیاده بهتره براتون که همون اندروید بر دارید
خب پس با این اوصاف من باید بین اکسپریا میرو و LG optimus l5 615 یکیو انتخاب کنم..پولمو به کی بدم؟ شما میگین کی عالیه؟
دوستان دمتون گرم. مرسی. لطف کردین. امیدوارم تا تیر بازار خیلی تکون نخوره.
اگه با صفحه 3.5 اینچی و بدنه فوق العاده بد میرو مشکل نداری میرو بگیر!
تنها برتری میرو به نظر من نسبت به ال جی سی پی یو قوی تر و ساپورت بهتر سونی شه!
برتری ال جی : طراحی زیباتر...صفحه نمایش 4 اینچی ...دو سیم کارت..بلوتوث ورژن 3
البته اینم بگم اکثر گوشی های دو سیم کارته بازار وقتی با یه سیم در حال مکالمه هستی اون یکی از دسترس خارج میشه.
باز هم میگم یه روز پاشو برو ببین این 2 تا رو!!! حالا نخر! نمیخوای ببینیشون؟ اگه تهرانی برو بازار موبایل هر دو روی استند هست! کار کن باهاشون.
روی Live with Walkman هم میتونی فکر کنی اگه با اندازه صفحه ش و آندروید 2.3 ش مشکلی نداری
Last edited by Ali_softcenter; 04-06-2013 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)