حالا واقعا قراره امسال کلا نت جهانی قطع بشه واسمون یا نه ؟
واللا خیلی وقته دارن این وعده ی قطع کردن اینترنت بین المللی رو میدن و عملی نمیکنن ، این چه وضعشه آخه
من الان خیلی وقته منتظر نت ملی هستم![]()
حالا واقعا قراره امسال کلا نت جهانی قطع بشه واسمون یا نه ؟
واللا خیلی وقته دارن این وعده ی قطع کردن اینترنت بین المللی رو میدن و عملی نمیکنن ، این چه وضعشه آخه
من الان خیلی وقته منتظر نت ملی هستم![]()
والا اینترانت به نوبه خودش خیلی چیز خوبیه
من خودم مشتاقم که هر چه زودتر این اینترانت رو عملی کنن ولی نه به بهای از دست دادن اینترنت![]()
واللا من واسم هیچ فرقی نمیکنه ، چون کلا الان این چیزی که داریم در سطح همون اینترانت هستش
عوضش تا دلت بخواد امنیت مجازی پایینه ، شاید اومدن اینترانت حداقل این رو بهتر کنه ، اما عمرا بتونن اینترانت رو ردیف کنن ، سخته ، اگه هم باشه یه چیز داغون میسازن اصن بد تر میشه![]()
100% باهاتون موافقم![]()
به نظر من کشور ما از نظر سرعت خیلی عقب نیست بلکه از نظر پهنای باند بسیار مشکل دارد که در نهایت بر روی قیمت بالای اینترنت تاثییر میگذارد.
من با پارس آنلاین با سرعت 256 سرعت دانلود 400 kbps ای دارم و هیچ کمبودی در سرعت نمیبینم. اما مشکلم ترافیک هست که خیلی سریع تموم میشه و قیمت نامحدود هم که سر به فلک میکشد. بنظرم مسئولین اول به فکر شکستن این قیمت ها باشند و بعد به فکر سرعت بالا.
دوست عزیز منظور از پهنای باند همون سرعته دیگهبه نظر منکشور ما از نظر سرعت خیلی عقب نیست بلکه از نظر پهنای باند بسیار مشکل دارد
البته از نظر فنی واژه ی درست ترش همون پهنای باند هست چون سرعت ناظر به فرکانس هست که ما در گفتگوی عامیانه به پهنای باند اطلاق میکنیم..
محتوای مخفی: سرعت
فکر کنم منظور شما ترافیک(ظرفیت حجمی) بود
Last edited by NorthBridge; 11-07-2013 at 12:28.
عزيزم محدوديت حجمي ها رو سرعت بالا ميبندن كه حجم زود تموم شهبا پارس آنلاین با سرعت 256 سرعت دانلود 400 kbps ای دارم
به نظر من اینترنت ایران زمانی بالا میره که مسئولین مثل مردم فکر کنن ، و یا مردم مثل مسئولین فکر کنن
تاثیر امنیتی فنی نداره، ضرر هم داره(خطر حملات گسترده به شبکه محدود، بروز رسانیهای ضعیفتر شده، منابع محدود، وضعیت نامشخص پروتکلهای امن و....)عوضش تا دلت بخواد امنیت مجازی پایینه ، شاید اومدن اینترانت حداقل این رو بهتر کنه
ولی فضای امنیتی ایجاد میکنه!
بنوعی شباهت امنیتش مثل اینه که بگی زندگی در پادگان امنتر از زندگی در شهره...
پایان بهار امسال که نبوده، پایان بهار عمر ما منظورشونه....وعده بالا رفتن سرعت اینترنت تا پایان بهار
خوب عزيزه من، منم عرض كردم كه مشكل ترافيكه كه حجمي و گرونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)