اها من زیاد خبر ندارم....860 دیگه تولید نمیشه 2020 اومده الان قیمتش هم 200.000ه !
Intel Core i3 3220 3.3GHz که همون 430 هست آره؟
اها من زیاد خبر ندارم....860 دیگه تولید نمیشه 2020 اومده الان قیمتش هم 200.000ه !
Intel Core i3 3220 3.3GHz که همون 430 هست آره؟
بله ، قیمتش در همون رنجه.
میشه اینم توضیح بدید بی زحمت؟ مرسی![]()
تفاوتهايى هم با هم دارن ولى در کل برند گيگا قيمت بالاترى داره. به نظر من مادربورد پيشنهادى از برند ازراک مناسبه.
قيمت پردازنده هاى اى ام دى خيلى ارزون هم نيست. شما کدوم مدل مد نظرتونه؟
lمثلا این مدل : FX 6100 3.3 GHZ-6 CORE -14MBقيمت پردازنده هاى اى ام دى خيلى ارزون هم نيست. شما کدوم مدل مد نظرتونه؟
6 هسته ای هست فرکانسش هم 3.3....... قیمتش تو digionline برا 19 روز پیش زده 470
ینی اینی که شما معرفی کردید با این برابری میکنی؟
نکنه این amd هه که اینا زدن 470 چینیه؟برا منم عجیبه اخه!
قيمت پردازنده 6100 از پلتفرم اى ام دى تقريبا 500 هست و به نظرم براى کاربردهاى غير گيمينگ مناسبه. و اگر بودجتون برسه ميتونين تهيه کنين.
ساختار و تکنولوژى ساخت پردازنده هاى دو پلتفرم باهم فرق ميکنه و بالا بودن تعداد هسته دليل بر برترى نيست.
من خیلی کم بازی میکنم! ینی تو سال چند تا عنوان خاص مثه cod و ac و pes ..... همین!قيمت پردازنده 6100 از پلتفرم اى ام دى تقريبا 500 هست و به نظرم براى کاربردهاى غير گيمينگ مناسبه. و اگر بودجتون برسه ميتونين تهيه کنين.
ساختار و تکنولوژى ساخت پردازنده هاى دو پلتفرم باهم فرق ميکنه و بالا بودن تعداد هسته دليل بر برترى نيست.
من فقط میخوام توانایی همزمان دو تا نرم افزار طراحی سنگین رو با هم راحت داشته باشه! همین ......مثه فتوشاپ و ایلستریتور!
پس چون من خودم اینتل رو ترجیح میدم همون اینتل رو برمیدارم! پس تضمینه دیگه؟ قدرتش برابره؟
با توجه به کاربردتون تفاوتشون خيلى زياد نيست ولى پردازنده 6100 از پلتفرم اى ام دى به نظر من تا حدودى بهتره.
البته قيمت بالاترى هم داره.
اگر بودجتون ميرسه 6100 رو انتخاب کنين ، در غير اينصورت پردازنده انتخابى از اينتل هم خوبه و مشکلى نيست.
سلامی دوباره!
اقا من رفتم یکی از فروشگاه های معتبر شهرمون قیمت گرفتم اینطوری گفت
cpu که من میخواستم ( i3 3220) گفت دیگه موجود نیست و 3210 هست قیمتشم 415
مادربرد asrock نداشت همون مدل گیگابایتش 315
رم ها رو هم دونه ای 70
پاور هم 128
چیکار کنم؟![]()
به نظر من به خرید اینترنتی هم میتونین فکر کنین. سایتهایی هستند که قطعات مدنظرتون رو دارند و بتونین ازشون خرید کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)