شاید سلیقه ای باشه ، سونی ها تو آفتاب که اصلا کلا هیچی ، غیر از آفتاب هم روشنی و شفافیت از بقیه گوشی های هم رده پایین تره این نظر منه
شاید سلیقه ای باشه ، سونی ها تو آفتاب که اصلا کلا هیچی ، غیر از آفتاب هم روشنی و شفافیت از بقیه گوشی های هم رده پایین تره این نظر منه
خیلی از مدل های xperia صفحه نمایشه خوبی ندارند.
اما SL طبق گفته ی کسانی که دارند، از HTC ها و سامسونگ ها بهتر هست .
اما مدل های T یا TX یا V از کیفیت خوبی برخوردار نیستند .
سلام
تونستم از Xperia Sl با گلکسی اس 3 عکس تهیه کنم تا رنگ مشکی همراه با آبی رو ببینید چجوریه. نور در بالاترین حالت قرار داره و عکسها هم تو مکان تاریک هستن.
گوشی سمت راست گلکسی اس 3 هست و سمت چپی sl
هدف تو این عکس این بود که رنگ آبی تیره، همراه با مشکی عمیق رو نشون بدیم
تو عکس اول در حالت عمود نگاه کردن ( همون حالت معمول که همیشه با گوشی کار می کنیم) یه هاله بنفش تو نمایشگر اکسپریا می تونید ببنید همین طور رنگ مشکی رو نگاه کنید عمیق نیست نسبت به سامسونگ، همون لایه رو که خدمتتون عرض کردم تو رنگ مشکی اکسپریا وجود داره
تو عکس دوم زوایه دید رو افزایش دادیم
تو عکس سوم باز دوباره زاویه دید رو بیشتر کردیم، گلکسی هنوز کیفیت عکس رو حفظ کرده
ولی نکته اینجاست که ما 99 درصد مواقع گوشی رو تو حالت اول استفاده می کنیم، یعنی همون عمود، پس همون طور که تو عکس اول دیدید درسته مشکی رو نسبت اس 3 عمیق نشون نمیده ولی جای نگرانی هم نیست.
Last edited by aliaghil; 31-05-2013 at 15:48.
خیلی ممنون به خاطر عکس ها
پس قضیه ی xperia منتفی شه بهتره
سامسونگ هم تو این رنج چیزه درست و حسابیی نداره .
HTC هم که می گن اگه خراب شه وسایلش به زور گیر میاد .
LG هم همینطور ...
...
من میگم بهتره یکم دیگه پول جمع کنم ...![]()
Last edited by GOLDFINCH; 31-05-2013 at 21:37.
من یکم گیج شدم ...
مطمـنید که اون SLـه ؟
طبق گفنه ی دیجی کالا :
Xperia SL دارای صفحه نمایشی بینظیر 4.3 اینچی با رزلوشن 1280x720 و موتور Moblie Bravia است. رنگهای تولید شده بی نهایت زنده و طبیعی هستند و زاویه دید به حدی بالاست که تا 170 درجه تغییر زاویه، هیچگونه تغییری در کیفیت تصویر مشاهده نخواهید کرد. موتور Mobile Bravia که تنها هنگام تماشای فایلهای ویدئویی فعال میشود، کیفیت رنگ و کنتراست تصویر را بهبود میبخشد. روشنایی صفحه نمایش بسیار زیاد و خوب بوده و ما هیچگونه مشکلی در کار کردن با گوشی در محیطهای خارجی و زیر نور آفتاب نداشتم بجز حالتی که نور خورشید مستقیما بر روی صفحه نمایش بود.![]()
مقایسه دوستمون هم این مطلبو تائید کرده، البته تو حالتی که از روبرو نگاه کنیم.
کیفیت سونی هم بسیار خوبه.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
میدونم
آخه اون میگه هیچ گونه تغییر کیفیتی مشاهده نکردیم ...
خواهش می کنم، کاری بود که از دستم بر میومد
بله اکسپریا sl هستش، اگه عکس اولو خوب نگاه کنید، دایره مشکی رو خوب نگاه کنید مثل اس ۳ مشکی عمیق نیست، یه لایه روشن روشه، ولی این در مقام مقایسه س، شما به تنهایی با گوشی که کار کنی اذیتتون نمیکنه مگر اینکه حساس باشید به این مسئله.
از سامسونگ گلکسی اس ۲ هست که عالیه، ولی نو نداره، مغازه دارا الکی میگن نو داریم، گوشی تر ووتمیز پلمپ میکنن بعد میگن نو هستش
ولی شما اگه ۲۰۰ تومن بزاری رو گوشی میتونی اس ۳ برداری.
بعد یه مورد دیگه هم هست شما که بخوای حافظه بخری، احتمالا میخوای حافظه ۶۴ گیگ برداری که اونم اگه کلاس ۱۰ برداری کلی پولشه، الان بسته به مارکش ۶۴ کلاس ۱۰ از 155 هست تا 169 تومن
یا اگه 32 هم بخوای برداری، اونم قیمتش ااگه اشتباه نکنم از 60 تومن بود تا 70 تومن
دیجی کالا اس 2 ی نو داره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کاربرا چیمیگن زاویه دید 170 درجه بدون تغییر کیفیت ؟
اون دیجی کالا که گذاشته نسخه جدید از اس 2 هستش (اس 2 پلاس) اونی که من مد نظر منه I9100 هستش ولی این I9105 هستش، البته به غیر از یکی دو مورد با هم فرقی ندارن.
فرقشون تو حافظه داخلی، وزن، چیپ ست با چیپ گرافیکی هستش، که اون قدیمیه در دو مدل 16 و 32 گیگ ارائه شد ولی این جدیده فقط 8 گیگه، وزن هم قدیمیه 116 گرم بود ولی ایم جدیده فکر کنم 122 گرم باشه اون چیپ و اینا مسئله مهمی نیست.
اون نوشته ها رو ملاک قرار ندید به نظر من، گوشی را باید بگیری تو بصورت تجربی باهاش کار کنی ببینی به چه صورته، الان چیزی که من بهتونم نشون دادم، گوشیای سونی بهش مبتلا هستن، ولی باقی گوشیا هم این طوری هستن، به غیر از سامسونگ، چون دلیلش اینه که اونا صفحاتشون برای تامین نور پس زمینه از فلورسنت یا LED استفاده می کنن که اینا خودشون بیشتر وقتا نور رو بیش از حد می تابونن واسه همین اون مشکل پیش میاد، ولی تو صفحات OLED احتیاجی به کارگزاری LED یا فلورسنت نیست خودشون می تونن نور تولید کنن، البته این معضل تا حد خیلی زیادی برطرف شده، تو صفحاتی مثل IPS LCD که ال جی استفاده می کنه همین طور اپل (البته اپل با تکنولوژی خودش تو این صفحات چیز محشری میزنه)، یا Super LCD تو HTC.
سونی هم صفحاتی تولید کرده که اسمشو گذاشته Triluminos که به گفته خودش این مشکلو برطرف کرده همین طور رنگ سفید رو بهتر نشون میده، الان از این تکنولوژی تو تلویزیونهای سری جدیدش استفاده کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)