منسوخ ؟؟؟؟؟
ببخشیدا میتونم بپرسم شما چقدر از گرایش الکترونیک سر در میارید ؟؟!!
از کی تا حالا ایران از آمریکا و کشور های صنعتی در زمینه الکترونیک جلو افتاده که ما نمیدونستیم ؟؟!!!
الکترونیک آنالوگ علم روز دنیا هست و کشورهای پیشرفته تلاش و تحقیقات زیادی در این زمینه دارند انجام میدند .
الکترونیک آنالوگ بعد از مقطع کارشناسی شامل دو شاخه میشه : Circuit و Device
الکترونیک Device جزئ پیشرفته ترین مباحث روز هست که روی موضوع فیزیک نیمه هادی ها - ابر رسانا ها و دانش نانو تکنولوژی و فیزیک الکترونیک متمرکز هست .
این شاخه شامل مباحث فیزیکی سنگین و پیشرفته ای هست و ریاضیات و مخصوصا فیزیک در اون حرف اول رو میزنند .
پس این که هر چند وقت خبر میدند که فلان پژوهشگران ترانزیستور جدیدی با سرعت بالاتری ساختندو .. چیه ؟؟!
نکنه میخوای بگی ساخت ترانزیستور هم منسوخ شده ؟؟!!
حالا چون ایران زورش نمیرسه وارد این علم بشه و هیچ حرفی برای گفتن در این رشته نداره شما میای میگی تو ایران منسوخ شده ؟؟!!
الکترونیک Circuit هم که معلومه .روی طراحی مدارهای مختلف آنالوگ کار میکنه . همه جور هم کاربرد داره .
تمام دستگاههای دیجیتال باز هم به دانش الکترونیک آنالوگ وابسته هستند .
دانش الکترونیک آنالوگ از مباحث پایه ای و عمیق تری نسبت به الکترونیک دیجیتال برخوردار هست . ریاضیات و فیزیک قویتری میخواد .
و الکترونیک دیجیتال خود ادواتش بر پایه الکترونیک آنالوگ بنا شده اند .
این حرف که الکترونیک آنالوگ زمانش گذشته فقط از کسایی سر میزنه که از الکترونیک آگاهی ندارند یا از دنیا خبر ندارند .
اینکه چون الکترونیک دیجیتال تقریبا جدیده پس الکترونیک آنالوگ منسوخ شده کاملا حرف بی اساس و اشتباهیه .
اتفاقا کشورهایی مثل آمریکا شاخه آنالوگ از الکترونیک رو معمولا بیشتر پذیرش و بورس میکنند چون بهشون بیشتر نیاز دارند .
بچه های تاپ الکترونیک شریف اکثرا تمایل بیشتری به ادامه تحصیل در زمینه آنالوگ دارند . چون میدونند الان دنیا دست کیه .
در زمینه الکترونیک .گرایش آنالوگ -مخصوصا Device حرف اول رو در دنیا میزنه .
تا کشوری در این شاخه به جایی نرسه در علم الکترونیک تا ابد وابسته خواهد موند و به جایی نمیرسه .
مثل اینکه نقل قولی رو که من جواب بهش داده بودم رو اصلا نخوندی.
ایشون پرسیده بودند پس چرا رتبه های ممتاز که شریف میرند الکترونیک رو انتخاب میکنند . من هم جواب دادم .
جوابم هم این بود که اونا خیلی هاشون برای ادامه تحصیل در خارج الکترونیک رو انتخاب میکنند (علاوه بر علاقه) و کاری به وضعیت ایران ندارند و شما که اون شرایط رو ندارید از
از اونها الگو برداری نکنید .
گفتم الگو برداری نکن من کی گفتم الکترونیک نرو ؟؟!
چون اگه آینده شغلی براش مهمه باید وضعیت ایران رو بسنجه.
در ضمن خوبه خودم گفتم که حتی الکترونیکیهای شریف که ایران مییمونند برای ادامه تحصیل یه سریشون تغییر گرایش میدند .
من از لحاظ بازار کار بحث کردم .و اینکه الکترونیک نسبت به قدرت بازار کار چندان مناسبی رو نداره .
کی میتونه این حرف رو انکار کنه ؟؟
مگه اینکه طرف فوقالعاده خفن باشه مثلا پروژه های خفن نظامی بگیره و...
چند بار هم گفتم که اگه علاقش الکترونیکه و بازار کار زیاد براش مطرح نیست همون الکترونیک رو بره .
حالا چجوری برداشت کردی که اگه طرف شریفی نباشه و الکترونیک بره باید غاز بچرونه ؟؟؟
نخیر غاز نمیچرونه ولی نسبت به قدرت درآمد و آینده شغلیش آنچنان تامین نیست .در ضمن از الکترونیکیهایی که استخدام میشند بعضیها مجبور میشند کارهای غیر الکترونیکی -مثلا مخابراتی یا قدرتی انجام بدند .