تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: .

راي دهنده
3. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • .

0 0%
  • .

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 3 از 17 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 163

نام تاپيک: ✔ تاپیـک جامــع اطــلاعــات دانشــگاهــی رشـتـه ی بــرق

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

یه سوال از کسایی که میگن برق قدرت بهتره(البته من نمیخوام از الکترونیک دفاع کنم,چون اگه مطمئن بودم کدوم بهتره این تاپیک رو باز نمیکردم):
    چرا نفرات اول کنکور سراسری همشون اولین انتخابشون الکترونیکه شریفه؟چرا اونها با توجه به اینکه قدرت بازار کار بهتری داره قدرت رو انتخاب نمیکنن؟
    من خودم مهندسی برق دانشگاه شریف میخونم .

اولا تو دانشگاه شریف همون اول مثل دانشگاه آزاد انتخاب گرایش نمیکنند .
    تا 3 سال اول همه واحد های مشترک میخونند بعد از اون انتخاب گرایش میکنند . با توجه به بینشی که تو این 3 سال نسبت به گرایش ها و درسهاشون بدست آوردند .
    پس ربطی به رتبه های مثلا تک رقمی نداره !! چون 3 سال از کنکورشون گذشته و تو این مدت دیدگاههاشون کاملا تغییر میکنه .

ثانیا کی گفته نفرات اول کنکور فقط تو نخ الکترونیک میرند ؟؟!!
    اتفاقا معمولا مخابرات رو بیشتر انتخاب میکنند . هر چند یه سری شون الکترونیک رو هم انتخاب میکنند .
    یا مثلا از همسال های من رتبه 3 کنکور رفت کنترل . رتبه 5 رفت قدرت . رتبه 2 رفت مخابرات . رتبه 1 و 10 رفتند الکترونیک و....

ثالثا یکی از مهمترین دلایل اینکه تو شریف تو بورس هست که مخابرات و الکترونیک رو بیشتر میرند (غیر از علاقه شخصی) اینه که قصد دارند برای ادامه تحصیل به آمریکا یا کانادا برند .
    و مخابرات و الکترونیک بیشترین پذیرش های دانشگاههای معتبر آمریکا و کانادا رو دارند .
    تو شریف معمولا کسایی میرند الکترونیک که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران رو دارند .
    الکترونیک در ایران جایگاه چندانی نداره ولی برعکس در آمریکا مهندسان الکترونیک دستمزدهای بسیار بالایی میگیرند و در نوک قله پیشرفت و تکنولوژی هستند.
    پس این بخاطر وضعیت الکترونیک در کشورهای خارجی هست و نه "در ایران"
    این موضوع هم فقط برای بچه های دانشگاه شریف پیش میاد (یا مثلا دانشگاه تهران) .چون آمار پذیرش دانشجوهای دانشکده برق شریف در دانشگاههای معتبر خارجی بسیار بالاست .
    بنابراین شما که اون شرایط رو ندارید نباید برای انتخاب گرایش به اونها نگاه کنید و از اونها الگو برداری کنید .

از بچه های الکترونیک ما کسایی که ایران موندند (که احتمالا مشکلی داشتند که نتونستند برند !!) خیلی هاشون در ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد تغییر گرایش میدند . مثلا میرند مخابرات یا قدرت یا کنترل .
    چون میبینند وضعیت الکترونیک در ایران خوب نیست .
    یعنی انتخاب خودشون رو تغییر میدند .
    ولی در انتخاب گرایش در کارشناسی خیلی ها جو گیر میشند . تحت تاثیر جو قرار میگیرند در حالی که واقعیت در بیرون دانشگاه و در صنعت چیز دیگه ای هست .

اگر علاقت برات از بازار کار مهمتره برو الکترونیک وگرنه که قدرت بازار کار به مراتب بهتری داره .

مشکل شما اینه که هنوز درسهای گرایشهای برق رو نخوندید و بینشتون در این مورد کمه . بنابراین تحت تاثیر جو موجود هستید .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مقداد
    سلام.پسر دايي من برق قدرت دانشگاه تبريز ميخونه پسر عموم برق الكترونيك صنعتي شريف هردو مي گن برق الكترونيك بهتر هستش.

عجب حرفی !!!!

اصلا هیچ دلیل و منطقی هم نیاوردید (یا اونها براتون نیاوردند)

2 نفر هم شد نمونه آماری ؟؟!!!

حالا اونوقت از چه لحاظ بهتره ؟؟!! همین جوری کلا بهتره ؟!

از لحاظ بازار کار-موقعیت شغلی و آینده مسلما قدرت بهتره "در ایران" .این که شکی درش نیست .

از چه لحاظ میگید الکترونیک در ایران بهتره ؟؟!
    فقط در صورتی الکترونیک برای یه نفر در ایران انتخاب بهتریه که به اون علاقه زیاد داشته باشه .یا از قدرت بیزار باشه .

شما که انتظار ندارید ایشون با این شرایطشون مثلا برند آمریکا ادامه تحصیل بدند !!

بنابراین حرف شما کاملا اشتباهه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط pandemonium
    من خودم مهندسی برق دانشگاه شریف میخونم .

اولا تو دانشگاه شریف همون اول مثل دانشگاه آزاد انتخاب گرایش نمیکنند .
    تا 3 سال اول همه واحد های مشترک میخونند بعد از اون انتخاب گرایش میکنند . با توجه به بینشی که تو این 3 سال نسبت به گرایش ها و درسهاشون بدست آوردند .
    پس ربطی به رتبه های مثلا تک رقمی نداره !! چون 3 سال از کنکورشون گذشته و تو این مدت دیدگاههاشون کاملا تغییر میکنه .

ثانیا کی گفته نفرات اول کنکور فقط تو نخ الکترونیک میرند ؟؟!!
    اتفاقا معمولا مخابرات رو بیشتر انتخاب میکنند . هر چند یه سری شون الکترونیک رو هم انتخاب میکنند .
    یا مثلا از همسال های من رتبه 3 کنکور رفت کنترل . رتبه 5 رفت قدرت . رتبه 2 رفت مخابرات . رتبه 1 و 10 رفتند الکترونیک و....

ثالثا یکی از مهمترین دلایل اینکه تو شریف تو بورس هست که مخابرات و الکترونیک رو بیشتر میرند (غیر از علاقه شخصی) اینه که قصد دارند برای ادامه تحصیل به آمریکا یا کانادا برند .
    و مخابرات و الکترونیک بیشترین پذیرش های دانشگاههای معتبر آمریکا و کانادا رو دارند .
    تو شریف معمولا کسایی میرند الکترونیک که قصد ادامه تحصیل در خارج از ایران رو دارند .
    الکترونیک در ایران جایگاه چندانی نداره ولی برعکس در آمریکا مهندسان الکترونیک دستمزدهای بسیار بالایی میگیرند و در نوک قله پیشرفت و تکنولوژی هستند.
    پس این بخاطر وضعیت الکترونیک در کشورهای خارجی هست و نه "در ایران"
    این موضوع هم فقط برای بچه های دانشگاه شریف پیش میاد (یا مثلا دانشگاه تهران) .چون آمار پذیرش دانشجوهای دانشکده برق شریف در دانشگاههای معتبر خارجی بسیار بالاست .
    بنابراین شما که اون شرایط رو ندارید نباید برای انتخاب گرایش به اونها نگاه کنید و از اونها الگو برداری کنید .

از بچه های الکترونیک ما کسایی که ایران موندند (که احتمالا مشکلی داشتند که نتونستند برند !!) خیلی هاشون در ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد تغییر گرایش میدند . مثلا میرند مخابرات یا قدرت یا کنترل .
    چون میبینند وضعیت الکترونیک در ایران خوب نیست .
    یعنی انتخاب خودشون رو تغییر میدند .
    ولی در انتخاب گرایش در کارشناسی خیلی ها جو گیر میشند . تحت تاثیر جو قرار میگیرند در حالی که واقعیت در بیرون دانشگاه و در صنعت چیز دیگه ای هست .

اگر علاقت برات از بازار کار مهمتره برو الکترونیک وگرنه که قدرت بازار کار به مراتب بهتری داره .

مشکل شما اینه که هنوز درسهای گرایشهای برق رو نخوندید و بینشتون در این مورد کمه . بنابراین تحت تاثیر جو موجود هستید .
    گرايش برق قدرت بيشتر به پستهاي فشار قوي و نيروگاه و خطوط انتقال و همچين زمينه صنعت مثل كار خانه هايي كه موتور هاي بزرگ صنعتي دارند مورد استفاده مي شود
    در زمينه الكترونيك تو ايران كه اصلا انالوگ منسوخ شده
    اگر بخواهي در زمينه الكترونيك ديجيتال كار كني شايد بتوني تا بازار آزاد يه كارايي بكني مثل پروژه هاي دانشجويي
    و كارهاي كنترل صنعتي
    اين دوستمون هم توضيحات خوبي دادن
    ا لحاظ ايشون كسايي كه فارغ التحصيل غير از شريف هستند (رشته الكترونيك) احتمالا بايد يه سري غاز بخرند و برند
    غاز چروني
    به طور خلاصه اگه زمينه فشار قوي و صنعت را دوست داري مي توني قدرت ادامه تحصيل بدي و قتي هم وارد شدي كم كم علاقه پيدا مي كني
    اگر قبلا الكترونيك را دوست داشتي مثل برادر من نظر هيچ كس نبايد برات مهم باشه و راه خودت رابري و توش شك هم نكن
    موفق باشي

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

در زمينه الكترونيك تو ايران كه اصلا انالوگ منسوخ شده

منسوخ ؟؟؟؟؟
    ببخشیدا میتونم بپرسم شما چقدر از گرایش الکترونیک سر در میارید ؟؟!!

از کی تا حالا ایران از آمریکا و کشور های صنعتی در زمینه الکترونیک جلو افتاده که ما نمیدونستیم ؟؟!!!
    الکترونیک آنالوگ علم روز دنیا هست و کشورهای پیشرفته تلاش و تحقیقات زیادی در این زمینه دارند انجام میدند .

الکترونیک آنالوگ بعد از مقطع کارشناسی شامل دو شاخه میشه : Circuit و Device
    الکترونیک Device جزئ پیشرفته ترین مباحث روز هست که روی موضوع فیزیک نیمه هادی ها - ابر رسانا ها و دانش نانو تکنولوژی و فیزیک الکترونیک متمرکز هست .
    این شاخه شامل مباحث فیزیکی سنگین و پیشرفته ای هست و ریاضیات و مخصوصا فیزیک در اون حرف اول رو میزنند .

پس این که هر چند وقت خبر میدند که فلان پژوهشگران ترانزیستور جدیدی با سرعت بالاتری ساختندو .. چیه ؟؟!
    نکنه میخوای بگی ساخت ترانزیستور هم منسوخ شده ؟؟!!

حالا چون ایران زورش نمیرسه وارد این علم بشه و هیچ حرفی برای گفتن در این رشته نداره شما میای میگی تو ایران منسوخ شده ؟؟!!

الکترونیک Circuit هم که معلومه .روی طراحی مدارهای مختلف آنالوگ کار میکنه . همه جور هم کاربرد داره .

تمام دستگاههای دیجیتال باز هم به دانش الکترونیک آنالوگ وابسته هستند .

دانش الکترونیک آنالوگ از مباحث پایه ای و عمیق تری نسبت به الکترونیک دیجیتال برخوردار هست . ریاضیات و فیزیک قویتری میخواد .
    و الکترونیک دیجیتال خود ادواتش بر پایه الکترونیک آنالوگ بنا شده اند .

این حرف که الکترونیک آنالوگ زمانش گذشته فقط از کسایی سر میزنه که از الکترونیک آگاهی ندارند یا از دنیا خبر ندارند .
    اینکه چون الکترونیک دیجیتال تقریبا جدیده پس الکترونیک آنالوگ منسوخ شده کاملا حرف بی اساس و اشتباهیه .

اتفاقا کشورهایی مثل آمریکا شاخه آنالوگ از الکترونیک رو معمولا بیشتر پذیرش و بورس میکنند چون بهشون بیشتر نیاز دارند .
    بچه های تاپ الکترونیک شریف اکثرا تمایل بیشتری به ادامه تحصیل در زمینه آنالوگ دارند . چون میدونند الان دنیا دست کیه .

در زمینه الکترونیک .گرایش آنالوگ -مخصوصا Device حرف اول رو در دنیا میزنه .

تا کشوری در این شاخه به جایی نرسه در علم الکترونیک تا ابد وابسته خواهد موند و به جایی نمیرسه .

اين دوستمون هم توضيحات خوبي دادن
    ا لحاظ ايشون كسايي كه فارغ التحصيل غير از شريف هستند (رشته الكترونيك) احتمالا بايد يه سري غاز بخرند و برند
    غاز چروني
    مثل اینکه نقل قولی رو که من جواب بهش داده بودم رو اصلا نخوندی.
    ایشون پرسیده بودند پس چرا رتبه های ممتاز که شریف میرند الکترونیک رو انتخاب میکنند . من هم جواب دادم .
    جوابم هم این بود که اونا خیلی هاشون برای ادامه تحصیل در خارج الکترونیک رو انتخاب میکنند (علاوه بر علاقه) و کاری به وضعیت ایران ندارند و شما که اون شرایط رو ندارید از از اونها الگو برداری نکنید .
    گفتم الگو برداری نکن من کی گفتم الکترونیک نرو ؟؟!
    چون اگه آینده شغلی براش مهمه باید وضعیت ایران رو بسنجه.

در ضمن خوبه خودم گفتم که حتی الکترونیکیهای شریف که ایران مییمونند برای ادامه تحصیل یه سریشون تغییر گرایش میدند .

من از لحاظ بازار کار بحث کردم .و اینکه الکترونیک نسبت به قدرت بازار کار چندان مناسبی رو نداره .
    کی میتونه این حرف رو انکار کنه ؟؟

مگه اینکه طرف فوقالعاده خفن باشه مثلا پروژه های خفن نظامی بگیره و...

چند بار هم گفتم که اگه علاقش الکترونیکه و بازار کار زیاد براش مطرح نیست همون الکترونیک رو بره .
    حالا چجوری برداشت کردی که اگه طرف شریفی نباشه و الکترونیک بره باید غاز بچرونه ؟؟؟
    نخیر غاز نمیچرونه ولی نسبت به قدرت درآمد و آینده شغلیش آنچنان تامین نیست .در ضمن از الکترونیکیهایی که استخدام میشند بعضیها مجبور میشند کارهای غیر الکترونیکی -مثلا مخابراتی یا قدرتی انجام بدند .
    Last edited by pandemonium; 12-09-2006 at 16:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه cully_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    PALACE OF DREAMS

1 pandemonium -- pandemonium -- pandemonium - -pandemonium

pandemonium عزيز مسئله اي كه عنوان كردي دقيقا چيزي بود كه من دنبالش بودم.
    هدف من از گرفتن مدرك دقيقا همين ادامه تحصيل در خارج از ايران(من قصد و شرايط رفتن به كانادا رو دارم) در مقطع بالاتر هستش.
    چون من قبلا تصميم به رفتن گرفته بودم ولي به دليل شرايط سخت پذيرش كسايي كه بدون مدرك درخواست تحصيل دارن با توصيه ها و راهنمايي هاي اقوامم توي كانادا ، به همين دليل بود كه اين 2 تا رشته رو انتخاب كردم.
    چون اونها هم دقيقا مثل شما ميگفتن كه رشته الكترونيك رو تو اونجا راحتتر مي پذيرن و شرايط بهتري در اختيارش ميزارن.

.
    ولي اين حرف شما كه اين شرايط فقط براي بچه های دانشگاه شریف پیش میاد يكمي با چيزي كه من شنيدم فرق ميكنه و يكم من رو ميترسونه!
    چون اگه اينجوري باشه ؛ به نظر تو مني كه ميخوام مدركم رو از دانشگاه آزاد بگيرم 4 سال ديگه واسه ادامه تحصيل تو اونجا مشكل پيدا ميكنم؟؟؟

منتظر راهنماييت هستم...
    چون ميدونم كه رو هوا حرف نميزني و با منطق صحبت ميكني..........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

منسوخ ؟؟؟؟؟
    ببخشیدا میتونم بپرسم شما چقدر از گرایش الکترونیک سر در میارید ؟؟!!

از کی تا حالا ایران از آمریکا و کشور های صنعتی در زمینه الکترونیک جلو افتاده که ما نمیدونستیم ؟؟!!!
    الکترونیک آنالوگ علم روز دنیا هست و کشورهای پیشرفته تلاش و تحقیقات زیادی در این زمینه دارند انجام میدند .

الکترونیک آنالوگ بعد از مقطع کارشناسی شامل دو شاخه میشه : Circuit و Device
    الکترونیک Device جزئ پیشرفته ترین مباحث روز هست که روی موضوع فیزیک نیمه هادی ها - ابر رسانا ها و دانش نانو تکنولوژی و فیزیک الکترونیک متمرکز هست .
    این شاخه شامل مباحث فیزیکی سنگین و پیشرفته ای هست و ریاضیات و مخصوصا فیزیک در اون حرف اول رو میزنند .

پس این که هر چند وقت خبر میدند که فلان پژوهشگران ترانزیستور جدیدی با سرعت بالاتری ساختندو .. چیه ؟؟!
    نکنه میخوای بگی ساخت ترانزیستور هم منسوخ شده ؟؟!!

حالا چون ایران زورش نمیرسه وارد این علم بشه و هیچ حرفی برای گفتن در این رشته نداره شما میای میگی تو ایران منسوخ شده ؟؟!!

الکترونیک Circuit هم که معلومه .روی طراحی مدارهای مختلف آنالوگ کار میکنه . همه جور هم کاربرد داره .

تمام دستگاههای دیجیتال باز هم به دانش الکترونیک آنالوگ وابسته هستند .

دانش الکترونیک آنالوگ از مباحث پایه ای و عمیق تری نسبت به الکترونیک دیجیتال برخوردار هست . ریاضیات و فیزیک قویتری میخواد .
    و الکترونیک دیجیتال خود ادواتش بر پایه الکترونیک آنالوگ بنا شده اند .

این حرف که الکترونیک آنالوگ زمانش گذشته فقط از کسایی سر میزنه که از الکترونیک آگاهی ندارند یا از دنیا خبر ندارند .
    اینکه چون الکترونیک دیجیتال تقریبا جدیده پس الکترونیک آنالوگ منسوخ شده کاملا حرف بی اساس و اشتباهیه .

اتفاقا کشورهایی مثل آمریکا شاخه آنالوگ از الکترونیک رو معمولا بیشتر پذیرش و بورس میکنند چون بهشون بیشتر نیاز دارند .
    بچه های تاپ الکترونیک شریف اکثرا تمایل بیشتری به ادامه تحصیل در زمینه آنالوگ دارند . چون میدونند الان دنیا دست کیه .

در زمینه الکترونیک .گرایش آنالوگ -مخصوصا Device حرف اول رو در دنیا میزنه .

تا کشوری در این شاخه به جایی نرسه در علم الکترونیک تا ابد وابسته خواهد موند و به جایی نمیرسه .

مثل اینکه نقل قولی رو که من جواب بهش داده بودم رو اصلا نخوندی.
    ایشون پرسیده بودند پس چرا رتبه های ممتاز که شریف میرند الکترونیک رو انتخاب میکنند . من هم جواب دادم .
    جوابم هم این بود که اونا خیلی هاشون برای ادامه تحصیل در خارج الکترونیک رو انتخاب میکنند (علاوه بر علاقه) و کاری به وضعیت ایران ندارند و شما که اون شرایط رو ندارید از از اونها الگو برداری نکنید .
    گفتم الگو برداری نکن من کی گفتم الکترونیک نرو ؟؟!
    چون اگه آینده شغلی براش مهمه باید وضعیت ایران رو بسنجه.

در ضمن خوبه خودم گفتم که حتی الکترونیکیهای شریف که ایران مییمونند برای ادامه تحصیل یه سریشون تغییر گرایش میدند .

من از لحاظ بازار کار بحث کردم .و اینکه الکترونیک نسبت به قدرت بازار کار چندان مناسبی رو نداره .
    کی میتونه این حرف رو انکار کنه ؟؟

مگه اینکه طرف فوقالعاده خفن باشه مثلا پروژه های خفن نظامی بگیره و...

چند بار هم گفتم که اگه علاقش الکترونیکه و بازار کار زیاد براش مطرح نیست همون الکترونیک رو بره .
    حالا چجوری برداشت کردی که اگه طرف شریفی نباشه و الکترونیک بره باید غاز بچرونه ؟؟؟
    نخیر غاز نمیچرونه ولی نسبت به قدرت درآمد و آینده شغلیش آنچنان تامین نیست .در ضمن از الکترونیکیهایی که استخدام میشند بعضیها مجبور میشند کارهای غیر الکترونیکی -مثلا مخابراتی یا قدرتی انجام بدند .
    اگه درست خونده باشي نوشتم تو ايران
    فقط مهندس طراح مدارهاي الكترونيكي تربيت مي شه اون هم از نوع آنالوگ
    و تا آنجا كه من اطلاع دارم فقط يه درس به نام فيزيك الكترونيك تدريس مي شه
    ولي با آي سي هاي ديجيتال كه اومده ديگه كسي نمياد كار خودش سخت كنه و يه كنترل دور موتور ديجيتالي بياد
    به صورت انالوگ درست كنه(البته بايد طراحي آنالوگ هم بلد باشه)

شما به صورت آنالوگ طراحي مي كنين
    جالبه براي من يه كنترل كنندهpwm به صورت آنالوگ
    پس بهتره از روي تعصب الكي حرف نزنيم
    و كمي انتقاد پذير باشيم

شما اگه الكترونيك دوست داري همان الكترونيك ادامه بده ولي به درسهاي دانشگاه بسنده نكن
    از نظر ايشان كسايي كه تو دانشگاه هاي ديگه هستن اصلا نميتونن تو خارج پذيرش بشن (جالبه)

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا كجا قبول شدي؟

داره خودمونی میشه hamed79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

والا من مهندسي قدرت خوندم و بيكار
    كاره خوب هنوز گير نياواردم
    فقط بگم درسهاي قدرت خشك تر از الكترونيكه ولي به نظرم شيرين تر ..نظره منه

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض جواب مفصل !

عزيز مسئله اي كه عنوان كردي دقيقا چيزي بود كه من دنبالش بودم.
    هدف من از گرفتن مدرك دقيقا همين ادامه تحصيل در خارج از ايران(من قصد و شرايط رفتن به كانادا رو دارم) در مقطع بالاتر هستش.
    پس شما باید اینو در همون اول این تاپیک میگفتید .
    چون کلی اینجا رویبازار کار "ایران" بحث شد !

ولي اين حرف شما كه اين شرايط فقط براي بچه های دانشگاه شریف پیش میاد يكمي با چيزي كه من شنيدم فرق ميكنه و يكم من رو ميترسونه!
    چون اگه اينجوري باشه ؛ به نظر تو مني كه ميخوام مدركم رو از دانشگاه آزاد بگيرم 4 سال ديگه واسه ادامه تحصيل تو اونجا مشكل پيدا ميكنم؟؟؟

ببین قبلش من اینو بگم که حرفام صرفا از روی واقعیاتی هست که این چند سال مشاهده کردم و تجربیاتم .
    نه مبالغه گویی و تعریف بیجا یا دست کم گرفتن دیگران .

لطفا از حرفهای من برداشت سیاه و سفید نکنید . اگه با دقت بیشتری تحلیل میکردید میدیدین که حرفام چنین رنگ و بویی رو نمیداد .
    حالا من توضیح میدم :

در مورد خارج رفتن بستگی به خیلی چیزها داره .
    شما باید شرایطت و انتظارات و توقعاتت رو ببینی چیا هستند .

برای ادامه تحصیل اگه در کل هدف اصلی خارج رفتن باشه و شرایط دیگه چندان مهم نباشه خوب بله معلومه شما هر کجایی هم که درس خونده باشید میتونید کاملا امیدوار باشید که امکان خارج رفتن براتون هست .(البته یکمکی باید آمریکا رو فاکتور بگیرید !)

پس این موضوع کاملا روشن شد و میبینی که برداشتت از حرفم درست نبوده .

ولی حالا اگه شرایط رو بخوایم بررسی کنیم :

1-اولا کشور تا کشور فرق داره .
    مثلا کانادا رفتن سخت تر از مالزی رفتنه ! و آمریکا سخت تر از کانادا !و... اینو که دیگه خودت میدونی .

2-ثانیا یه موضوع دیگه اینکه حالا تو اون کشور کدوم دانشگاه بخوای قبول بشی !
    مثلا همون کانادا دانشگاههای بسیار معتبری داره دانشگاههای سطح پایین تر هم داره .
    پذیرش دانشگاه تورنتو خیلی سخت تر هست از پذیرش مثلا دانشگاه SFU .(خود SFU هم دانشگاه بدی نیست و شرایط میخواد)

3-ثالثا حالا اینکه تو اون دانشگاهی که قبول شدی کدوم نوع پذیرش رو بهت دادند این دوباره خیلی فرق میکنه !
    ببین پذیرش دانشگاهها رو به 4 نوع میشه طبقه بندی کرد :
    به ترتيب از بهترين به بدترين :

-فلوشیپ : بورسیه کامل - هزینت رو هم میدند !

-Research Assistant) RA : به ازاي تحقيقات و انجام پروژه در دانشگاه بهت كمك هزينه پرداخت ميشه .

-(Teacher Assistant) TA : به ازاي دستياري آموزشي -مثلا كار در آزمايشگاه يا استادحل تمرين شدن و... كمك هزينه بهت پرداخت ميشه .

-پولي !: معلومه ديگه . بابت درس خوندن پول ميدي و شهريه دانشگاه رو بايد تمام و كمال پرداخت كني .

پس ببين اينا با هم فرق ميكنند . معلومه دانشگاه هاي معتبر به هر كسي بورسيه نميدند و پول خرج نميكنند . فلوشيپ گرفتن كه خيلي سخته و به كسي فلو ميدند كه مشخصه هاي خيلي ممتازي داشته باشه . مثلا داشتن معدل بالا - تحصيل در دانشگاه معتبر-داشتن سابقه كار تحقيقاتي و علمي پيش يه استاد معتبر و....

شما شرايط و انتظاراتتون چيه ؟

اگه از لحاظ پولي هيچ مشكلي نداريد كه خوب ميتونيد خيلي از پارامترهاي بالا رو فاكتور بگيريد ! پول حلال مشكلاته !
    به اين ترتيب پذيرش نوع چهارم رو انتخاب ميكنيد و خوب ديگه لازم نيست زياد نگران پارامترهاي ديگه باشيد .
    البته اينم بگم كه اگه يه دانشگاه معتبر رو بخواين پولي قبول شيد شهريه هاشون بسيار سرسام آور هستند . بطوريكه به جون جاسبي و دانشگاه آزادش دعا خواهيد كرد !
    ولي با اين حال(حالت پولي ) باز هم بايد يه حداقل هايي رو آورده باشيد (در مورد دانشگاههاي خوب)

اگر هدفتون بيشتر اينه كه كانادا بريد و اعتبار دانشگاه آنچنان براتون مهم نيست كه خوب چندين سري انتخاب مختلف جلوتون هست . ميتونيد دانشگاه سطح پايين تر رو انتخاب كنيد (حالا پولي يا شايد حتي بورس) و يا يه سري از اين موسسات آموزشي اونجا رو انتخاب كنيد يا...

مثلا جالبه بدوني ايالت كاليفرنيا در آمريكا خودش به تنهايي 160 دانشگاه و موسسه علمي و آموزشي داره !!
    از معتبرترين دانشگاههاي دنيا گرفته تا موسسات آموزشي متوسط يا ابتدايي .

ولي اينم بگم كه حالا فكر نكن كه پذيرش "غير پولي "يه دانشگاه تقريبا خوب كانادا برات محاله .
    نه . من نميگم غير ممكنه .
    من ميگم با شرايط شما براي چنين قبولي بايد خيلي زياد تلاش كني و سعي كني از لحاظ علمي كاملا ممتاز باشي .

براي چنين كاري دوراه پيش روت هست :
    1- يا اينكه از همون دانشگاه آزاد با معدل بالا و پارامترهاي خيلي ممتاز فارغ التحصيل بشي . تو دوران تحصيلت هم اصلا نبايد به درسهاي دانشگاه بسنده كني و كارهاي علمي و تحقيقاتي پيش يه استاد معتبر و آشنا با اساتيد هيئت علمي دانشگاههاي هدفت انجام بدي تا طرف راضي به سفارشت به اون ور آبيا بشه .
    با این حال قبولی غیر پولی شما در یه دانشگاه خیلی خوب کانادا مثل تورنتو احتمالش زیاد نیست !

2-و يا اينكه ليسانس رو از آزاد بگيري و كنكور فوق ليسانس بدي و فوق ليسانس رو تو يه دانشگاه معتبر ايران بگيري . شريف و دانشگاه تهران بسيار مناسب هستند . بعد كه فوق رو از اينها گرفتي واسه دكترا بري يه دانشگاه معتبر .
    البته اين راه هم مشكلات زياد داره ولي خوبيش اينه كه ميتوني خيلي بيشتر به قبولي در يه دانشگاه معتبر اميد وار باشه .
    واسه قبولي اين دانشگاهها هم بايد هم كنكور ارشد رو خفن بخوني . هم اينكه معدل ليسانست خيلي عالي باشه تا در آ.ت.ت ورودي فوق ليسانس ردت نكنند .
    (البته تو پرانتز بگم که بنا به قانون جدید مملکت اسلامی !شما با پول حتی میتونی فوق لیسانس رو شریف بخونی ! در دوره شبانه . کافیه رتبه کنکور ارشدت زیاد افتضاح نباشه !! این مخصوص فوق لیسانس هست.)
    در ضمن پذیرش دکترا تا حدی سخت تر از پذیرش فوق لیسانس هست .

پس ميبيني كه من نميگم راه به روت بسته هست . اتفاقا حالتهاي مختلف رو هم برات توضيح دادم .

حالا با اين توصيفها خودت شرايط رو مقايسه كن :

بله من هنوز هم ميگم كه شما اصلا در شرايط يه دانشجوي دانشكده برق شريف نيستيد .
    شريفيا اكثرا فقط به كانادا و آمريكا فكر ميكنند (با يكي دوتا استثنا كاري ندارم). جالبه اكثرا اصلا به اروپا فكر هم نميكنند !
    برقيها كه ديگه معمولا به كمتر از آمريكا راضي نميشند . اون هم دانشگاههاي خوب و معتبرشون . اكثرا بورسيه ميشند( فلوشيپ و يا RA ياTA) و خيلي كم پيدا ميشه يه كسي پولي بخواد قبول شه .

براي مثال همين امسال ما قبولي MITداشتيم (RA) !!!
    قبولي استنفورد (فلو و RA)
    برکلی (فلو)
    هاروارد (فلو)
    میشیگان (فلو)
    آستین -تگزاس (فلو)

و جاهای دیگه که الان آمارش تو ذهنم نیست .

میبینی که دانشگاههای بالا همشون بهترین های دنیا هستند و آمریکایی هستند .
    تازه فقط یه نفر قبول نشده در این دانشگاهها . مثلا MIT دو نفر قبول شدند و استنفورد 6 نفر و....
    همین چند وقت هم اوج مهاجرتها بوده و الان دیگه خیلی هاشون ایران نیستند.

پس حالا خودت مقایسه کن تا متوجه حرفهای قبلی من بشی .
    تو برق شریف طرف با معدل متوسط و یا نسبتا خوب میتونه کاملا به قبولی در خارج از ایران (مثلا کانادا)امیدوار باشه .
    حالا هر چقدر معدل و بقیه پارامترهاش رو بالاتر ببره میتونه دانشگاههای بهتر و معتبر تر و با نوع بورسیه بهتر رو در آمریکا و کانادا در لیست انتخاب های خودش قرار بده .
    مثلا جالبه چند نفر اول امسال دانشکده ما تقریبا پذیرش تمام چند دانشگاه اول دنیا رو آورده بودند و داشتند !

ببین اینا واقعیت های این موضوع بودند . من منصفانه واقعیتها رو گفتم و نه چیز دیگه .
    حالا قضاوت با خودت .

چون ميدونم كه رو هوا حرف نميزني و با منطق صحبت ميكني
    اینو به اونایی بگو که اینجا جوابهای غیر منطقی به حرفهای من میدند و مغرضانه جواب میدند و بدون آگاهی .
    Last edited by pandemonium; 13-09-2006 at 16:46.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خودت به کدوم بیشتر علاقه داری ؟
    به نظر من 95% علاقه است
    شخصا الکترونیک رو بیشتر ترجیح میدم-ظرافتها و زیبایی که در الکترونیک و ارتباطش با کامبوتر هست هیجا نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •