تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: شارژ یا خرید کارتریج hp 85a

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ولی برای من یه مسئله ای پیش آمده
    بعد از شارژ کاتریج پرینتر 1102w سر کاغذ های آ4 که پرینت میگیرم یکم دوده ای میشه (البته خیلی کم و توی همه صفحات دیده نمیشه ولی اکثرا هست) کجای پرینتر کثیف شده و چه طور باید بر طرفش کنم.

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عزیزان
    اقا من گفتم بهترین تونری که می شه تو بازار تهیه کرد این مدل در قرمز ولی خودم امتحان نکرده بودم من هم به همین تنتیجه رسیدم که تونر کرونا در قرمز تو بحث گرافیک و تصاویر بهتر از در مشکیش هست ولی تو متن اگر کنار هم بگذاری یه تفاوتایی حس می کنی.
    در مورد اینکه گفتی یه کمی سر کاغذ سیاه می شه. در پرینترت یه مقداری تونر ریخته شده که کاغذ رو کثیف می کنه اگر این باشه کم کم درست میشه ولی اگر کارتریج بطور مدام تونر بریزه تو پرینتر این سیاهی باقی می مونه یه نگاهی به پرینترت بنداز. ببین جای تونر ریجته یا نه

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام عزیزان
    اقا من گفتم بهترین تونری که می شه تو بازار تهیه کرد این مدل در قرمز ولی خودم امتحان نکرده بودم من هم به همین تنتیجه رسیدم که تونر کرونا در قرمز تو بحث گرافیک و تصاویر بهتر از در مشکیش هست ولی تو متن اگر کنار هم بگذاری یه تفاوتایی حس می کنی.
    در مورد اینکه گفتی یه کمی سر کاغذ سیاه می شه. در پرینترت یه مقداری تونر ریخته شده که کاغذ رو کثیف می کنه اگر این باشه کم کم درست میشه ولی اگر کارتریج بطور مدام تونر بریزه تو پرینتر این سیاهی باقی می مونه یه نگاهی به پرینترت بنداز. ببین جای تونر ریجته یا نه
    ممنون،
    والا من توی کاتریج رو در آوردم و اطرافش رو نگاه کردم نشتی ایی ندیدم توی پرینتر هم نشتی ای نبود،
    پیکاپ رو هم با گوش پاکن تمیز کردم، البته کثیف هم نبود.
    سر کاغذ آ4 دقیقا وسطش جایی که پیکاپ کاغذ را میکشد و حوش پیک آپ، کمی بعضی مواقع خیلی کم کدر میشود.

خوبه اینم اضافه کنم من Print Density رو روی 5 گذاشتم، الان دیگه کاغذ چاپ شده هیچ تفاوتی با تونر اصلی نداره.
    Last edited by Firebirds; 18-08-2014 at 13:31.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان یه عکس براتون از مشکل پیش آمده گذاشتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه عکس براتون از مشکل پیش آمده گذاشتم

با عرض سلام و ادب
    پیشنهاد بنده اینه که کارتریج رو در بیارین و داخل پرینتر رو تمیز کنین قسمت هایی که دسترسی دارین مثل همین پیکاپ و ...سپس ی کارتریج تمیز دیگه بزارین و تست کنین اگه مشکل رفع شده بود معلومه مشکل از کارتریج هستش و در غیر اینصورت مشکل مربوط به پرینتر هستش... در اینصورت دوستان کمک مناسب تری به شما خواهند کرد
    البته همین الان مواردی به ذهن میرسه اما به نظرم صلاح این هستش که شما نتیجه تست پیشنهادی رو بفرمائین سپس بنده اگه نظری داشتم خدمت جنابعالی ارائه کنم...
    موفق باشین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام یه نگاهی کن وسط کارتریج دو تا تیغه پلاستیکی هست نه لاستیکی منظورم اینه که بلید رو فراموش کن دو تا طلق یکی در قسمت مصرفی و یکی در قسمت مخزن تونر اگر اونها کاملا نچسبیده باشن و یه مقداری باز باشن این اتفاق می افته

7. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام یه نگاهی کن وسط کارتریج دو تا تیغه پلاستیکی هست نه لاستیکی منظورم اینه که بلید رو فراموش کن دو تا طلق یکی در قسمت مصرفی و یکی در قسمت مخزن تونر اگر اونها کاملا نچسبیده باشن و یه مقداری باز باشن این اتفاق می افته
    خوب هستید جناب خضوعی ؟
    چند وقتی هست کمتر به انجمن سر میزنید ؟
    والا من متوجه نشدم منظورتون رو،
    ولی در لینک زیر کلی عکس هست،
    اگه روی یکی از عکس ها نشون بدید کجا منظورتون هست ممنون میشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توی پرانتز،
    من در هنگام شارژ گریس هادی برق نداشتم ،گفتم مواردی که لازمه خونه باشه رو به فرمایید که دفعه بعد که رفتم تونر کرونا بگیرم از ازشون تهیه میکنم، به نظرتون چیزه دیگه ای هم میمونه که بگیرم برای شارژ بعدی ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از گرفتاری زیاد کمتر سر می زنم
    قربانت ببین دقیقا زیر مگنت و دقیقا زیر درام از یک طرف یه بلید هست و از طرف دیگه یه تیغه طلق شکل هست
    اون تیغه طلقی شکل شاید باز شده یا خم شده یا چروک. تو شکل 9 با فلش مشخص شده و تو شکل 21 اون قسمت بالا هست .

10. این کاربر از h_khozooei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •