اینها اسمش دعوا نیست بلکه تبادل نظره. حتما نباید الکی همه همو تائید کنند. بهر حال نظرات فرق داره. متاسفانه پست های من خیییییییییییییییلی دیر تائید میشه و من نمیتونم تو بحث ها شرکت کنم و بیشتر میخونم.
اینها اسمش دعوا نیست بلکه تبادل نظره. حتما نباید الکی همه همو تائید کنند. بهر حال نظرات فرق داره. متاسفانه پست های من خیییییییییییییییلی دیر تائید میشه و من نمیتونم تو بحث ها شرکت کنم و بیشتر میخونم.
من با توجه به اینکه لنوو کیفیت صفحه خوبی نداره و ایشون هم به کارت گرافیک قوی احتیاج ندارن لنوو رو پیشنهاد نمیدم
به نظر من بهترین گزینه همون n56 هست vm یا vz هم زیاد فرقی نداره
بعدش هم hp رو پیشنهاد میدم
ge60 هم یخورده بدنش حساسه وگرنه حرف نداره و از اون دو مدل بهتره
ممنون از پاسختون
بنظرتون N56vm ایسوز به 800 تومن گرونتر بودنش از z500 میرزه؟
من تو پست قبلی گفتم به خصوص N55 نه همه مدله اش البته N43 هم مشکل داره !
اینم بگم از نظر هرکسی ممکن مشکل نباشه اما وقتی با تاچ کروم اچ پی و شیشه مک کار می کنی اونوقت متوجه میشی پلاستیک دمپایی چیه ! ( یه چیزی تو مایه های گلکسی پلاستیک ) .
تو تاپیکش هم چند نفر پشت هم می گفتن که بعد چند هفته تاچ یه حالت پریدگی پیدا می کنه یعنی نباید زیاد باهش کار کرد ! و گارانتی سازگارا خودش به این موضوع اذعان داره !
اینم جدا از اون چیزی هست که من خودم باهاش تجربه دارم من براساس قضاوت و نظر دیگران اینجا فعالیت نمی کنم بلکه تجربه کاردارم که میگم وقتی خودم که یکی از لپ تاپام 6080 هست رفتم باn55 کار کردم متوجه بد بودن کیفیتn55 شدم .
کیبرد و اسپیکر نویز دار و ....که نمی خوام بهش وارد شم !
اما تو n56 بهتر شده !
Last edited by Persian-swag; 25-05-2013 at 14:21.
اینجا دارید بمن کمک میکنید یا باهم دیگه گپ میزنید؟ :(
بله به نظر من ارزش داره
z500 کیفیت صفحه نمایش خوبی نداره فک نکنم به درد شما بخوره
فکر نمی کنم برنامه نویسی آنچنان به نمایشگر با کیفیتی احتیاج داشته باشه اما بالاخره مهمه
و در ظمن داشتن بک لایت هم نعمته !!!!![]()
منظورتون از لایت چیه؟
میدونید قیمت این چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدلی که گفتید vz هست که کارت 650 داره و باید حدود 4 تومن باشه البته شما به کارت 650 نیازی نداری همون vm کفایت میکنه
بک لایت همون نور پس زمینه کیبورد هست
ایشون گفتن ساعات زیادی پای لپتاپ و مانیتور هستن به همین خاطر گفتم لپتاپی باشه که مانیتور خوبی داشته باشه
سلام بچه ها
من میخوام یه لپتاپ خوب بگیرم برا برنامه نویسی...
این مدل خوبه؟؟؟ sony vaio s1311dgx
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)