تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 9 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 88

نام تاپيک: نیاز به راهنمایی برای خرید گوشی ویندوزفون 8

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتمالان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشیدرمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟
    من ی مدت داشتم 520 روگوشیه خوبیهمبارک باشه
    Last edited by mosicr77; 18-12-2013 at 00:53.

2. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای pahama1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه ما ایرانیا نصبت به این مسايل بی تفاوت نباشیم با مراجعه به دستگاههای ذیربط مثل تعزیرات حکومتی و اتحادیه مربوطه ازحقمون دفاع کنیم.فقط و فقط نصبت به اینگونه مسايل پیرامونمون بی تفاوت نباشدم.
    کاش واقعا رسیدگی می کردن
    یکی از کارهایی که ما میتونیم انجام بدیم اینه ک از این فروشنده کالایی نخریم تا فروشندهای با انصاف الگو بشن

4. این کاربر از pahama1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

من ازین لومینا 520 خوشم اومد الان اینجا اومدم رعب و وحشت گرفتمالان بخوام 520 بخرم برنامهو بازی کرک شده مثل اندروید بریزم توش از کامپیوتر یا دانلود از GPRS گوشی مشکلی داره ؟بعد چه کاریه حتما sd card بگیرم میرزیزم تو حافظه خود گوشیدرمورد برنامه ها میخوام بدونم برنامه های مهم کاربردی که اکثرا روی اندروید دارن و بازیهای معروف روش اجرا میشه ؟ یا خیلی محدود تر از ایناس ؟
    سلام
    - از لحاظ برنامه مشهور وضعش خوبه. برنامه مد نظرتون رو بگین تا ببینم مجانی هست یا نه
    viber ، skype ، whatsapp ، ... رو داره
    مرورگر نداره اما مرورگر خود گوشی کافیه

- برنامه کرک شده با آزادی عمل مثل اندروید نمی تونید نصب کنید.
    در حالت عادی نمی تونید برنامه کرک شده نصب کنید
    اگر یک اکانت developer بسازید می تونید 2 برنامه کرک شده نصب کنید. (اگر بخواهید برنامه سومی بریزید باید یکی از قبلی ها را پاک کنید - با این اکانت می تونید در هر لحظه فقط 2 برنامه کرک شده نصب داشته باشید)

یه سری محدودیت هایی هم داره:
    - نمی تونید برنامه در رم نصب کنید (می گن تو آپدیت بعدی که تو اردیبهشت یا خرداد میاد درست میشه این مشکل)
    - File Manager نداره اما مشکلی هم نداره. هر چیزی که توسط گوشی یا برنامه های گوشی ساپورت میشه رو با خود گوشی می تونید مدیریت کنید اما دسترسی به حافظه مثل اندروید ندارید (این رو هم می گن تو آپدیت بعدی رفع میشه)
    - همه تنظیمات صدای دستگاه یک پارچه هست. (به جز صدای مکالمه) یعنی صدای زنگ و مسیج و مدیا (پخش آهنگ و فیلم) یکی هست و اگه برای آهنگ صدا رو کم کنید، صدای زنگ گوشی هم کم میشه! (اینم درخواست برای رفعش زیاده)
    - VPN هم تا جایی که می دونم فعلا نمیشه نصب کرد
    - Notification Center هم نداره مثل اندروید - اما live tile داره که تقریبا همون کار رو انجام می ده
    - موزیک پلیر اکولایزر نداره (لومیا 520)

اما محاسن هم کم نداره:
    - اصلا کند نمیشه و لگ نمی زنه (می گن اگه خیلی موزیک بریزید، پلیر گوشی تو تعویض آهنگها یه مکث می کنه. من تا 4 گیگ موزیک ریختم تغییری حس نکردم) - برخلاف اندروید که خیلی سریع کند میشه
    - کیفیت دوربین لومیا و ساپورت نرم افزاری فوق العاده قوی ای داره
    - CPU و چیپ گرافیک قوی ای داره
    - کیفیت تاچ اسکرین بالا
    - قیمت واقعا قابل قبول

اگر قصد خرید دارید در تهران، از طبقات بالای علاءالدین خرید کنید (390 تا 410)
    هیچ هزینه اضافی ای هم برای هیچ چیزی نپردازید
    مراقب باشید گوشی رفرش نباشه (refresh, refurbish !) گوشی های رفرش روی خود گوشی و باتریش و جعبه اش هولوگرام خورده
    Last edited by zahedy2006; 18-12-2013 at 21:34.

6. 2 کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

مراقب باشید گوشی رفرش نباشه (refresh, refurbish !) گوشی های رفرش روی خود گوشی و باتریش و جعبه اش هولوگرام خورده
    [/QUOTE]

دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟[/QUOTE]

یک هولوگرام گرده که روی همه قسمتها - مثل جعبه گوشی، خود گوشی، باتری و شارژر خورده
    از اون جایی که از بازاری ها هرکاری بر میاد از جای مطمئن خرید کنید
    براتون یه لینک تو صفحتون می ذارم، اونو ببینید

9. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست عزیزمنظورتون از هالوگرام چه جور لیبلیه؟شکل خاصی داره یا نه؟نوشته ای چیزی نداره؟
    یک هولوگرام گرده که روی همه قسمتها - مثل جعبه گوشی، خود گوشی، باتری و شارژر خورده
    از اون جایی که از بازاری ها هرکاری بر میاد از جای مطمئن خرید کنید
    براتون یه لینک تو صفحتون می ذارم، اونو ببینید[/QUOTE]
    از بابت راهنماییتون ممنونم.خدایش این انجمن ها خیلی گره گشای مشکلات بچه هاست.من واقعا لذت میبرم از این همکاری وهمفکری و همیاری دوستان.موفق باشید

11. این کاربر از aryobarzan1354 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه گوشی ویندوز فون با قیمت نهایتا یک میلیون دارم، خودم تحقیق کردم مثل اینکه Lumia 920 از همه بهتره. نظرتون چیه راجع بهش؟ زیادم دنبال برنامه و بازی و اینجور چیزها نیستم، فقط میخوام کارهای معمولی یه گوشی رو خوب انجام بده، روون باشه و کار باهاش راحت. یه مدت اندروید داشتم، خیلی مزخرف بود، میخوام مثل اون نباشه.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد خرید یه گوشی ویندوز فون با قیمت نهایتا یک میلیون دارم، خودم تحقیق کردم مثل اینکه Lumia 920 از همه بهتره. نظرتون چیه راجع بهش؟ زیادم دنبال برنامه و بازی و اینجور چیزها نیستم، فقط میخوام کارهای معمولی یه گوشی رو خوب انجام بده، روون باشه و کار باهاش راحت. یه مدت اندروید داشتم، خیلی مزخرف بود، میخوام مثل اون نباشه.
    سلام
    تو این رنج قیمت بهترین گوشی وین فونی هست. (925 اطراف 1300 هم هست)
    تا اونجایی که سایر فروم ها رو می خونم کیفیت صفحه نمایش، دوربین و بدنه عالیه - از حافظه داخلی خوبی برخورداره
    کلا وین فون کند نمیشه (من 520 دارم و تقریبا کامل پره - یه عالمه نرم افزار و بازی توش نصب هست) اندروید چندتا گوشی داشتم که همه کند میشدن

نرم افزار و گیم رایگان زیاد داره (مخصوصا نوکیا ساپورت خودش عالیه)
    اما خود گوشی file manager نداره (قراره تو آپدیت بعدی بیاد - شایدم نیاد) اما فایل منیجر هم هست که قیمتش 1 دلاره
    بقیه نرم افزارها مثل وایبر و اسکایپ رایگانه (البته جدیدا بحث چیلترینگ پیش اومده و مثلا وی چت فیلتر شده)

عیب فعلی گوشی - که قراره تو آپدیت رفع بشه - عدم استفاده از vpn هست که طبیعتا نمی تونید از وی چت فعلا استفاده کنید (+ برنامه هایی که فیلترشکن می خوان)

برای کارهای عادی که خیلی خوب جواب میده

یه مشکل برای نصب نرم افزار هم فعلا داره که بالاتر نوشتم (920 چون مموری نمی خوره نمیشه با کامپیوتر برنامه دانلود کرد و ریخت تو گوشی و از اونجا نصبش کرد. باید با خود گوشی به store وصل بشین و دانلود کنین) البته این قضیه مشکلی نداره اما مثلا من شب ها اینترنتم رایگانه و شب با pc دانلود می کنم و بعدا راحت استفاده می کنم
    - برنامه کرک شه هم فعلا محدودیت نصب داره (یعنی با ترفندی میشه 2 برنامه کرک شده نصب کرد)

14. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

file manager نداره یعنی نمیشه برنامه هایی رو که میریزیم روش، بعدا پاک کنیم؟ با اون برنامه یک دلاری، فابل منیجر اضافه میشه یعنی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

file manager نداره یعنی نمیشه برنامه هایی رو که میریزیم روش، بعدا پاک کنیم؟ با اون برنامه یک دلاری، فابل منیجر اضافه میشه یعنی؟
    قابلیت uninstall کردن وجود داره ... فایل منیجر برای دسترسی به حافظه ندارین و مثلا نمی تونین فایل هاتون رو بین پوشه ها منتقل کنید یا مثلا فایلی که توسط گوشی ساپورت نمیشه و هیچ برنامه ای نمی تونه نشونش بده، نی تونید ببینید

بلی، تو توضیحاتش همه قابلیت های مهم رو داره اما من خودم نصب نکردم ببینم چطوریه

17. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •