تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 13 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 128

نام تاپيک: Wolfenstein: The New Order

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

نامردا چند نفری حمله ور شدید سمت این بنده خدا! هر پستش دو بار ریپلی میشه D:

من همینجا اعلام میکنم با Turok-71 هم عقیده ام و به نظرم درست میگه D:
      محتوای مخفی: a 
    الکی

محتوای مخفی: a 
    صرفاً جهت مزاح D:
    Last edited by marmolak kocholo; 02-06-2013 at 21:27.

2. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اصالت این بازی حول محور نازی ها می چرخه بعد محورش رو برداری اونوقت دیگه میشه یه بازی دیگه که اصلا هیچ ربطی به این سری نداره

در مورد تکنولوژی نازی های جنگ جهانی هنوز هم خیلی موضوعات عجیبی وجود داره که تو اون زمان اینا چجوری به خیلی از موارد رسیده بودن.. خیلی از اختراعات اونا تو جنگ جهانی هنوزم استفاده میشه

اول که ویدئو گیم پلی رو دیدم گفتم این خیلی تخیلی شده ولی عصری که دیدم با خودم گفتم این ولفنشتاین هست و نازی هایی 15 سال قبل تو جنگ جهانی خیلی چیزا داشتن پس با پیروزی و گذشت 15 سال باید خیلی چیزای دیگه داشته باشن.

کلا به نظرم تو این بازی نباید دنبال واقعیت و حقیقت تاریخی بود
    یه روایت متفاوت که خیلی ها اونو می پسندن و به خاطر همین تمی که داره محبوب شده

4. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

ولفنشتاین بدون "نازی ها" هویتش رو از دست میده، درست مثل این می مونه که بگیم RE (جدای از حال و روز فعلیش) اگه زامبی نداشته باشه نمی تونه موفق باشه؟
    ممکنه هم بفروشه ولی اون دیگه از اساس ولفنشتاین یا RE نیست، اما اینکه بیایم یک سری تغییرات بدیم مثلا بازه زمانی رو یه مقدار رو به جلو ببریم ولی خیلی از ویژگی ها
    رو حفظ کنیم خیلی تفاوت داره، درسته به نوعی ریسک محسوب میشه و این وسط یک عده از این تصمیم استقبال می کنن و یک عده ناراضی میشن و هیچ تضمینی برای
    موفقیتش نیست ولی به هیچ وجه قابل قیاس نیست با نبود "نازی ها" یعنی تغییر در این حد که برای همچین سری اصیلی حتی در ذهن نمی گنجه.
    +
    اون خط آخر رو اصلا انتظار نداشتم ازت!
    ببین معراج جان،،عزیزه من،برادره من "نازی" با "زامبی" قابل قیاسه؟؟ نمیفهمم بخدا! نازی که خرررر خرررر نمیکنه و کجو معوج راه نمیره که میگی باید تو بازی باشه،،منظور اینه که رفتار خاصی نداره که مختص به اون باشه،،انسان های معمولی بودن...یه آدمه،موجود خاصی نیست...یه اتیکته که اگه بزنن رو سینه ی معراج،اونم نازی میشه(البته ناز که هستی)شما تو بازی های دیگه اکثرا "فاشیسم" رو میبیند ولی آیا از واژه نازی استفاده میشه؟؟ نه،اصرار به استفاده از یه ایده و تفکر عجیبه برام،حالا نازی نباشه آنارشیست باشه،،مهم پرداخت قویه داستانه..که این بازی هم ازش عاجزه..

این جمله که باید "نازی" باشه چون ولفنشتاین هست اصلا دلیل منطقی ای نیست.به همون دلایل بالا!

حالا که اینقد اصرار دارید ولفنشتاین میتونه یه خط روایی جدید بده که مثلا یه نازی در آینده دوباره قدرت میگیره نه اینکه این فناوری رو تو اون سال به کار ببره،،

مشکل اینجاست ک شما حتا قبول نمیکنید که بازی از این لحاظ ایراد داره...ای بابا

morad@
    عذر بدتر از گناه میاری مراد؟؟ چون بایوشاک اونجور بوده پس دیگه همه باس اونجوری جلو برن؟؟

حالا خوبه مسعود اقلا میگه چون بازی تخیلیه اینجور داستانی رو براش درمیارن!!

6. 3 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مشکل اینجاست ک شما حتا قبول نمیکنید که بازی از این لحاظ ایراد داره...ای بابا

عذر بدتر از گناه میاری مراد؟؟ چون بایوشاک اونجور بوده پس دیگه همه باس اونجوری جلو برن؟؟

حالا خوبه مسعود اقلا میگه چون بازی تخیلیه اینجور داستانی رو براش درمیارن!!

عذر چيه بابا؟ يه مثال اوردم كه تو اونم نشون ميده تكنولوژي بازي به سال و عصرش نميخوره ولي زيبا جلوه مي كنه....من خودم هم تو پستم به تخيلي بودن اشاره كردم
    حالا تخيلي ميتونه صحبت با فضاييها يا تلپروت تو زمان و مكان يا ارتباط با تكنولوژيهاي خفن تو قديم باشه بسيتگي داره هر كس چه تخيلي رو دوس داشته باشه

+

مساله اينجاس يه عده اينجور تخيلات(فناوريهاي عجيب در عصري نامربوط)رو دوست دارن چون همش تخيل هست و واقعيت نيس كه قاعده خاصي داشته باشه و تو حقيقت و روال واقعيت داستان بازي نقل نشده كه مجبور به اطاعت از فناوريهاي زمانه باشه

حالا اگه تو اين موردو قبول نمي كني مشكل خاصي نيس ولي نميتوني از يه عده به خاطر قبول كردن و پذيرفتن اين مورد خرده بگيري.....يه داستان تخيلي هست و قانوني براي پذيرفت يا نپذيرفتن چيز خاصي نيس

.
    Last edited by halflife g; 02-06-2013 at 22:46.

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

.
    .
    .
    حالا اگه تو اين موردو قبول نمي كني مشكل خاصي نيس ولي نميتوني از يه عده به خاطر قبول كردن و پذيرفتن اين مورد خرده بگيري.....يه داستان تخيلي هست و قانوني براي پذيرفت يا نپذيرفتن چيز خاصي نيس
    همش تقصیر این معراجه دیگه،،همش جو میده

ما گفتیم این ارتباط بین فناوری و زمان بازی برقرار بشه خوبه دیگه چرا رگ گردن نشون میدین؟؟چی داداش؟؟؟
    خب از اول بگید ما دوس داریم تخیلی باشیم،،اصا دوس داریم دوغو با کافه گلاسه میکس کنیمو لذتشو ببریم...این سبکم تخیلیه و دوس داره اصا وسط بازی تو دهه 60 آیفون 5 نشون بده اعتراض داری؟؟ بنداز تو صندوق امانات!!

+
    هنو تو کف مقایسه زامبی و نازیم..
    +
    یه ماشین گان دستمه،،خشابو بزارم ماشه رو بکشم تک تک رنده میشین لامصبا یکی یکی بیاین

10. این کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ببین معراج جان،،عزیزه من،برادره من "نازی" با "زامبی" قابل قیاسه؟؟ نمیفهمم بخدا! نازی که خرررر خرررر نمیکنه و کجو معوج راه نمیره که میگی باید تو بازی باشه،،منظور اینه که رفتار خاصی نداره که مختص به اون باشه،،انسان های معمولی بودن...یه آدمه،موجود خاصی نیست...یه اتیکته که اگه بزنن رو سینه ی معراج،اونم نازی میشه(البته ناز که هستی)شما تو بازی های دیگه اکثرا "فاشیسم" رو میبیند ولی آیا از واژه نازی استفاده میشه؟؟ نه،اصرار به استفاده از یه ایده و تفکر عجیبه برام،حالا نازی نباشه آنارشیست باشه،،مهم پرداخت قویه داستانه..که این بازی هم ازش عاجزه..

این جمله که باید "نازی" باشه چون ولفنشتاین هست اصلا دلیل منطقی ای نیست.به همون دلایل بالا!
    البرز قیاس RE بدون زامبی با ولفنشتاین بدون نازی (آلمان ها، تکنولوژی های عجیب و غریب و ...) یه جور تناظره، تناظر هم تعریف مشخصی داره، با کلمات که بازی نمی کنیم، حالا اگه می خوای خرخر کنه متاسفانه نمی کنه
    +
    من از اون پست اول گفتم بازی همیشه تم تخیلی داشته، الان بعد از دو دهه بعد از جنگ جهانی فرض کردن با همون شیب وحشتناک تکنولوژی های نازی ها ادامه پیدا کنه و عملی/تخیلی تر شده، لیزر و سفر به ماه هم صرفا برای اینکه مربوط به اون دوره میشدن یک جورایی ستینگ بازی رو شکل داده ولی چیزی که روشنه به شکل تخیلی و این هیچ ارتباط بیشتری با واقعیت پیدا نمی کنه، حالا میای بیشتر با کلمات عامیانه بازی می کنی، واقعا سودی نداره

12. 5 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

عملی/تخیلی تر
    آره عملی تخیلی شده

علمی تخیلی!

+

تم تخیلی چ صیقه ایه؟؟ این بازی کلش برا اساس تخیله!! تم

یه نفرو باس بزاریمو حقوق بدیم که لایه های پسین پستاتو واکاوی کنه،،ما ک علم غیب نداریم از اول لپ کلامو بگو!!

یا ابرفرض: تناظر

اولا ولفنشتاین بدون نازی میشه!! فقط باید ذهنمون یه مقدار باز باشه... نازی جانور یا گودزیلا نیست،یه صفته...من میتونم نازی باشم تو میتونی باشی و خیلی های دیگه...

اگه ریشه های این بازی فقط به یه صفت بنده که قافیه رو بد باخته،بد!!

حالا میای بیشتر با کلمات عامیانه بازی می کنی، واقعا سودی نداره
    همونطور که مطلعید ایشون از خواص جامعه هستند!! کسب فیض میکنیم اوستاد معراج!! بعله!
    انشالا از نوع با بصیرت..
    Last edited by Turok-71; 03-06-2013 at 00:18.

14. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آره عملی تخیلی شده

علمی تخیلی!

+

تم تخیلی چ صیقه ایه؟؟ این بازی کلش برا اساس تخیله!! تم

یه نفرو باس بزاریمو حقوق بدیم که لایه های پسین پستاتو واکاوی کنه،،ما ک علم غیب نداریم از اول لپ کلامو بگو!!

یا ابرفرض: تناظر

اولا ولفنشتاین بدون نازی میشه!! فقط باید ذهنمون یه مقدار باز باشه... نازی جانور یا گودزیلا نیست،یه صفته...من میتونم نازی باشم تو میتونی باشی و خیلی های دیگه...

اگه ریشه های این بازی فقط به یه صفت بنده که قافیه رو بد باخته،بد!!

همونطور که مطلعید ایشون از خواص جامعه هستند!! کسب فیض میکنیم اوستاد معراج!! بعله!
    انشالا از نوع با بصیرت..
    وقتی از "نازی ها" توی ولفنشتاین صحبت می کنیم به یه "تفکر" ختم نمیشه، وقتی حضور داشته باشه یعنی ویژگی های زیاد دیگه ای هم در کنارش هست، این خیلی فراتر از یه کلمه یا یه صفت هست
    که بگیم این ضعف سریه که اون وابسته شده. اینکه تو نازی بشی چیزی رو عوض نمی کنه اما وقتی بازی درباره نازی ها باشه یعنی یه دنیا و فضای خاص با ویژگی های مشخص خودش.
    +
    البرز توی بحث هات با بچه ها زیاد دیدم از خود بحث میای بیرون، جوری که بیشتر پستت درباره خود بحث نیست، بعضی وقتا اینقدر جملات و اصطلاحات عامیانه بی ارتباط با بحث، خصوصا درباره شخص مقابلت
    استفاده می کنی که انگار بحث رو با دوئل "رپ" عوضی گرفتی و با این کارت تاپیک/پست های خوبی که میدی رو زیر سوال می بری.

16. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

وقتی از "نازی ها" توی ولفنشتاین صحبت می کنیم به یه "تفکر" ختم نمیشه، وقتی حضور داشته باشه یعنی ویژگی های زیاد دیگه ای هم در کنارش هست، این خیلی فراتر از یه کلمه یا یه صفت هست
    که بگیم این ضعف سریه که اون وابسته شده. اینکه تو نازی بشی چیزی رو عوض نمی کنه اما وقتی بازی درباره نازی ها باشه یعنی یه دنیا و فضای خاص با ویژگی های مشخص خودش.
    +
    البرز توی بحث هات با بچه ها زیاد دیدم از خود بحث میای بیرون، جوری که بیشتر پستت درباره خود بحث نیست، بعضی وقتا اینقدر جملات و اصطلاحات عامیانه بی ارتباط با بحث، خصوصا درباره شخص مقابلت
    استفاده می کنی که انگار بحث رو با دوئل "رپ" عوضی گرفتی و با این کارت تاپیک/پست های خوبی که میدی رو زیر سوال می بری.
    ببین بازی با کلمات داری،،نازی ها چ ویژگی جز چیزایی مثل جنایت کار بودن و صلیب شکسته دارن؟؟ اینارو ازش بگیری چی میمونه؟؟
    تو همین ولف هم از همین المان ها استفاده شد نه چیزایی فراتر از کلمات!!
    شما میگی نازی صفت نیست،تفکر نیست!! میگی ویژگی های دیگه ای هستش!! گه فراتز از کلمه هستش؟؟ خب بعد میگی نازی یعنی دنیای خاص...دنیای خاصی که بی هویتو بی تفکرو بی صفته؟؟ میشه یه دنیای پــوچ...

دنیای پوچی که داستان بازی داره ارایه میده ولی چون طرفداری و نمیدونم دنبال چی هستی باز ازش دفاع میکنی...

تو نسخه قبلی چه المان هایی از این دنیای فراتر از کلمات بود؟؟ من که جز یه داستان بی سروته چیز دیگه ای ندیدم...

اینم واسه بار هزارم زبونم مو در آورد بخدا...نازی صفته،تفکره و خنده دار ترین جمله اینه که بگیم نازی فراتز از کلماته...جانب گیری از روی تعصب همین میشه که داستان آبکی مثل ولفنشتاین میشه فراتز از کلمات!!

حالا باز تعریف های جدیدی بر اساس پست من واسه مدیوم های فکریت میکنی!! تعاریف جدیدی که درست بعد از دیدن پست به ذهنت خطور میکنه و اصلا بهش اعتقادی نداری،،اینجور میشه که بحث شاخه به شاخه میشه و منم تقصیری ندارم///

بحث من بر این اساس بود که استفاده از سلاح هایی به این مدرنی تو بازی دلیلی نداره،،یا اگه سازنده ها علاقه دارن به این سبک لااقل زمان بازی رو جلو بیارن..این کجاش گناهه کبیره بود که این همه جبهه گرفتی؟؟ درست جایی هم که جوابی نداری میگی بازی رو دنبال نکن،مجبور نیستی که...

پز بحث کردن با ماهیت خوده بحث متفاوته.
    +
    پستتم بعد از اون + تو حوزه وظایفت نیستو دخالت نکنی بهتره،،(توصیه ی دوستانه)
    .
    .
    .
    موفق باشی
    Last edited by Turok-71; 04-06-2013 at 02:37.

18. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تریلر سینماتیک جدید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم بازی خاطره بازگشت به قلعه ولفنشتاین رو برای ما زنده کنه و نسبت به شماره قبلی که ناامید کننده بود خیلی بهتر باشه...
    بحث هایی هم که توی تاپیک شد به نظرم در حد این سری بزرگ نبود و بهتر بود در مورد خیلی چیزای مهمتر بازی بحث میشد!
    Last edited by vahidgame; 06-06-2013 at 18:17.

20. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •