تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید سونی 46hx925 یا ال جی 55lm76100

اگه نباشه جاش خالی می مونه hobor971's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ببخشید . اون OVDNL همون " می خریدم" هست ولی صفحه کلیدم انگلیسی بوده . شرمنده
    HD PLAYER هم سی گیت هست و هم وسترن دیجیتال . اما اینکه در بازار موجود باشه رو نمی دونم . قبل حدود 150 تومن بود که برحسب بقیه کالا ها الان باید حدود 3 برابر شده باشه . همه اشون خروجی Hdmi دارند . زیرنویس فارسی SRT رو هم غالبا ساپورت می کنند . فکر کنم الان خیلی تو بازار کم شده باشه . اگه نظرت رو سونی هست قبلش یه تحقیقی در این خصوص تو بازار بکن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشید . اون OVDNL همون " می خریدم" هست ولی صفحه کلیدم انگلیسی بوده . شرمنده
    HD PLAYER هم سی گیت هست و هم وسترن دیجیتال . اما اینکه در بازار موجود باشه رو نمی دونم . قبل حدود 150 تومن بود که برحسب بقیه کالا ها الان باید حدود 3 برابر شده باشه . همه اشون خروجی Hdmi دارند . زیرنویس فارسی SRT رو هم غالبا ساپورت می کنند . فکر کنم الان خیلی تو بازار کم شده باشه . اگه نظرت رو سونی هست قبلش یه تحقیقی در این خصوص تو بازار بکن .
    خب الان کل مشکل من همینه.اطلاعی ندارم که اچ دی پلیر با چنین امکاناتی در بازار موجود هست یا نه و اگه هست چه قیمتی داره , داخل تایپیک خودش هم سوال کردم ولی جوابی به آدم نمیدن
    میترسم سونی بخرم ولی بعدش اچ دی پلیر نباشه و کلی افسوس بخورم که چرا برند دیگه ای انتخاب نکردم
    واقعا تو انتخابم گیر کردم

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب الان کل مشکل من همینه.اطلاعی ندارم که اچ دی پلیر با چنین امکاناتی در بازار موجود هست یا نه و اگه هست چه قیمتی داره , داخل تایپیک خودش هم سوال کردم ولی جوابی به آدم نمیدن
    میترسم سونی بخرم ولی بعدش اچ دی پلیر نباشه و کلی افسوس بخورم که چرا برند دیگه ای انتخاب نکردم
    واقعا تو انتخابم گیر کردم
    خب فعلا فرض کن سونی خریدی و برو ببین اچ دی پلیر گیرت میاد یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

داداش به نظره من یه ----- فول لینوکسی بخر حدود 450 که زیرنویسو عقبو جلو هم میکنه...رسیورهای اچ دی زیره 400 تومن نمیتونن زیرنوسو عقبو جلو کنن ....چون امکان داره خودت یه فیلمیرو ضبط کنی و مجبور بشی زیرنویسشو عقبو جلو ببری...

5. این کاربر از یزدان8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه W9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

داداش اون فیلیپس چطوره؟؟؟ نسبت به HX925 ؟ قیمتش چنده؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من 925 خریدم و واقعا راضی ام.به نظرم مقایسه اون با سری 8 سام و ال جی کاملا اشتباست
    سونی رو باید با فیلیپس مقایسه کرد و ال جی و سامسونگ رو هم با هم
    واقعا ارزش داره که این تی وی رو خرید و یک اچ دی پلیر یا حتی ----- در کنارش جداگونه خرید هم یرای استفاده از شبکه ها هم mkv
    کیفیت مونتاژ بسیار بالایی داره

8. 3 کاربر از moh3333n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا من 925 خریدم و واقعا راضی ام.به نظرم مقایسه اون با سری 8 سام و ال جی کاملا اشتباست
    سونی رو باید با فیلیپس مقایسه کرد و ال جی و سامسونگ رو هم با هم
    واقعا ارزش داره که این تی وی رو خرید و یک اچ دی پلیر یا حتی ----- در کنارش جداگونه خرید هم یرای استفاده از شبکه ها هم mkv
    کیفیت مونتاژ بسیار بالایی داره
    مبارکه . چند اینچ ؟ چند خریدی؟
    رو شبکه های sd مثل استانی کیفیتش چطوره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مبارکه . چند اینچ ؟ چند خریدی؟
    رو شبکه های sd مثل استانی کیفیتش چطوره ؟
    ممنون
    46 اینچ دیگه 5200000ت , 55 اینچش که خداتومن پولشه(12000000).
    از لحاظ کیفیت تصویر که فوق العادست.کیفیت واقعا عالی داره رو شبکه های استانی نسبت به سایر ال ای دی ها, رنگ ها رو واقعا واقعی نشون میده و واز اغراق خبری نیست.رو شبکه های اچ دی که اصلا نگوووو(تمامی فامیل و دوستان هم اتفاق نظر داشتن رو این قضیه)
    به نظرم کسایی که میگن سونی پول اسمش رو میخوره تا حالا سونی رو از نزدیک ندیدن و فقط نقل قول از دیگران میکنن
    خداییش باید اول رفت کیفیت مونتاژ برند های دیگه رو دید و به عنوان آخرین برند بیان سونی رو هم نگاه کنن.

11. این کاربر از moh3333n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ممنون
    46 اینچ دیگه 5200000ت , 55 اینچش که خداتومن پولشه(12000000).
    از لحاظ کیفیت تصویر که فوق العادست.کیفیت واقعا عالی داره رو شبکه های استانی نسبت به سایر ال ای دی ها, رنگ ها رو واقعا واقعی نشون میده و واز اغراق خبری نیست.رو شبکه های اچ دی که اصلا نگوووو(تمامی فامیل و دوستان هم اتفاق نظر داشتن رو این قضیه)
    به نظرم کسایی که میگن سونی پول اسمش رو میخوره تا حالا سونی رو از نزدیک ندیدن و فقط نقل قول از دیگران میکنن
    خداییش باید اول رفت کیفیت مونتاژ برند های دیگه رو دید و به عنوان آخرین برند بیان سونی رو هم نگاه کنن.
    میشه بگید چجوری میشه کیفیت مونتاژ رو دید که ما هم بفهمیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حداقل کیفیت مونتاژ قاب رو که میشه دید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •