تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: سـر الــکــس فــرگــوســن باز نشسته شد /// خداحافظ پــیــرمــرد تـمـام نــشــدنـــــــی ...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفته می شود باشگاه منچستریونایتد چند گزینه معروف تر را در نظر داشت اما مویس گزینه فرگوسن بود و سرانجام مدیران باشگاه را قانع کرد
    سایت گل- به گزارش بخش بریتانیایی سایت گل، دیوید مویس، سرمربی اورتون، به عنوان جانشین فرگوسن از فصل آینده روی نیمکت شیاطین سرخ خواهد نشست.
    انتظار می رود تا 24 ساعت آینده، مویس به طور رسمی به عنوان جانشین فرگوسن، از سوی باشگاه منچستریونایتد معرفی شود. این مربی اسکاتلندی امروز صبح اعلام کرد که در پایان فصل از "تافی ها" جدا خواهد شد.
    یک منبع نزدیک به باشگاه منچستریونایتد به سایت گل گفت که بازیکنان باشگاه امروز مطلع شدند که دیوید مویس جانشین سرالکس در الدترافورد خواهد شد.
    باشگاه اورتون اعلام کرده که باشگاه منچستریونایتد هیچ تماسی با آنها نداشته اما گزارش ها حاکی از آن است که این مربی باتجربه با مدیران باشگاه منچستریونایتد به توافق رسیده است. قرارداد مویس با اورتون در پایان این فصل به اتمام می رسد و او مشکلی برای جدایی از این باشگاه نخواهد داشت.
    مویس و فرگوسن از مدت ها پیش با یکدیگر دوست هستند و مطمئنا فرگوسن کمک خواهد کرد تا این مربی اسکاتلندی در الدترافورد جا بیفتد.
    گفته می شود باشگاه منچستریونایتد چند گزینه معروف تر را در نظر داشت اما مویس گزینه فرگوسن بود و سرانجام مدیران باشگاه را قانع کرد.
    مویس در 11 فصلی که هدایت اورتون را برعهده دارد، این تیم را به جمع 6 تیم اول لیگ برتر رسانده است؛ این در حالی است که بودجه اورتون اختلاف زیادی با تیم های بزرگ لیگ برتر دارد.

2. 11 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

واکنش‌ها به خداحافظي فرگوسن

خداحافظي سرآلکس فرگوسن از فوتبال با واکنش‌هاي فراواني روبه‌رو شده است.

سر آلکس فرگوسن سرمربي شياطين سرخ تصميم گرفت روز چهارشنبه به 26 سال حضور خود در منچستريونايتد پايان دهد و اعلام کند در آخر فصل براي هميشه از دنياي مربي‌گري خداحافظي مي‌کند. به گزارش ايسنا، پس از اعلام رسمي فرگوسن، بسياري از افراد فوتبالي و حتي سياست‌مداران نسبت به اين خبر واکنش نشان دادند تا نشان دهند فرگوسن چقدر مهم است.

ديويد کامرون نخست وزير انگليس

تاثير فرگوسن در منچستريونايتد فوق‌العاده بوده است. خوشبختانه خداحافظي او مي‌تواند زندگي را براي تيم من آستون ويلا کمي راحت‌تر کند!

کريسيتيانو رونالدو

براي همه چيز ازت ممنونم رييس.

پيتر اشمايکل

کاملا شوکه شدم نمي‌دانستم که خداحافظي او امروز است.

گوردون تيلور رييس اتحاديه بازيکنان انگليسي

فوتبال بدون او تضعيف خواهد شد. فرگوسن واقعا بهترين است. کسي که جانشين مت باسبي شد و توانست حتي از او هم بهتر شود.

سپ بلاتر، رييس فيفا

موفقيت‌هاي فرگوسن باعث شده است تا او بهترين مربي جهان باشد. کسي هست که دوران حضور طولاني او را تکرار کند؟

ديويد گيل، مدير اجرايي يونايتد

افتخار اين را داشتم تا 16 سال از نزديک با او کار کنم. مي‌دانستيم که بازنشستگي او قرار است يک روز رخ دهد و خودمان را براي اين اتفاق آماده کرده بوديم. فکر مي‌کنم فقط ژوزه مورينيو توانايي لازم براي جانشيني فرگوسن را داشته باشد. البته در اين مقطع من ديويد مويس را انتخاب مي‌کنم.

مايکل اوون

منچستر بدون فرگوسن قابل قبول نيست... چه مرد بزرگي! برايم افتخار است که زير نظر بهترين مربي که در طول عمرم ديدم بازي کردم.

دني آلوز

يکي از اسطوره‌هاي فوتبال کنار رفت. مانند فرگوسن در فوتبال نخواهد بود.

varzesh3

4. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خبر بدی بود
    کلا همیشه خبر خداحافظی درجه 1 ها سخته برای همه
    مرد عجیبی بود واقعا توی این همه سال مربی بود نه خسته شد نه تیمش رو به پول فروخت نه حتی یک بار تاکتیکش لو رفت و نیاز به استراحت داشت
    همیشه خوب بود و منچستر رو سرپا نگه داشت
    راحت نیست این همه سال بتونی یه تیم رو موفق نگه داری با بازیکن های جدید پیشرفت حریف و هرچیز دیگه ای
    بهرحال این کار فقط از دست فرگی برمیومد

خوبه لااقل اونجا یکی زحمت میکشه مراسم خداحافظیش هم در حد زحمت هاش با شکوه هست
    نه مثل اینجا

6. 9 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

این هفته هفته بسیار عجیبی بود برام! از یه طرف تیمم قهرمان لیگ شد ، از این طرف تیم رقیب شکست بدی خورد ، بازیکن محبوبم (مهدی مهدوی کیا ) اینطوری خداحافظی کرد ، علی کریمی خداحافظی کرد ، فرگوسن بازنشسته شد ، امیر قلعه نویی داره دم از جدایی میزنه و.... کلا هفته تلخ و شیرینی بود

از این بعد لیگ جزیره نصف جذابیتشو برام از دست داد البته اینم یادآور بشم که بنده طرفدار من سیتی هستم ولی فرگوسنو خیلی خیلی دوست داشتم

8. 5 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

وقتی خبر رو خوندم مثه همه من یونایتدی ها ، مثه همه کسایی که فوتبال رو میفهمن مثه همه کسایی که ازش خاطره دارند شوکه شدم...

تلخی ماجرا بر کسی پوشیده نیست ..... الان وقت بغض ها و غم نامه هاست.
    چند دقیقه مبهوت و زل زده ...و بعدش دنبال دلیلی واسه قانع نشدن ...اینکه به خودت ثابتت کنی که واقعیت نداره....!

نمیشه که باور کرد نمیخوایم که باور کنیم.... منچستر بدون سر الکس؟؟؟؟ یعنی رئیس دیگه رو نیمکت نیس؟ یعنی ، یعنی فرگی کبیر دیگه سرمربی منچستر نیس؟ چجوری دیگه از این به بعد اسم سرمربی منچستر یونایتد رو بیارم و تو دلم خالی نشه!!
    وقتی یه بازیکن خیلی خاص تیم میره بعضی موقع ها شماره اش تا ابد یا مدت زیادی دست نمی زنن ...اما حالا واست چیکار کنیم؟ بعد ربع قرن چجوری ازت قدردانی کنیم؟؟
    وقت جوک گفتن نیست اما انگار واسه ما سر الکس مثه قانون فوتبال بود اگر بازی 22 دوتا بازیکن داره پس حتما باید یه فرگی هم داشته باشه!کاشکی مجسمه اش رو روی نیمکت میساختیم تا کسی حتی جاش نشینه...چقدر شوخی های تلخ میکرد!فوتبال بدون اون غیر قابل درکه!

لحظات و خاطرات توی ذهنم عبور میکنن و همه اش حرکات و رفتار و افتخار ها یادم میاد اما انقدر بی نظیرند که نمیتونم بیانشون کنم اونجور که تو دلمه.
    سر الکس فرگوسن ازت ممنونم . خدماتت به فوتبال و به خصوص باشگاه منچستر یونایتد فراموش نشدنیه... سر مت بازبی و بابی چارلتون فقید بهت افتخار میکنن و تو هم برای ما در زمره اونا قرار میگیری، مردانی فراموش نشدنی. به پاس تمام عمر زحماتتت برای منچستر یونایتد ، اینکه زندگیت رو برای این تیم گذاشتی نمیدونم که چجوری ازت میتونیم تشکر کنیم؟؟؟

یه حسرت تو دل ادم میمونه بعد رفتنت که نمیشه وصفش کرد ....یه آه سرد!از اینکه هیچ چیز همیشگی نیس.
    تاریخ منچستر برای 27 سالی که باهات گذروند و سال های پیش روی که متاثر از تو هست مدیون تو خواهد بود.
    Last edited by eman619rv; 08-05-2013 at 20:27.

10. 8 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وا الله يه سري ها ميگن اينا همش شايعه است و فرگوسن به احتمال زياد فصل بعد هم رو نيمکت منچستره!

من که دوست دارم حداقل يه فصل ديگه هم باشه واقعا حيفه يه همچين مربي بعد از اين همه سال اينجوري خداحافظي کنه!

مني که هيچوقت طرفدار منچستر نبودم اين وضعيت رو دارم ديگه واي به حال افرادي که تو خود شهر منچستر زندگي ميکنن و سال هاست که طرفدار يونايتد هستن!

12. 5 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

امروز ساعت 18:45 داشتم اخبار ورزشی نگاه میکردم ولی تا آخر اخبار رو دیدم ولی حرفی از خداحافظی فرگوسن نزد
    تا اینکه تو بخش اخبار کوتاه آخرین خبرش گفت فرگوسن از فوتبال خداحافظی کرد
    یعنی یه اخبار 15 دقیقه فقط 10 ثانیه واسه این خبر وقت گذاشت !! بعدش هم خداحاظی مجری بود .

خداحافظی فرگوسن مهم نبود یا تو اخبار ایران این چیزها اخبار مهمی نیست ؟؟

/////////

بعد نکته جالبش اینجا بود یه خبر 3 الی 4 دقیقه ای درست کرده بودن که واقعا مذخرف بود
    آقای حسینی خبرنگار محترم شبکه 3 اومد اول ویدئو این هفته لیگ انگلیس رو نشون داد که رافائل اخراج شد . (( تمارض ))
    بعد یه 3 الی 4 دقیقه از همچین حرکت هایی که تو فوتبال شد تصویر پخش کرد (( دلقک بازی به تمام معنا ))

یعنی خداحافظی فرگوسن اینقدر بی ارزش بود که حتی یه ویدئو از افتخاراتش پخش نکردن ؟؟
    آدم بعضی مواقع میمونه چی بگه

14. 7 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حرف‌های جالب الکس فرگوسن در ۲۵ سالی که در تیم منچستریونایتد بود

در مورد فلسفه کار

- بخشی از کار من این است که مطمئن شوم بچه‌ها مغرور نشده‌اند و سربه‌زیر مانده‌اند. من این ذهنیت را به هر بازیکنی که اینجا می‌آید انتقال می‌دهم و می‌گویم که هرگز نباید خودشان را گم کنند. به آنها می‌گویم: وقتی پیش مادرتان برمی‌گردید او نباید حس کند شما عوض شدید. او باید فکر کند همان بچه‌ای هستید که به من سپرده‌اند. اگر اجازه بدهید شهرت و پول ذهن شما را به خود مشغول کند مادرتان را حسابی ناامید کرده‌اید!
    - من هرگز تسلیم نمی‌شوم و به این سادگی‌ها پا پس نمی‌کشم، حالا چه به خاطر بازی بد بازیکنم باشد یا هر علت دیگری. حتی اگر تیم ببرد و برنامه‌های مورد نظر من را در زمین رعایت نکرده باشد من راضی نیستم. اگر بازیکنانم به استانداردهای لازم احترام نگذارند حسابی از کوره درمی‌روم.
    - ما هرگز تسلیم نمی‌شویم و تا پایان می‌جنگیم. این یک اتفاق نیست بلکه جزیی از تشکیلات یک تیم است.
    این تیم شاید رونالدو نداشته باشد ولی در ذهنش کلمه‌ای به نام شکست هم جایی ندارد.

بین دو نیمه فینال لیگ‌قهرمانان اروپا در سال ۹۹

- در پایان مسابقه، جام قهرمانی در دومتری شما خواهد بود. اگر ببازید حق ندارید به آن دست بزنید پس جوری بازی کنید که انگار آخرین فرصت شما برای لمس این جام است. حالا فکر کنم انگیزه بیشتری دارید تا اینکه از جان و دل مایه بگذارید.

بفهمید رییس کیست

- من اولین باری که هدایت تیم منچستریونایتد را برعهده گرفتم خیلی خوب یادم است؛ بازی خارج از خانه‌مان در برابر آکسفورد بود. رفتم داخل زمین و توصیه‌های تاکتیکی را به بچه‌ها دادم. وقتی برگشتم روی نیمکت بنشینم دیدم شوفر اتوبوس هم کنار من نشسته است! او بین دو نیمه به بچه‌ها چای می‌داد. به خودم می‌گفتم هرچه زودتر باید این بساط جمع شود.
    - من ترجیح می‌دهم راه سرمت را دنبال کنم چون فقط کافی است استانداردهایی را که او سال‌ها رعایت کرده دنبال کنید تا موفق شوید.
    (خطاب به روزنامه‌نگاری که سعی کرده بود ترکیب یونایتد در سال ۹۸ را پیش‌بینی کند)
    - هیچ وقت سعی نکنید ذهن یک آدم دیوانه را بخوانید!

رویارویی با رقبا

- بزرگ‌ترین چالش من اتفاقاتی که این روزها می‌افتد نیست؛ بزرگ‌ترین چالش من این است که لیورپولی‌ها را زیر کنم. این مورد را می‌توانید در ذهن‌تان حک کنید.
    - سیتی چیزی برای گفتن ندارد: یک باشگاه کوچک با ذهنیتی کوچک. آنها هرگز نمی‌توانند مانع از این شوند که مردم این شهر از یونایتد حرف نزنند. یونایتد بسیار قوی‌تر از سیتی است.
    -اگر شما یک همسایه پرسروصدا داشته باشید چه کار می‌کنید؟ بهترین راه این است که صدای تلویزیون‌تان را بلند کنید تا صدایشان را نشنوید!

شناخت بازیکنان

- اشمایکل نگاه‌های خیلی وحشتناکی داشت و همه بازیکنان نگاه‌شان را از چشمان او می‌دزدیدند. من سرم را بلند می‌کردم تا به چشمان او نگاه کنم و پیش خودم فکر می‌کردم: اگه منو بزنه، حتما می‌میرم!

- ‌گری نویل اگر چند سانتی‌متر بلند‌تر بود بهترین دفاع وسط بریتانیا می‌شد. پدرش یک متر و ۸۸ سانتی‌متر قد داشته است. باید بپرسم ببینم دلیل اینکه او کوتاه است چیست!
    - چیزی که از اریک کانتونا به یادم مانده بازی‌های او در مسابقه‌ها نبود؛ او چشم من را باز کرد و به من آموخت که تمرین خیلی‌خیلی مهم است.
    - اگر دیوید بکام بهترین ضربه‌زن بریتانیاست به این دلیل نیست که استعداد مقدسی دارد بلکه به این دلیل است که پشتکاری باورنکردنی دارد که اکثریت هم‌تیمی‌هایش از آن بهره‌ای نبرده‌اند.
    - من همیشه نسبت به روی کین دید مثبتی داشته‌ام ولی اتفاقی که در دل آلپی تورین افتاد، دید مرا نسبت به او مثبت‌تر کرد. او کارت زردی گرفت و معنی‌اش این بود که فینال بازی‌های نوکمپ را از دست می‌دهد. فکر می‌کردم دیگر ناامیدانه بازی کند ولی برعکس این کار انگیزه بیشتری برای بازی کردن به او داد… او حتی حاضر نمی‌شد میلیمتری از زمین یوونتونس عقب بیاید. آنجا مانده بود و مثل یک جنگجو مبارزه می‌کرد. فکر می‌کنم همکاری با چنین بازیکنی تا آخر عمر برای من افتخار بزرگی باشد.
    - وقتی رایان گیگز به سمت بازیکنان حریف می‌رود به آنها با پا و دست ضربه‌ای هم می‌زند به طوری که اصلا دوست ندارید مدافع باشید. من اولین بازی‌ای که او را دیدم خیلی خوب یادم می‌آید؛ ۱۳ سالش بود و در زمین مثل یک سگ شکاری که پی شکار می‌دود، بالا و پایین می‌پرید.

متفرقه

درباره نگرانی مطبوعات از اخلاق وین رونی در سال ۲۰۰۴:

- خود شما مثلا در ۱۹سالگی چه کار می‌کردید؟ من سعی می‌کردم در این سن اتحادیه کارگران در گلاسکو را به شورش وادارم. بیچاره مادرم فکر می‌کرد که من کمونیست هستم.

درباره استیو بروس:

- وقتی او بمیرد می‌خواهم بدنش را بدهم کالبدشکافی کنند تا ببینم از چه چیزی ساخته شده است!

درباره سرمت بازبی:

- بهترین توصیه‌ای که به من کرد این بود که هرگز روزنامه‌ها را نخوانم. من هم از آن موقع به بعد دیگر روزنامه نخواندم.

در مورد شایعه پیوستن رونی به منچسترسیتی:

- گاهی شما گاوی در یک مزرعه می‌بینید و پیش خودتان فکر می‌کنید چقدر خوب بود اگر این گاو در مزرعه شما بود. از این فکر‌ها معمولا به سر آدم می‌زند ولی واقعیت این است که هیچ وقت عملی نمی‌شود.

درباره ایتالیایی‌ها:

- آنها همیشه می‌گویند انگلیسی‌ها فقط قوی هستند ولی فکر ندارند و در فلان موضوع ضعیف هستند و ‌هزار نقص دیگر هم به انگلیسی‌ها می‌بندند اما در نهایت وقتی نتیجه بازی را نگاه می‌کنند می‌بینند ۳ بر صفر به انگلیسی‌ها باخته‌اند.

درباره ژانویه ۲۰۱۱:

- اگر رونالدو پیش ما مانده بود نه‌تنها قهرمانی زیادی به دست می‌آورد بلکه هفته آینده هم برای سومین بار توپ طلا را به دست می‌آورد.

16. 11 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متن مصاحبه فرگوسن بعد از اعلام این خبر

“برای من مهم بود که این باشگاه را در بهترین ساماندهی ممکن و در قویترین زمانش ترک کنم و فکر کنم اکنون این کار را کرده‌ام. کیفیت این تیم با قهرمانی در لیگ مشخص شد در حالی که تیم از نظر سنی وضعیت متعادلی نیز دارد. این تیم شرایط لازم را دارد تا به کلیه موفقیت های ممکن برسد و استخوان بندی تیم جوانان نیز نشان دهنده آینده ای روشن و درخشان است. زمین تمرین ما یکی از بهترین و مجهترین زمین های نمرین دنیا است و ورزشگاه ما، اولدترافورد حقاً یکی از بهترین ورشگاه های جهان است.”

فرگوسن ادمه می‌دهد: ” به آینده برویم جایی که پستی مدریتی و هدایت کننده در تیم محفوظ خواهم داشت، با این فعالیت ها و علایق من به بعضی چیزهای دیگر دارم، من به آینده نگاه خواهم کرد. من از خانواده ام سپاسگزارم و آنها را ستایش می‌کنم، عشق و حمایتشان از من در رسیدن به این جایگاه ضروری و لازم بود. همسر من کتی یکی از چهره های بسیار تاثیر گذار در زندگی من بود. کلام و زبانم از توصیف خوبی های او قاصر است. از بازیکنان و مسئولین باشگاه، چه الان و چه در گذشته، از همه آنها تشکر می‌کنم برای اینکه کیفیت بازی، سازماندهی و رفتار حرفه ای آنها برای من و خودشان این افتخارات را به ارمغان آورد. بدون کمک آنها تاریخ این باشگاه فوق العاده اینقدر غنی و پر رنگ نبود. ”

-” در سال های گذشته و هنگامی که خسته می‌شدم با حمایت و پشتیبانی سر بابی چارتون اعتماد به نفس خود را برای بازسازی تیم بدست می‌/آوردم. اینجا چیزی فراتر از یک باشگاه فوتبال است. در دهه گذشته، حضور خانواده گلیزر و تیم مدریتی قوی و با ثبات آنها تاثیر بسزایی در بروز توانایی های من داشت و من بسیار خوشحال و خوش شانسم که با یکی از بهترین و قابل اعتمادترین مدیرها، دیوید گیل کار کرده ام.”

-” از همه هواداران سپاسگزارم و تشکر می‌کنم. حمایتی که شما که در این سال ها از تیم کردید به راستی ستودنی و فوق العاده بود. باعث افتخار و امتیاز ویژه ای بود که این فرصت را داشتم که تیم شما را هدایت کنم، بهترین دوران زندگی من زمانی بود که در منچستریونایتد بودم. “

18. 7 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

عجب خبر بدی بود... بابا پیره مرد خوزه به خاطر عشق رقابت با تو داره برمیگرده جزیره... واقعا حیف شد.... فوتبال بدون رییس نصف جذابیتشو از دست میده... یعنی دیگه هیچ وقت آدامس جوییدنشو نمیتونیم ببینیم ؟؟؟

20. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •