تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: معرفی مغازه‌های کلاه بردار در پاساژ علاالدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

علاءالدین که شاهکاره
    گوشی باز بدون گارانتی رو با کمال پررویی بجای گارانتی اصلی غالب میکنن! تازه انگار که با دسته کورا طرفن کلی پولم بابت چرت و پرتای نرم افزاری که گوشی جاوا رو ضد ویروس میکننمیخوان بگیرن!!!!!
    یکی از این مثلا کاسبای اونجا چند روز پیش میخواست این کار رو با من انجام بده! وقتی مخالفت منو دید، بعد کلی قلدر بازی ادعا میکرد که سیم کارت منو نمیده و من باید گوشی رو بخرم!! روزگار ما جالبه، ببین چقد کلاهبردارا پررو شدن میگفت کنسلی ش هم میشه 20 تومن
    منم که زورم بشون نمیرسید، رفتم دفتر بازرسی پاساژ (تو پاگرد طبقات دفاتر بازرسی مستقر هستن) خلاصه با دخالت اونا با کلی دردسر سیم کارتمو پس گرفتم!!
    دست آخرم رفتم بازار موبایل از اونجا گرفتم! تازه فهمیدم واقعا چه کلاهی داشت سرم میذاشت!
    راستی اون کلاهبردار کاسب نما که رفتارهای خیلی زشتی هم داشتن (هر سه نفرشون!!):
    طبقه همکف پلاک 37-فروشگاه جوان
    آقا خیلی جالبه. اینم روش جدیدیه از خود علاء الدینی ها که بیان همدیگه رو توی فضای مجازی ضایع کنند ...! توی محیط واقعی که سر رقابت ناسالم و تخریب هم کم از اینکارها نمی کنند!
    واقعا که هنر نزد ایرانیان است و بس!

2. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

طبقه همکف پلاک 54 راژان
    شیوشون جدید بود چیزی که تحقیق کرده بودم و قیمت داشتم یکم ارزونتر گفتن که خواستم بخرم بعد شروع کرد که ازین مدل جدید تر اومده و خیلی بهتره و... فقط 20 تومان گرونتره تصمیم گرفتم اونو بگیرم با توجه به اینکه قیمت قبلیو خوب گفته بود گفتم احتمالا اینم همین قیمتی که میگه هستش بعد خرید همینجوری که داشتم از علا الدین میومدم بیرون یهویی تصمیم گرفتم از یکی قیمت بپرسم که قیمتی که داد 150 تومان زیر قیمت خرید من بود شک کردم دو سه جا دیگه پرسیدم دیدم اره سرم کلاه رفته برگشتم گفتم همون قبلیو بهم بده با همون قیمتی که گفته بودی یکم جر و بحث خلاصه تصمیم گرفت پولمو پس بده خدا رحم کرد حواستون باشه
    اکانتو فقط واسه اینکه اینو بگم ساختم

4. 2 کاربر از masonbrook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •