تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

راي دهنده
161. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield

9 5.59%
  • Bioshock

10 6.21%
  • Borderlands

0 0%
  • Crysis

10 6.21%
  • Call Of Duty

70 43.48%
  • The Darkness

0 0%
  • Doom

4 2.48%
  • Duke Nukem

0 0%
  • Far Cry

9 5.59%
  • F.E.A.R

1 0.62%
  • GoldenEye 007

0 0%
  • Halo

10 6.21%
  • Half life

24 14.91%
  • Killzone

2 1.24%
  • Metroid Prime

0 0%
  • Medal Of Honor

1 0.62%
  • Metro 2033

0 0%
  • Painkiller

1 0.62%
  • perfect dark

0 0%
  • Quake

2 1.24%
  • Resistance

0 0%
  • Red Faction

1 0.62%
  • Serious sam

1 0.62%
  • Star Wars: Jedi Knight

0 0%
  • S.T.A.L.K.E.R

1 0.62%
  • Wolfenstein

5 3.11%
صفحه 3 از 14 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 136

نام تاپيک: به نظر شما بهترین شوتر اول شخص تاریخ کدام عنوان است ؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

جالبیش اینکه الان بحث سر فقط COD هست و اینکه بالاترین رای رو هم اورده
    هیچ نگاهی هم به FarCry نشده. به فارکرای رای دادم چون دوست دارم محیط بازی وسیع باشه نه اینکه دقیقا یک مسیر خطی رو بری(نه در حد stalker).فضا سازی خوب,داستان درگیر کننده(نه خیلی سینمایی,نه فوق فلسفی), گرافیک چشم نواز برای هر نسخه, مدت زمان گیم پلی متوسط.از بازی دیگه هم که لذت بردم Quake بود چون با اینکه اگر بازی اسلحه ها ماورایی باشه دوست ندارم مثل Unreal ولی نسخه سوم این بازی رو یک سره بازی کردم.هنوز بعد 6 سال خیلی جاهاش یادم مونده
    Last edited by Khan gholi; 05-05-2013 at 00:30.

2. 6 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحيد انقلابي كه mw كرد و كلا سري كال او... يكيش آنلاينش بود(نظر سنجي كه فقط در مورد story mode نيس) يعني كلا همين انلاينش اون زمان وحشتانك غوغا كرد و همين انلاينش باعث شده هنوزم تا حدي fresh بمونه
    مراد پس دلیل اینکه این بازی توی ایران اینقدر دلداده داره بخش آنلاین اونه و کسی فکر نکنم اصلا به بخش داستانی و تک نفره اون بهایی بده
    درسته COD توی این نسل (به خصوص اوایل اون) فوق العاده ظاهر شد و شاید از نظر بخش آنلاین بهترین توی این نسل باشه...
    ولی حتی توی این نسل هم که خیلی از شوترها بزرگ قرار ندارن هم نمی تونه بهترین شوتر نسل باشه. چون در مقابل اون توی این نسل غولی به نام Bioshock ظهور کرد که نه فقط از لحاظ داستان بلکه از بقیه قسمت ها نسبت به اون برتری محسوسی داره.
    درسته شاید ساعت ها بشه با بخش آنلاین COD سرگرم شد ولی این به خودی خود نمی تونه باعث برتری یه بازی باشه و مهم کیفیته نه کمیت...

ولی با این حال کسی نمیگه نظر دوستان قابل احترام نیست و هر کسی به هر بازیی رای بده نظرش کاملا قابل احترامه و ما فقط در مورد بازی ها بحث می کنیم.

4. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد پس دلیل اینکه این بازی توی ایران اینقدر دلداده داره بخش آنلاین اونه و کسی فکر نکنم اصلا به بخش داستانی و تک نفره اون بهایی بده
    درسته COD توی این نسل (به خصوص اوایل اون) فوق العاده ظاهر شد و شاید از نظر بخش آنلاین بهترین توی این نسل باشه...
    ولی حتی توی این نسل هم که خیلی از شوترها بزرگ قرار ندارن هم نمی تونه بهترین شوتر نسل باشه. چون در مقابل اون توی این نسل غولی به نام Bioshock ظهور کرد که نه فقط از لحاظ داستان بلکه از بقیه قسمت ها نسبت به اون برتری محسوسی داره.
    درسته شاید ساعت ها بشه با بخش آنلاین COD سرگرم شد ولی این به خودی خود نمی تونه باعث برتری یه بازی باشه و مهم کیفیته نه کمیت...

ولی با این حال کسی نمیگه نظر دوستان قابل احترام نیست و هر کسی به هر بازیی رای بده نظرش کاملا قابل احترامه و ما فقط در مورد بازی ها بحث می کنیم.
    كاملا متوجه ميشم چي ميگي.....ولي من خطاب به اين جملت نوشتم :
    حتی بهترین نسخه اون یعنی MW1 رو هم من با کمی ارفاق برابر با HL2 : E2 می بینم
    تو دنيا در حد اين تعريف پايين نيست :
    متاي mw2 و mw هر دو دقيقا 94 هست كه ميشن دومين متاي برتر نسل فعلي واسه يه fps....
    علاوه بر اون اين بازي هم تو سينگل پلير- هم تو روند بازيها(ساده و سريع و روون شدن)هم تو مولتي پلير(سرعتي تر كردن و كلي جزييات مولتي پلير) سمبل و تاثير گذار اين نسل بوده(حتي در سبك غير شوتر)كه نظيراين ميزان تاثير گذاري شديدو فقط تو نسلهاي قبل و تو چند تا بازي بيشتر نميشه ديد
    از لحاظ قسمت شوتينگ و گرافيك mw1 يا حتي mw2 جزو بهتريناي سال بودن و هميشه درجه ١.....ميمونه داستانش كه درسته در حد بقيه شوترا نيس ولي كافيه و اونقدري از اكثر اونا سرتر هست كه اين نكته زياد تو اذهان نباشه

+

در مورد ايران هم علت محبوبيت بيشترش : علاقه كمتر ايرانيها به داستانهاي تخيلي - دسترسي كمتر به پلتفرماي ديگه-ساده و عامه پسند بودن بازي و كلا پلات بازي هست
    البته در خارج هم كم و بيش اين شدت علاقه وجود داره
    البته خودتم ميدوني خيلي از cod خوشم نمياد ولي عظمت و كيفيت وحشتناك mw و mw2 رو نميشه كتمان كرد

.
    Last edited by halflife g; 05-05-2013 at 10:17.

6. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    پشت بوم خونه کــــاغذی

پيش فرض

هی....

افسوس که کرایسیسو هیچکس نمی تونه Esey شم بازی کنه اما میان به Call of duty رای میدن...

افسوس که گیم نتا شده محلی باسه کانتر بازی کردن.....

یاد قدیما که همه بازی فکری می کردن بخیر....

اویل یک و دو و سه یادتونه؟؟؟؟

هی...

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مرسی حامد جان، نظر سنجی جالبی هست، اگه بچه ها استقبال کنن و توی بحث ها هم شرکت کنن می تونه انجمنُ گرم تر کنه!
    می تونیم Unreal Tournament هم توی لیست داشته باشیم، هر چند چون هر نفر فقط یه رای میده مثه خیلی از عنوان های دیگه ازش استقبال نمیشه
    شاید اگه میشد هرکس یه لیست بده مثلا تاپ 5 و توی رای گیری ها با امتیاز منظور بشه جالب تر میشد.

از بین عنوان ها شخصا Metroid Prime رو متاسفانه اصلا تجربه نکردم اما از سری Metroid عنوان Super Metroid (که البته FPS نبود) رو تجربه کردم که فوق العاده بود... سری Halo و Killzone رو کمتر تونستم تجربه کنم، چون کنسول خودم نبوده

از بین بقیه تاپ 5 من به این شکل هست:

1.Half-Life
    2.BioShock
    3.Perfect Dark
    4.Doom
    5.ٌReturn To Castle Wolfenstein

بحث سلیقه ایست و این کاملا" مشخصه. اما نامردیه این تاپیک به کل کل کشیده نشه. اصن یادمه توی بخش بایوشاک بحث ِ این تاپیک وقتی مطرح شد که یک کل کلی بین طرفداران ِ دو بازی ِ محبوب شروع شد. پس رودرواسی نکنید و کل کل کنید...
    منم اعلام آمادگی می کنم، منتها تا وقتی طرف مقابلی درکار نباشه کل کلی هم در کار نیست

بقيه دوستان هم نظر بدن و شركت كنن تو بحثاي اين تاپيك....نترسين ميدان مين نيست داريم بحث مي كنيم
    گفتی میدون مین، اشاره هایی بهش داریم یکی دو جا توی HL1 داشتیم، اون قسمت بمبارون هواپیماها و ...

9. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

حیف Half-life رو بازی نکردم وگرنه با اونایی که این عنوان رو انتخاب کردن وارد بحث میشدم .
    حالا میرسیم به اونایی که COD رو اتنخاب کردن ، یکی دو نفرشون فقط اومدن نظر دادن و دلایلشونو گفتن بقیه همه جیم شدن !دی! ، COD عالی بود تا MW2 و حالا BO1 با تخفیف ، اصلا اون عظمت و خلاقیتی که تو سری بایوشاک وجود داره واقعا تو cod دیده نمیشه ، بایوشاک Unique و خاص هست ولی cod رو میشه براش کپی پیدا کرد ، از نظر داستان هم اصلا داستان هالیوودی cod حرفی برا گفتن جلو شاهکار بایوشاک نداره واقعا ، اون غافلگیری ها اون چند لایه ای بودن و ...که بایوشاک داره عمرن اگه cod داشته باش ، از نظر گیم پلی هم خب نمیشه جدا کرد جفتشونم عالیه ...درکل من بایوشاک رو به عنوان دوست داشتنی cod ترجیح میدم . حالا به نظر من اونایی که cod انتخاب میکنن بیشتر به خاطر جنبه fun اش هست و همونطور که بالا اشاره شد کلن cod خیلی عامه پسند هست و به مذاق ایرانیا هم بیشتر از هر جای دیگه خوش میاد ..

11. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بعضی ا بازی هایی که تو نظرسنجی گزاشته شده سری هستن و تو چند سال ( بعضا تو 10-15 سال) سری های مختلف اومده
    یه مقدار زیادی کلیه
    unreal tournament هم فراموش شده که از بازیهای خوب hardcore-1st shooter هست

13. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

راستی میگم اگه امکانش باشه انتخاب چندگانه هم فعال بشه بد نیس چون بازی ها ار کمپانی های مختلف و سال های مختلف هستن نسبت به سالشون هم باید رای داده بشه

15. 3 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

1

پنج تایی اگه بخایم بگیم ...

1.PORTAL البته تو نظر سنجی نیستش !
    2.Bioshock
    3.Half life
    4.Crysis
    5.Call Of Duty

PC
    Last edited by SA.JJ.AD; 05-05-2013 at 14:48.

17. 5 کاربر از SA.JJ.AD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

بنده با کمال احترام به Quake رای دادم چون واقعا برترین سری FPS تا حالا میدونمش
    به قول مراد درسته که چیزی که تو چشم هست راحت تر رای میاره اما من نتونستم
    از حق بگذرم به عنوان های دیگه رای بدم که پایه و اساسشون از Quake , Doom و
    خیلی از عنوان های پایه گذار این سبک بودن،شاید C O D و مخصوصا سری MW با
    فروش و هیاهوی تبلیغاتی خودشون تونستن توی این فروش خوبی بکنن اما نباید
    فراموش بشه که این بازیها به وجود آورنده این سبک نیستند.
    پس با توجه به این که سوال که به دنبال بهترین FPS تاریخ میگرده،من برای نوآوری
    Quake در اون زمان به این بازی رای میدم.......................................... ..

وحید جان مطمئنن کسایی که آنلاین FPSـهای این نسل رو تجربه کردن به COD
    در این زمینه رای نمیدن،آنلاین مودهای به مراتب بهتری توی این نسل بودن،
    مخصوصا روی کنسول ها،من خودم به شخصه آنلاین KZ3 , GeOW3 رو به COD
    ترجیح میدم.

19. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •