تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: توصيه به دوستان براي نخريدن الجي سه بعدي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من در مورد پسیو و اکتیو یه چیز بگم ان هم این که ار تکنولوژی معایب خودش رو داره درست پسیو کیفیت رو پایین میاره ولی پرش نداره اصلا ... پسیو چشم رو خیلی دیر خسته میکنه ولی اکتیو پدر چشم رو در میاره مصرف باطری اکتیو خیلی بالاست خودمان داریم و با تجربه میگم .... عینک های اکتیو نور زیادی رو میگیرن به قول خودمان تصویر تاریک تری میدن .... فکر نکنم یکی بتوانت دو تا فیلم سه بعدی با عینک اکتیو رو تو یه روز نگاه کنه و سردرد بسیار شدید نگیره که این مشکل رو پسیو نداره ..... تنها چیزی که من رو از پسیو نگران میکنه تاثیر بر روی تصاویر دو بعدی هستش فقط همین

2. این کاربر از yavar-mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من در مورد پسیو و اکتیو یه چیز بگم ان هم این که ار تکنولوژی معایب خودش رو داره درست پسیو کیفیت رو پایین میاره ولی پرش نداره اصلا ... پسیو چشم رو خیلی دیر خسته میکنه ولی اکتیو پدر چشم رو در میاره مصرف باطری اکتیو خیلی بالاست خودمان داریم و با تجربه میگم .... عینک های اکتیو نور زیادی رو میگیرن به قول خودمان تصویر تاریک تری میدن .... فکر نکنم یکی بتوانت دو تا فیلم سه بعدی با عینک اکتیو رو تو یه روز نگاه کنه و سردرد بسیار شدید نگیره که این مشکل رو پسیو نداره ..... تنها چیزی که من رو از پسیو نگران میکنه تاثیر بر روی تصاویر دو بعدی هستش فقط همین

4. این کاربر از yavar-mac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دارم واقعا ازش راضی هستم مدل 76100 بهترین مدل با 800 هرتز کیفیت تصویر بی نظیر باید کلیپ سه بعدی واقعی گیر بیاری من سه بعدی دارم که وقتی نگاه میکنم مانند فیلم معمولی ولی کلیپ هم دارم که وقتی میذارم کلیپ واقعی همه توی فضا حس میکنی بعدش 86000 بعدا 9600 توی ال جی مدل 76100 توی lm نفر سوم است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من سامسونگ مدل 46D7770‌ دارم. ولی از سه بعدیش اصلا راضی نیستم. چون سر آدم درد میگیره و تصویر پرش داره. کلا چشم رو اذیت میکنه. ضمنا عینکهاش گرونه و واسه آدمهای عینکی اصلا مناسب نیست.
    کلا به نظرم از نظر سه بعدی LG بهتره.......

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •