سلام
چجوري ميشه بصورت آفلاين بازي رو آپديت كرد؟ تمام پچ هاي لازم رو دارم.
ورژن فعلي: 2.0.6
پچ هاي موجود: 2.0.6 به 0.7 به 0.8 به0.9 به 0.10 به 0.10 hotfix
سلام
چجوري ميشه بصورت آفلاين بازي رو آپديت كرد؟ تمام پچ هاي لازم رو دارم.
ورژن فعلي: 2.0.6
پچ هاي موجود: 2.0.6 به 0.7 به 0.8 به0.9 به 0.10 به 0.10 hotfix
دوستان منم این مشکل را دارم .. خسته شدم و نا امید.. کمک کنید
ﺷﻤﺎ ﻛﻞ ﺑﺎﺯﻱ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻛﺮﻙ اﺯ ﻳﻪ ﺟﺎ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻳﻦ ﻳﺎ ﻓﻘﻄ ﻛﺮﻛﺶ ﺭﻭ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻳﻦ و ﺭﻳﺧﺘﻴﻦ ﺭﻭﻱ starter edition ﻛﻪ ﺳﺎﻳﺖ ﺑﻠﻴﺰاﺭﺩ ﺩاﻧﻠﻮﺩ ﻛﺮﺩﻳﺪ?
ﻛﺮﻙ ﺭﻭﻱ ﻭﺭﮊﻥ اﺳﺘﺎﺭﺗﺮ ﻛﺎﺭ ﻧﻤﻴﻜﻨﻪ
اﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺁﻧﻼﻳﻦ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻴﻜﻨﻢ و ﺑﺎ ﻧﺴﺨﻪ ﻛﺮﻙ ﺷﺪﻩ ﺁﺷﻨﺎﻳﻲ ﻧﺪاﺭﻡ. اﻣﺎ ﻣﻴﺪﻭﻧﻢ ﻛﻪ ﻧﺴﺨﻪ اﺳﺘﺎﺭﺗﺮ ﺑﺮاﻱ ﺑﻠﻴﺰاﺭﺩ ﻫﺴﺖ و ﻧﻤﻴﺸﻪ ﻛﺮﻛﺶ ﻛﺮﺩ
بله آقا من کل بازی به همراه کرک را دانلود کردم که حدود 13 گیگ بود با ورژن 2.0.6.25180
StarCraft II:Heart of the Swarm - BlackEcho
ولی بازم این ارور را دارم
![]()
من این راهنمایی رو جایی پیدا کردم و گذاشتم اینجا شاید مشکل شما حل بشه.
ابتدا دقت داشته باشید که آنتی ویروس شما غیرفعال باشد. همچنین دقت داشته باشید که شما “باید” به اینترنت متصل باشید.
حال پارت ها را اکسترکت نمایید و به نصب بازی بپردازید. در هنگام نصب وقتی از شما برای فعال سازی بازی پرسیده شد، گزینه ی “I’veAlready Activated” را انتخاب نمایید.
حال مراحل زیر را برای کرک نمودن بازی باید انجام دهید:ابتدا فایل اجرایی flt-sc2hots.exe را که در پوشه Fairlight موجود می باشد را حتما به صورت Run As Administrator اجرا نمایید.
دقت کنید که نباید گزینه Step 1 را انتخاب نمایید. گزینه STEP 2 تا STEP 4 را به ترتیب انتخاب نمایید و اجازه دهید که عملیات مورد نیاز صورت بگیرد.
حال دقت داشته باشید که فایل اجرایی را بسته و از انتخاب گزینه STEP 5 خودداری نمایید. بازی را از طریق فایل موجود بر روی دسکتاپ خود (حتما از این آدرس) اجرا نمایید.
هنگامی که در بازی از شما نام کاربری/ایمیل درخواست شد، عبارت “flt@trash-mail.com” را (بدون کاما) وارد نمایید. بر روی گزینه Connect کلیک نمایید و گزینه Play Offline را انتخاب نمایید.
دقت داشته باشید که فایل اجرایی بازی، موجود در محل StarCraft II\Versions\Base24944\SC2.exe حتما توسط فایروال شما بلاک شده باشد.
اگر از این موضوع اطمینان کافی ندارید، حتما قبل از اجرای بازی اینترنت خود را غیرفعال نمایید تا کرک شما غیرفعال نشود.
آقا منم از همین سایت که این توضیح را داده برای دانلود استفاده کردم
توی نصب این گزینه ه میگه را نداره اصلا
وقتی هم میخوای از کرکدر هنگام نصب وقتی از شما برای فعال سازی بازی پرسیده شد، گزینه ی “I’veAlready Activated” را انتخاب نمایید.flt-sc2hots.exe استفاده کنی توی قسمت دوم میگه نتونست فایل sc2.exe را بلاک کنه آیا مطمعن هستید برنامه را نصب کرده اید ؟ .. که من میرم خودم دستی بلاکش میکنم..
و در آخر نیز بروی گزینه Play Offline که کلیک میکنم این اخطار را میاره.
![]()
میتونم بپرسم شما از چه ویندوزی استفاده میکنین ؟
win 7 32bit
سلام من یه مشکل دارم ، نسخه من حدود ۱۳٫۵ گیگ هست . کرک همراه خودش شامل استپ بود. الان روی StarCraft II آپدیت یه کمی میکنه بعد ارور می ده . از تو فولدر support هم با فایل SC2Switcher میره داخل اما اکانت یا ای دی میخواد . ای دی هم ساختم بازم نمی ره داخل و ارورoffline play unavailable می ده لطفا یه کمکی به من بکنید مرسی
سلام من یه مشکل دارم ، نسخه من حدود ۱۳٫۵ گیگ هست . کرک همراه خودش شامل استپ بود. الان روی StarCraft II آپدیت یه کمی میکنه بعد ارور می ده . از تو فولدر support هم با فایل SC2Switcher میره داخل اما اکانت یا ای دی میخواد . ای دی هم ساختم بازم نمی ره داخل و ارورoffline play unavailable می ده لطفا یه کمکی به من بکنید مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)