من اطلاعه چندانی راجه به کارت گرافیک ندارم
در 2-3تا پست بالایی یکی از دوستان توضیح داده
من زنگ زدم مغازه گفت قراره این مدل وارد بشه اما نگف 700
شاید 700باشه شاید600
من اطلاعه چندانی راجه به کارت گرافیک ندارم
در 2-3تا پست بالایی یکی از دوستان توضیح داده
من زنگ زدم مغازه گفت قراره این مدل وارد بشه اما نگف 700
شاید 700باشه شاید600
از دوستان کسی هست y500 داشته باشه؟
سلام دوستان منم قصد خرید لپ تاپ دارم قبلا سونی داشتم . میخواستم بدونم بین این دو مدل کدومیکی از لحاط قدرت ، کیفیت بهتره . بیشتر برای کارهای حرفه ای و مهندسی نیاز دارم.
Lenovo Ideapad Y500 یاSony VAIO svE17125CD/B
مرسی
Y 500 شک نکن ، منم خودم 3D MAX کار میکنم. نسبت به قیمتش خیلی خوبه. اونایی هم که میگن میخوان واسه گرافیک GT 750 صبر کنن اشتباه به نطر من . اگه الا لازم دارین همین الان بخرین. چون 2 روزه دیگه معلوم نیست چی بشه. و اینکه GT 750 از GT 650 ، حدودا 13% قویتره. یه سرچ کنید متوجه میشین. سایتای زیادی اینارو مقایسه کردن
دوست عزیز مرسی از راهنمایی شما. ولی منظور من صرفا مقایسه قیمت نبود اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین.
قربان شما
دوستان y500 فول اچ دی نیست؟ تو سایتهای فروش استاندارد صفحه نمایشش رو اچ دی زده1366*768
Last edited by barbara2; 10-05-2013 at 06:07. دليل: اشتباه تایپی
خیر full hd داخل ایران نیست. دوست من مدل سونی شما دارای کارت گرافیک ATI هست که نسبت به کارت گرافیک Geforce که از فناوری Cuda. physx هست ، ضعیف تره. اما سونی full hd هستش. شما چه کار گرافیکی می خواید انجام بدید؟
نظر من:تا سقف سه میلیون می تونید lenovo z500 بخرید.
لپ تاپ y500 با کانفیگ hd و full hd هست.که متاسفانه فقط hd وارد بازار ایران می شه.حداقل چیزی که من می دونم و تو بازار هم نیس.
سلام دوستان
من تازه عضو شدم خواهش میکنم کمکم کنید
من حدود چند ماه گیم رنجر را نصب کرده بودم و بدون هیچ مشکلی بازی جنرال را با دیگران بازی میکردم تا چند روز پیش هر بار که گیم رنجر را باز میکردم بعد از 5 دقیقه کاملا بی حرکت میشه انگار که اینترنت قطع شده باشه و لیست اون کاملا ثابت میشه البته اینترنتم هیچ مشکلی نداره ، از ویندوز 7 استفاده میکنم
ناچار ویندوز را عوض کردم و تا الان چند بار ویندوز را عوض کردم ولی مشکل وجود داره و هر بار که گیم رنجر را باز میکنم همه چیز عالی است بعد از حدود 5 دقیقه کاملا صفحه گیم رنجر ثابت میشه دیگه هیچ کاری نمیکنه تا دوباره ببندم و باز کنم
خواهش میکنم اگه میشه کمکم کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)