اگه منظورت رام هستش که آره هم xrecovery و cwmنوشته شده توسط golpe3ar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت رام هستش که آره هم xrecovery و cwmنوشته شده توسط golpe3ar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD-SEVEN; 14-08-2013 at 22:08.
سلام خسته نباشيد كارتون خيلي درسته مرسي. ميشه يه توضيح بديد آپديتشو دان كردم چجوري نصب كنم؟يني بايد اول لينك اوليو نصب كنم بعد دوباره آپديتو همونجوري دوباره نصب كنم؟
یعنی اول رام رو نصب می کنین البته قبلش wipe هارو انجام باید بدین بعد آپدیت رو نصب کنین.نوشته شده توسط m_j_cr9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه جدید این رام هم هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man az shoma porsidam ke wifi kar mikone shoma goftid are vali nasb kardam kar nemikone lotfan javab bedin
این رام تست شدست کسی قبلا همچین مشکلی نداشته این رام هم یه خورده قدیمی شده شما sony 03 رو نصب کن ایشالا مشکلت حل میشه.نوشته شده توسط peyman98 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من این رام دانلودکردم حالا اینو نصب کنم یا اپدیتشو بگیرم و نصب کنم .از اینکه این زحمات رو بی منت واسه ما میگشین واقعا سپاسگذارم
اول رام رو نصب کنین بعد آپدیتنوشته شده توسط nader311 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این رام یه خورده قدیمی شده برین قسمت رام های XPERIA X8 نسخه جدید رام ها هست.
واقعا عالی بود حال کردم . فقط یه کمی زیادت می هنگه . میبینی وسط یه کاری یه فعه لوگو سونی میاد !!!!!!!!!!!!!!!
سلام من هر کار میکنم نسخه آپدیت فینال دانلود نمیشه لطفا راهنمای کنین
دوستان این رام قدیمی شده!
از رام SONY V06 استفاده کنین عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)