میگم چرا توی سایت رسمی خود لنوو زده گرافیک : gt750m ؟
موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
میگم چرا توی سایت رسمی خود لنوو زده گرافیک : gt750m ؟
موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟
اکثر مدلها که کارتهای گرافیک سری 600 داشتند در سال 2013 با کارتهای گرافیک سری 700 جایگزین شدند. که حدود 20 تا 30 درصد سریعترند. یعنی کارت 750m تو بازی ها چیزی بین 660m و 670m فریم میده البته با کمی مصرف کمتر انرژی. الان لب تاپ های دارای کارت سری 700 تو بازار داخلی هم کم کم داره زیاد میشه.
امسال سال ارتقاء لب تاپها در کارت گرافیک و احتمالا صفحه لمسیه. اما سال بعد احتمالا سال اصلی انقلاب لب تاپ ها باشه (12 الی 18 ماه دیگه) که هم کارت گرافیک و هم پردازنده ها و هم مادربوردها آپگرید اساسی میشن.
الان من میخوام بگیرم سری 750 ش گیرم میساد ؟
نیومده . باید از گارانتیش بپرسی که کی قراره بیاد. فکر کنم احتمالا تا اول تابستون باید صبر کنید
اگه تا اول تابستونه که ارزش داره.خیالی نیست.
دوستان چزا این با این کانفیگش اینقدر قیمتش کمه ؟!( به جای ------ digikala بزنید ) مدلش اینه : Samsung NP350V5X-S03AE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا سامسونگ یه مارک آشغاله . ساپورت بد خود سامسونگ از محصولاتش و همچنین خدمات پس از فروش افتضاحش تو ایران رو هم اضافه کن.
کارت گرافیکش که سرطانه ! کلا سری 7 رادئون فاجعه و افتضاح از آب درومدند. من که خودم طرفدار Ati هستم سری 7 رو یه خنده میدونم. حیف از شرکت Ati که AMD اونو خرید و به این روز انداختش. ظاهرا سری 8 هم همینه و فرقی نکرده!
عملکرد 7670 در بهترین شرایط مثل 630m میمونه. پس کانفیگش خاص نیست. فقط عددش غلط اندازه
2550 میلیون تومن هم کم نیست و تو این رده قیمت حق انتخاب با این مشخصات کم نیستند برادر من.
میگم این لپ تاپ در بدترین شرایط تا چند سال دووم میاره ؟!
مدلی هم با این شرایط داریم هاردش کمتر باشه ولی گرافیک و چیزای دیگش بهتر باشه ؟!
دوستذن این y500 سیستم عاملش چیه ؟! 8 هست ؟! یعضی جاها زدن dos.یه جا خوندم اگه بخوای به جای وین 8 میتونی dos بگیری ولی ارزونتر.
راسته ؟!
Last edited by Rhodes; 25-04-2013 at 23:32.
کمک.....
دوست عزیز بنده کله تاپیک رو دنبال نکردم اما اون جور که معلومه شما تا 4 تومن میتونید همین y500 بخرید که تو کانفیگ عالیه یا هم به مدل n56 از ایسوس روی بیارید
حالا دقیقا مشکل شما چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)