دوست عزیز
آیا شما کنترول مخصوص را دارید که بطور کامل منوهای تان را باز کند .اگر دارید و با آن باز کردید یک عکس از همان قسمت بگیرید و بفرستید تا ببینم
دوست عزیز
آیا شما کنترول مخصوص را دارید که بطور کامل منوهای تان را باز کند .اگر دارید و با آن باز کردید یک عکس از همان قسمت بگیرید و بفرستید تا ببینم
دوست عزیز
این خود بخودی نیست مثل اینکه اصلا شما آن هم اطلاعاتی که به شما دادم را نخوانده اید. دوباره همه را مطالعه کنید تا ببینید مشگلتان چه بوده گاهی وقتا خوبه که مطالب را خوب بخوانید ودرک کنید.
کنترلهایی که همراه تی وی بوده اینا هستن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اینم عکس از منو به ترتیب ورود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه منظور شما از کنترل مخصوص همونیه که با 2 تا دیود میسازن و با 2 تا فایل صوتی وارد میشه؟
Last edited by eblisekasif; 03-04-2013 at 20:37.
دوست عزیز
بله و اینکه اصلا منوهایتان باز نیست و اینکه عکس صفحه ها را کامل نگرفتید
مطالب مفید شما را خواندم دوست عزیز....
اتی وی من بصورت وایرلس به اینترنت متصل بوده .... فکر کنم به خاطر قطع و وصل شدن سیگنال اینجوری شده بود....
فعلا با کابل به مودم متصلش کردم...
من فقط از منوهایی که روی صفحه بود عکس گرفتم و مابقی صفحه خالی بوده....
به هر حال کنترل مخصوص رو فردا میسازم و خبرش رو به شما میدم...
بازم متشکرم از لطف شما...
این 2 تا فایل صوتی کدوم یکی از اینها هست؟:
3SPEED_from_REMOTE_inv
FACTORY_from_REMOTE_inv
FACTORY_from_REMOTE_inv
FACTORY_from_REMOTE_inv
دوست عزیز
به ترتیب اجرا اولFACTORY_from_REMOTE_inv و دومی 3SPEED_from_REMOTE_inv
دستت درد نکنه دوست عزیز ... وارد منو مخفی شدم و دستوراتی که دادید رو انجام دادم. تعداد app ها خیلی زیاد شد.
ولی ااینترنت تی وی یا تلوزیون اینترنتی چطور راه اندازی میشه...یه جایی این مطلب رو خوندم :
جهت استفاده از internet tv بعد از فعال کردن hotel mode اين کارها رو انجام بديد
control>hotel option>clon tv to usb
بعد از اون به اينجا بريد
control>sub option>info link country
و اون رو به استراليا تغيير بديد و تلويزيون رو خاموش و روشن کنيد
سپس به menu>setup>network>network test
بعد هم internet tv رو بزنيد و بعد از تاييد کردن 2 سوال و نصب برنامه ها روي تلويزيون ميتونيد از امکانات internet tv لذت ببريد
من
این روش رو رفتم ولی تو قسمت :
menu....system ....setup گزینه setup غیر فعاله ؟
چیکار کنم که فعال بشه؟
یا از روش دیگه ای باید استفاده کنم؟
یه مشکل دیگه هم پیش اومده اینه که هر یه دونه app که تو اسمارت هاب دانلود میکنم باید یه بار تی وی رو خاموش و روشن کنم تا بتونم یکی دیگه
دانلود کنم....
مرسی
Last edited by eblisekasif; 04-04-2013 at 16:32.
دوست عزیز
تمامی این مطالبی که در باره اینترنت TV خوانده اید برای مدلهای قدیمی ممکن است کار ساز باشد ولی در مدل های جدید در اسمارت هاب دیگر نیازی به این کارها ندارید چون خودش تعدادی اپلکیشن tv دارد که بعضی پولی و بعضی رایگان است و دارای محدودیت می باشد و آن چیز های که در باره اینترنت tv خوانده اید زیاد توجه نکنید چون بیهوده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)