تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 59

نام تاپيک: عسل بدیعی به کما رفت !!!!!

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

خدایی وقتی آدم این خبر ها رو میخونه باید کمی به خودش بیاد ....
    من که خیلی ناراحت شدم و به خودم میگم که شاید فردا نوبت من باشه و دیگه نباشم ... واقعا ارزش داره کینه به دل بگیرم ؟
    دل کسی رو بشکنم ؟ کسی رو برنجونم ؟

تسلیت میگم به خانواده ی این عزیز ...
    خداصبرشون بده ... از دست دادن عزیز داغ بدیه ....
    شما خودتو ناراحت نکن روزانه خیلی ها میمیرن و خیلی ها هم متولد میشند چرخ روزگار هست
    ولی خیلی کارها مردم تو زندگی میکنند ارزش نداره یعنی دنیا ارزششو نداره که آدم خودشو و دیگران رو ناراحت کنه ولی چه فایده که مردم تو رانندگی ساده هم تحمل و تعقل و احترام به دیگران ندارند چه برسه به زندگی فردی اجتماعی
    Last edited by IranArmy; 01-04-2013 at 21:10. دليل: غلط املایی-تکمیل

2. 3 کاربر از IranArmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

رضا داودنژاد همسرخواهر عسل بدیعی، روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا ، اظهار داشت: مشکل تنفسی روز گذشته این بازیگر باعث شد که وی را به سرعت به بیمارستان منتقل کنیم . وی به خاطر مشکل قلبی ناشی از دشواری تنفسی و در نهایت مرگ مغزی در بخش ای سی یو بیمارستان لقمان بستری شد.

وی که به دلیل شدت تاثر ناشی از این واقعه، به سختی گفت و گو می کرد، افزود: متاسفانه شایعات و اکاذیبی مبنی بر مسمومیت دارویی بدیعی در رسانه ها منتشر شده که صحت ندارد و وی تنها به خاطر مشکل تنفسی به بیمارستان منتقل شد.

داودنژاد انتشار اخبار زود هنگام از درگذشت این بازیگر جوان سینما را ضربه ای دردناک به روحیه خانواده و دوستان بدیعی دانست و گفت:شیطنت های رسانه ای از این دست بارها پیش از این نیز اتفاق افتاده است.حتی در ایامی که من به خاطر بیماری کبد در بیمارستان بستری بودم شایعاتی مشابه در روزنامه ها، سایت ها و رسانه ها به وفور وجود داشت.

به گفته ی وی، خانواده بدیعی شایعات منتشر شده در این خصوص را با جدیت پیگیری می کنند و در آینده ای نزدیک تیم پزشکی اطلاعات دقیق درباره این بیمار را در اختیار رسانه ها قرار خواهد داد.

این بازیگر سینما و تلویزیون همچنین از رضایت پدر بدیعی مبنی براهدای اعضای وی خبر داد.

به گزارش ایرنا، عسل بدیعی از روز گذشته در پی وخامت حال به بیمارستان لقمان تهران منتقل شد و پس از بروز مشکل تنفسی و مغزی ، صبح امروز به مرگ مغزی دچار شد.

بدیعی سال ها پیش همسر فریبرز عرب نیا بازیگر مطرح سینما بود. وی متولد سال ۱۳۵۶ در تهران است و از سال ۱۳۷۵ به سینما راه یافت.

وی فعالیت حرفه ای خود را با فیلم بودن یا نبودن به کارگردانی کیانوش عیاری ، آغاز کرد.

از دیگر کارهای این بازیگر سینما می توان به فیلم های دست های آلوده (سیروس الوند)، هفت پرده (فرزاد موتمن)، از صمیم قلب (بهرام کاظمی)، شمعی در باد (پوران درخشنده)، پروانه ای در مه (محمدجواد کاسه ساز)، سربلند (سعید تهرانی) و روز هشتم اشاره کرد.

حضور در مجموعه های تلویزیونی ششمین نفر و تا صبح از دیگر بخش های کارنامه کاری وی بود.

بدیعی به خاطر بازی در فیلم سینمایی دست های آلوده نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از هجدهمین جشنواره فیلم فجر شده بود.

4. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

کمیاب ترین و آخرین عکس های مرحوم عسل بدیعی

6. 4 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رحمتش كنه به هر دليلي بوده حيف شده. ولي فقط مسموميت ناشي از خودكشي روميفرستن لقمان.

8. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگه اشتباه نکنم ایشون بچه 4 ساله داشته ...
    خیلی بعیده که یه مادر اونم بازیگر که بچه چهار ساله داره خودکشی کنه . مسائل کاملا خصوصیه و به خونواده خودش مربوط بوده پس نیایم بحث خودکشی و مشکلات روحی رو مطرح کنیم.
    خدا بیامرزدش.. من دیگه از مرگ اینجور ادما تعجب نمیکنم . دیگه مرگ جوونا عادی شده متاسفانه .حداقل دوروبر من در این چند سال خیلی زیاد بوده و دوستای خودم به راحتی تو سن پایین از این دنیا رفتند .

10. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

خدا رحمتش کنه ... والا ماها نمیدونیم دقیقا چه اتفاقاتی افتاده و به راحتی نمیتونیم و نباید هم اصلا نظر بدیم... روحش شاد ... سال نو هم واسشون زهر مار شد ...

خواهشا دروغ 13 و این مزخرفات رو هم بزارید کنار ... دروغ 14 آوریل مگه واسه ماهاست ؟ ... شده مثلا روز ولنتاین

12. این کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خدا رحمتش كنه به هر دليلي بوده حيف شده. ولي فقط مسموميت ناشي از خودكشي روميفرستن لقمان.
    بیمارستان تخصصی مسمومیت هست
    ولی وقتی یه بیمار اورژانس باشه به نزدیکترین بیمارستان منتقل میشه دیگه بیماریش مهم نیست چیه

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

14. 4 کاربر از GHOST RECON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

خدا به خانوادش صبر بده ...

16. این کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آخرین عکس های عسل بدیعی تو صفحه فی سبوک خودش

و اینم آخرین چیزی که تو فی سبوک خودش نوشته بوده :

روحش شاد

18. 9 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بیمارستان لقمان مخصوص مسومیت هست یعنی هر بیماری که مسمومیت داشته باشه بیمارستان لقمان میبرنش حالا هر علتی داشته باشه

لزوما خودکشی نیست .. ولی این باعث نمیشه بیمارای اصلی ، به این بیمارستان نرن هر نوع بیماری پذیرش میشه ممکن هست بیمار اصلا

مسموم نشده باشه ولی بیمارستان لقمان پذیرش شه ..

20. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •