یاد گرفتن ویالون خیلی خیلی خیلی سخته ! از سن 10 سالگی اگه شروع کنی دیره چه برسه به 24 سالگی ... کیبرد خوبه
یاد گرفتن ویالون خیلی خیلی خیلی سخته ! از سن 10 سالگی اگه شروع کنی دیره چه برسه به 24 سالگی ... کیبرد خوبه
شما نگفتی الان کارت چیه؟
من خودم این ترم اگه خدا بخواد لیسانس مکانیکم رو میگیرم.
یه ساله که دارم فنی حرفه ای میرم. و پشیمونم که چرا زودتر نرفتم.
شما هم حتما برو ضرر نمیکنی. بیشتر از دانشگاه یادت میدن.
نمیدونم چرا دوستان کارایی پیشنهاد میدن که لازمه اش یاد گیری از صفره. در صورتی که ایشون لیسانس مکانیک دارن و بازار کارش هم خوبه.
به نظر من مدرکهای مناسب رشته ات رو تو فنی حرفه ای بگیر.
من خودم تراش و فرز و اسپارک و ابزار تیز کنی سی ان سی تراش و فرز و مستر کم رو رفتم هیدرولیک پنوماتیک هم وقت کنم میرم.
اگه فکر میکنی اینا رو بلدی برو دنبال برق چون خیلی به درد رشته ما میره. اینطوری خیلی بهتر پول در میاری.
راستی کار آزاد میخوای شروع کنی و کار تو شرکت ها و کارخونه ها رو هم بهش فکر می کنی؟ چون تو رشته ما از همین اول نمی تونی کارگاه بزنی.
فنی حرفه ای رو دست کم نگیر
به نظرم برو تو کارای پیمانکاری مثلا یه ساختمون چندین طبقه رو بردار برق کشی شو که انجام بدی ( خودت پیمانکارش باشی) درآمد زیادی داره برق رو مثال زدم اینکار تو تهران خیلی جواب میده
من الان مشغول تدریسم از کارم متنفرم از همه چیزش ....
رشته مکانیک رو هم دوست نداشتم و ندارم بنا به دلایلی مجبور شدم برم
عشق عمران بودم و هستم
اگه به کار گارگاهی فک میکنم(که دوس ندارم) واسه آیندشه
در مورد اون دوستی که گفتن خدمات کامپیوتری خودم خیلی بهش فک کردم
هم علاقه دارم هم استعداد اما متاسفانه هیچ آینده ای نداره 10 سال دیگه هم تو یه سطح ثابتی میمونه درآمدش
تعمیر موبایل و لپ تاپ و مکانیک خودرو چطوره ؟
دایره فکرم وسیعه چون به قول دوستم آدم به کاری علاقمند میشه که ازش پول دربیاد اگه عاشق یه کاری هم باشی و در پول نیاری ازش بیزار میشی
الان دوستم که تو بازاره درآمدش از من خیلی بیشتره
اونم واسه خودش یه مهارته کار تو بازار
سوالم اینه کدوم مهارتو یاد بگیرم
دوباره سلام.
گفتی که به کار ساختمان سازی و عمران علاقه مندی که باید بهتون بگم که با توجه به شرایط ارزی اکثر کارها خوابیده و به نسبت قیمت فروش خونه ساختن سودی نداره حداقل این طور که من از 6 ماه پیش تا الان از مشتری های مهندس ساختمان و فعال در بنگاه مسکن شنیدم.کلا خرید و فروش مسکن حالا حالا تعطیله و بی رونق.دقیقا تو محل خودمونم 3 تا ساختمان که نیمه کاره رها شده من هر روز می بینم پس گفته این دوستام قابل قبوله.
کارهای خدمات کامپیوتر خیلی خوبه هم مسئولیت کمتر داره و هم درآمد خوب.به نظرم شما طراحی سایت یاد بگیر.ما برای طراحی سایتمون تازه به یکی از دوستام 3 تومن دادیم.تازه سایت چندان دینامیکی و خیلی پیشرفته ای هم نبود تو 3 روز هم کار رو انجام داد.
ممنون از دوستانی که در تایپیک شرکت کردند
دوست عزیز من گفتم که سرمایه ندارم برای ساخنمون سازی وگرنه که علاقم همون بود
تازه الان خوابیده بازار با این قیمتا
شاید فروش مصالح خوب باشه ولی سرمایه ....
کارشم یاد گرفتن نداره وقتی مهندسا ساختمونو میسپرن به کارگر که ببره بالا
طراحی سایت هم تو فکرم هست
البته خیلی بستگی به مشتری داره که گیرت بیاد یا نه
دوستان دیگه هم نظر بدن
به نظرم تو نت کار سراغ اوردن باحالتره.
من دنبالشم کسی سراغ داشت بگه![]()
سلام.
اگه به کارای کامپیوتری علاقه داشته باشی و چند سال خودتو روی یک موضوع وقف(!) کنی میتونی در آمد خوبی داشته باشی.
1- طراحی وب - بسیار شغل فان ی هستش درآمد خوبی هم داره. باید خوش سلیقه باشید و صبور پیش نیازش هم php,html,css و فوتو شاپ در ابتدای کار هستش.
2 - برنامه نویسی - برنامه نویسی صبر و حوصله ی زیادی میخواد، معمولا افراد آروم و یکم گوشه گیر خیلی خوششون میاد از برنامه نویسی - پیشنهاد من JAVA برای شروع هستش.
3 - تولید نرم افزار برای تلفن های هوشمند به خصوص اندروید (چون نفوذش در ایران بالا هستش) که پیش نیازش JAVA و HTML هستش. ( برای مثال کسی رو میشناسم که یک اپلیکیشن نوشت به قیمت 2000 تومن برای هر یوزر به فروش گذاشت در کمتر از 72 ساعت 6000 نسخه فروخت که برای تولید برنامه 1 ماه به صورت تفریحی روش وقت گذاشته بود).
4- کار شبکه، با هزینه ی حدود 3-5 میلیون میتونی کامل یاد بگیریش و مدرک معتبر (حتی بین المللی) هم دریافت کنی. (کار شبکه به شدت فرار هستش اگه یه مدت کار نکید تقریبا کلا فراموشش میکنید که چی یاد گرفته بودید، تمرین کردن کارای شبکه ای هم راحت نیست و تجهیزات میخواد که فقط در محیط آموزشگاه و محل کار میتونید تمرینش کنید).
امیدوارم کمک کرده باشم و به یاد داشته باشید که به کارای بالا واقعا باید علاقه داشته باشید چون ممکنه وسط کار به شدت زده بشید . گزینه های 1.2.3 رو هم میتونید به صورت رایگان توی خونه یاد بگیرید، فقط یکم پیگیری میخواد.
![]()
من نظرم رو پایتون هست ! چون خیلی ساده تر و قوی تره ...
در کل با حرفای این دوستمون به شدت موافقم چون الان پول تو کامپیوترِ.
سلام
از اونجا که علاقه خیلی اهمیت داره بجز خدمات کامپیوتری که الان خیلی زیاد شدهرشته مکانیک رو هم دوست نداشتم و ندارم بنا به دلایلی مجبور شدم برم
عشق عمران بودم و هستم
به نظرم فوق شرکت کنید و عمران رو که دوست دارید ادامه بدین و در آینده یک شغل با پشتوانه قوی تر
پیدا کنید و تا زمان اتمام درستون میتونید به کار خدمات کامپیوتری هم مشغول باشید...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)