دقیقا الان مشکل من سر انتخاب یکی از این دوتاس. کلا ادمی نیستم که بخوام بر اساس برند خرید کنم. فقط میخوام نیازام برطرف بشه.
رو بحث فول اچ دی بودن خیلی تاکید ندارم چون فیلم روی گوشی نمیبینم چه برسه به فول اچ دی بودن. بازی هم خیلی اهلش نیستم ولی خب اینکه بتونه بازیا رو خوب اجرا کنه برام مهمه. مثلا g600 میتونه بازیای اچ دی رو مث اسفالت 7 یا ماست وانتد رو اجرا کنه؟ چون پردازنده گرافیکی پرادا خیلی بهتره.
و اینکه رم G600 پایین تره ولی سی پی یو دستگاه بالاتره. خواستم بدونم تو اجرای برنامه ها کندی نداره؟
دوربین کدوم یکی قوی تره؟ بعضیا میگن پرادا عکس برداریش خیلی تعریفی نداره نسبت به 8مگاپیکسل بودنش بعضیا هم میگن G600 اینطوره.
و اینکه صفحه نمایشش چطوره؟ چون استفاده از اینترنت برام یکی از کاربریای اصلی به حساب میاد خواستم ببینم این 0.2 تفاوت صفحه ها تاثیرش چقده تو این موضوع.
صفحه نمایش کدوم با کیفیت تره؟ هواوی رزولوشن بالاتری ارائه میده اما پرادا رو میگن از تکنولوژی NOVA (اگه درست گفته باشم) استفاده میکنه که کیفیتش بالاتره.
و اینکه اگه پرادا رو اپدیت کنم کندی به وجود نمیاره تو گوشی؟
ممنون میشم اینا رو جواب بدی دوست عزیز. البته منظورم سوالاییه که مربوط به هواوی هست.
دوستان دیگه هم لطفا یه کمکی بکنن.