لامصب فروختش![]()
لامصب فروختش![]()
سلام یه دوو ریسر مدل 1994 نقره ای به قول خود نمایشگاه داره فول تمام رنگ 6 تومن میده که گفته جای تخفیف هم داره،همین نمایشگاهه گفته میتونه با همین 6 تومن واسم پاترول هم پیدا کنه ،خیلی دو دل هستم بیشتر دلم با پاتروله ولی خودش گفت از پاترول خیلی بهتر و خوش فروش تره،ولی من خیلی خیلی عاشق هیکل بزرگ پاترولم حالا چیکار کنم؟؟؟؟؟![]()
یه پاترول 4 در 6 سیلندر مدل 62 کاملا سالم دوگانه سوز ال پی جی تمام رنگ سبز و بژ بعضی جاهاش رنگش رفته بود قیمت میگه 7 تومن به نظرتون خوبه؟؟؟؟؟
1-یه پاترول 4 درب 6 سیلندر دوگانه تمام رنگ فرمان هیدورلیک بدون کولر مدل 62 موتور دوخت داره رنگ یشمی و بژ قیمت 7 تومن
2-یه پاترول 4 درب 6 سیلندر دوگانه بدون رنگ بدون هیدرولیک کولردار مدل 71 رنگ مشکی و نقره ای قیمت 8 تومن
3- یه پاترول 2 درب 4 سیلندر بنزینی مدلشو نمیدونم بدون کولر و هیدرولیک رنگ زرد ولی خود طرف میگه ظاهرش خوب نیست قیمت تقریبا 6 تومن
حالا دوستان منو راهنمایی کنید کدومو بخرم درضمن اینو هم بگم که فعلا 6 تومن بیشتر ندارم من خودم 4 درب و بیشتر دوست دارم ولی به نظر خودم مورد سوم واسه من بهتره حالا اگه بخواهم همین سومی رو بخرم از اونجایی که نه کولر داره نه هیدرو لیک اگه بخوام بعدا میتونم هیدرولیک و کولر نصب کنم؟؟هزینه ش چقدر میشه تقریبا؟؟؟و هزینه رنگش؟؟
ممنون
یه نصیحت دوستانه
کلا پاترول و دوو رو بیخیال، خیلی دردسر دارن؛ فروختنش هم سخته.
با این قیمت به فکر هیدرولیک هم نباش،
توصیه من:
الان با 2.5 ، 3 تومن راحت میشه یه پیکان انژکتوری (مدل 81 یا 82) رو پا خرید،
گزینه بعدی همون پی کی هست البته با 4 ، 5 تومن
من اگه به جای شما بودم با توجه به شهرم و نوع نیازم پیکان رو انتخاب میکردم.
مزایا پیکان: قیمت کم،استهلاک کم، یدکی ارزان،
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)