خيلي ممنون ساقي جان . خيلي خوب و كامل بود ! راستي اگه قيمت 17 و 19 اينچشم داشتي بگو !
خيلي ممنون ساقي جان . خيلي خوب و كامل بود ! راستي اگه قيمت 17 و 19 اينچشم داشتي بگو !
سلام دوستان
نظرتون راجب LCD زيراكس مدل xl775 چيه؟ ( 17 اينچ )
ظاهرا 3 ماه گارانتي تعويض بدون هيچ گونه سوال داره![]()
واقعيت داره؟ يعني اگه هر چند تا باز كرديم ديديم كه پيكسل سوخته داره برامون تعويض ميكنن ... در ضمن شما با اين مدل كار كرديد و از نظر كيفيت چه طوره؟ جنس خوبي هست؟ و ارزش خريد داره؟ در ضمن ساقي جان من اينو براي خودم نميخوام يكي از دوستان از من پرسيد منم گفتم بيام اينجا از شما بپرسم...
ساقي جان حالا يه سوال شخصي اين مونيتور CRT كه شما به من گفتيد بگيرم رو من گرفتم همون syncMaster MB 1795 ....(سامسونگ)
اين روي بدنه و روي جعبش چيزي از MAGIC GREEN ننوشته بود... اين مدلي كه من گرفتم مگه جديد نيست؟ چرا اين تكنولوزي رو نداره؟ :shock:
ممنونم
ميثم جان اين تكنولوژي خيلي جديده . من خودم تا حالا از نزديك نديدماين روي بدنه و روي جعبش چيزي از MAGIC GREEN ننوشته بود... اين مدلي كه من گرفتم مگه جديد نيست؟ چرا اين تكنولوزي رو نداره؟
فكر كنم حدود يه هفته و شايدم كمتر باشه كه اومده باشه !
در مورد اون مارك هم من اطلاعي ندارم !
ساقی جان خيلی عالی بود مرسی![]()
navid_kashani جان اين MAGIC GREEN حدود 1 2 ماهی هست که امده
سلام
ميثم جان مانيتور هاي زيراكس رو ديدم بد نيست ولي درجه يك هم نيست .
البته يه چيزي رو من روي مانيتور هاي 15 زيراكس ديدم كه خيلي به دلم نشست !
يك شيشه كاملا صاف ظريف بدون موج و ... روي صفحه ال سي دي كه اجازه نميده جاي انگشت و .... به صفحه اصلي مانيتور برسه و در كل خوبن .
سري ماينتورهاي غير مجيك گرين ديگه توليد نميشن و هر چي غير مجيك گرين هست ته و توي انبارهاست . البته سامسونگ حدود 2 الي 5 هزار تومان مانيتورهاشو ارزون كرده از اونطرف به خاطر مجيك گرين حدود 3 - 4 تومن گذاشته روي قيمت مانيتور !!!
جالبه ! نمي دونم چرا من نديده بودم !! راستي كسي نگفت قيمت اينا چنده ؟!navid_kashani جان اين MAGIC GREEN حدود 1 2 ماهی هست که امده
سلام دوستان
بحث جالبي شد
بهتره برگردم به بحث ال سي دي ها
نظرتون در مورد سامسونگ 172x چيه ؟
كسي از دوستان اينو از نزديك ديده ؟ چون تو يه سايت يكينوشته بود كه بخش بالاي تصوير تاريك تر از پايينش هست ؟؟!
اين درسته ؟؟ :shock:
ممنون
آقا كسي ميخواد مانيتور بگيره بايد فكر خدمات پس از فروشش هم باشه
سامسونگ رو بعضي از مدل هاشو ميپسندم و ميدونم كه كيفيتش از ال جي بيشتره
اما....
خدمات پس از فروشش نسبت له ال جي خيلي كمتره
ال جي غوغا كرده (طرفا ما اين جوريه)
من توي مقالات هم كه مي خوندم ال جي رو به عنوان سلطان بازار لوزام الكترونيك ايران دونسته بود
Meisam جان 172x من 2 تا کار کردم جنس خوبی هست و شفاف و اين بحث تصوير تاريک روشن رو من که نديدم
البته بگم که روی اين مونيتر هنوز Revison نيومده و ممکنه اشکالاتی داشته باشه به هر حال بايد يه کم صبر کرد
راستی امير جان حرف شما کاملاً درسته ولی در بعضی خدمات سامسونگ بهتر هست مثلاً پيکسل سوخته LG عوض نميکنه ولی سامسونگ ميکنه
مانیتورهای فراسو سری آستارا از پانل بنکبو استفاده میکنن و کیفیت و مشخصات خوبی دارن مدل 19اینچشون 270 هست؛ البته ساموسونگ 940w بخاطر وجود HDCP واالبته با حدود 20 تومن افزایش قیمت ارجحتر هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)