تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: خلط گلو - سرما خوردگی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

دوست عزیز شما باید معاینه بشید ولی من حدس میزنم حساسیت باشه.......جناب من توصیه یا تجویز نمیکنم ...با مسئولیت خودتون از امپول تریامستالون خارجی استفاده کنید.
    تاکید میکنم با مسئولیت خودتون.
    انی چه آمپولیه؟ تو نت که جستجو کردیم چیزی نیومد!
    شما گفتی خلط من فکر کردم خلط چرکی هست.این نوع خلط ها بیشتر حساسیت هست و ربطی به فصل های سال هم داره ولی برای بعضی ها بیشتر میشه
    در مورد عمل که بگم اصلا عمل نکن مگر اینکه چهار تا متخصص گفتن انجام بده.چون بعضی از این دکتر ها عزیز به جیب شما نظر دارند نه سلامتی شما.یکی از دوستان خودم ابریزش بینی داره که رفته پیش دکتر گفت شما انحراف بینی داری باید عمل کنی بعد رفت پیش یک دکتر دیگه یک اسپری براش نوشت که حدود 21 تومان هست و کارش راه افتاد.حتی به خود من هم پیشنهاد عمل انحراف بینی تو دوران نوجونی شده.این قرص های کلد استاپ هم مقدار استامینوفن 400 داره که به شدت خواب اوره
    توصیه من اینکه بپرسید و یک متخصص با تجربه تو شهرتون پیدا کنه(کسی که تو هر نوبت تو مطبش حداقل 30 نفر رو ویزیت کنه) و نگرانی بابت هزینه بیشتر نداشته باشید چون هیچ چیز مثل سلامتی نیست
    60 میلی گرم هم میشه یک قاشق معمولی و نه در حد پر
    خلط چرکی چطوری هست؟ من که نمیدونم
    من میگم خوابم میاد پس بگو از اون کلد استاپ هست! دی
    60 میلی گرم رو من نمیدونم چنده ولی من یه قاشق چای خوری یا مربا خوری استفاده میکنم. قاشق معمولی منظورتون قاشق غذا خوری هست؟
    مثلا فرض کنیم سه تا قاشق داشته باشیم : معمولی (غذا خوری) - متوسط - کوچیک
    خوب من متوسط رو استفاده میکنم. الان. نظر شما انگار همین غذا خوریه هست. شربتش کوچیکه اگه من با معمولیه بخورم زود تموم میشه .

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

یک قاشق پر مربا خوری میشه یک قاش معمولی غذا خوری.اگر خیلی میخوای دقیق باشی یک سرنگ بردار اب کن بریز تو قاشق مشخص میشه
    اقا دوباره میگم پیش یک متخصص گوش حلق بینی برو و پیش دکتر عمومی نرو.
    اگر سه هفته همین روند ادامه داشت و هنوز خوب نشدی دیگه قرص نخور.یک ضد حساسیت هایی هست که خطرش از بقیه کمتر هست بنام سیتیریزن یک بسته بخور.بازم ادامه داشت اونجاست که راه شما از متخصص می گذرد

3. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    بعد اینکه قرص و شربتم تموم شد چیکار کنم؟ خوب نشدم برم پیش یه متخصص؟ داره تموم میشه! چه زود داره تموم میشه!
    به نظرم تا الان خیلی تاثیر فکر کنم نداشته. ولی به نظرم یکم چرا یا در حد متوسط

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    بعد اینکه قرص و شربتم تموم شد چیکار کنم؟ خوب نشدم برم پیش یه متخصص؟ داره تموم میشه! چه زود داره تموم میشه!
    به نظرم تا الان خیلی تاثیر فکر کنم نداشته. ولی به نظرم یکم چرا یا در حد متوسط
    از اول هم میگفتم برو پیش متخصص,خیلی فرق میکنه.تو هر زمینه فهمیدم که باید ادم بره پیش متخصص ولی برای کار معمولی خوب مشخصه دکتر عمومی.اگر حدود 10 روز بعد از اینکه قرصات تموم شد خوب نشدی, برو پیش متخصص که خیلی معروف باشه.اگرمتخصص اولی گفت عمل کن محل نزار,دومی گفت جدی نگیر,سومی گفت پول جمع کن برای جراحی هر چند فکر کنم مال شما از حساسیت باشه.برای بعضی ها حساسیت فصلی هست و بعضی بندگان خدا شانسون کل سال.انشا.. که مال شما حل میشه

6. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •