تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: لطفا" کمک کنید ...... بهترین لپ تاپ زیر 3 تومان .....

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

تا حالا به مادربرد ها دقت کردی ؟؟
    چرا بعضیاشون پرت 1394 دارن بعضی ها ندارن !!
    بعضی خروجی های مختلف دارن بعضی هان ندارن این خروجی ها رو که می گم ربطی به قیمت نداره
    مثلا چرا مادربرد گیگا سری اچ داره سری پی داره سری زی هم داره
    پس هر کدوم رو واسه یه کار درست کردن
    هالا اصلا کاری با سی پی یو نداریم چون من سی پی یو مشابه در مدل های مختلف دیدم (تصدیق حرف شما)
    ولی به نظر من مادربر ها و چیپ اونا خیلی در کار کامپیوتر یا لب تاب تاثیر داره !!
    خوب حرف من هم همینه شما یه لطفی کن بگو این سری های مهندسی چه پورت هایی اضافه تر دارن یا چه سیستم خاصی دارن تا اطلاعات من مهندس هم بالاتر بره!
    بنده که هیچ دوستان مهندسی هم ندیدم نیازی به پورت 1394 داشته باشه والا شاید ایراد از ماست!!!

آخه قربونت برم چیزی رو بگو که 100% مطمئنی این حرف شرکت ها هم همش تبلیغ هست !
    لپتاپی که مثلا قیافش یکم سنگین تره میگن مهندسی البته هیچ ربطی هم نداره من که حاضرم آجر هم دستم بگیرم اما کارم رو راه بندازه!!!

2. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

تا حالا به مادربرد ها دقت کردی ؟؟
    چرا بعضیاشون پرت 1394 دارن بعضی ها ندارن !!
    بعضی خروجی های مختلف دارن بعضی هان ندارن این خروجی ها رو که می گم ربطی به قیمت نداره
    مثلا چرا مادربرد گیگا سری اچ داره سری پی داره سری زی هم داره
    پس هر کدوم رو واسه یه کار درست کردن
    هالا اصلا کاری با سی پی یو نداریم چون من سی پی یو مشابه در مدل های مختلف دیدم (تصدیق حرف شما)
    ولی به نظر من مادربر ها و چیپ اونا خیلی در کار کامپیوتر یا لب تاب تاثیر داره !!
    دوست عزیز جسارت نباشه ولی لب تاب دیگه چجور دیوایسی هست؟
    اگه منظورتون لپ تاپ هست، صحبت دوستمون payma رو بیشتر تأیید میکنم
    البته اینکه طبق فرمایش شما کانکتورهای ورودی/خروجی چی باشه یا مقاومت قاب و برد و... در برابر ضربه تا چه حدی باشه بله، میتونه یک نوع معیار طبقه بندی باشه
    مثلاً همین کانکتور 1394 معمولاً مورد نیاز کسانیه که ویرایشهای ویدئویی انجام میدن
    ولی اینم در نظر داشته باشید که الان دیگه با انواع کانورتور و یا کارتهای توسعه ی PCMCI یا Express Card شما میتونید جبران یکسری کمبودها رو بکنید
    کانکتور رایج در امور مهندسی از نوع سریال هست. ولی چند تا لپ تاپ جدید توی بازار خودمون در طبقه بندی به اصطلاح مهندسی رو سراغ دارید که به چنین پورتی مجهز باشه؟
    بنظر من فارغ از برند و طبقه بندی های تصنعی، شما باید زمان خرید با توجه به نیازهاتون انتخاب نهایی رو انجام بدید نه اینکه طبق اسم و ادعا و...

4. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dr.know's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

یه ضرب المثل چینی می گه : وقتی عاقل ماه رو نشون می ده دور از جون شما احمق نک انگشتش رو نیگا می کنه !!
    می گم هر مادربرد واسه یک کار درست کردن مثه مال میکس که بل فرض پرت 1394 و خروجی دالبی و ازین قرتی بازیا داره ولی یه کیس که واسه پردازش می سازنش اینا رو نداره پس حتما چیپاش هم فرخ می کنه !!

اسن مهندس ها با روز مهندس
    می گم شما که اینقدر حالیتونه که به کارخونه های مردم گیر می دین برین مثش بسازید نه یه کار دیگه بکنین عـــرض مباده ای اختصاص بدین !!

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه ضرب المثل چینی می گه : وقتی عاقل ماه رو نشون می ده دور از جون شما احمق نک انگشتش رو نیگا می کنه !!
    می گم هر مادربرد واسه یک کار درست کردن مثه مال میکس که بل فرض پرت 1394 و خروجی دالبی و ازین قرتی بازیا داره ولی یه کیس که واسه پردازش می سازنش اینا رو نداره پس حتما چیپاش هم فرخ می کنه !!

اسن مهندس ها با روز مهندس
    می گم شما که اینقدر حالیتونه که به کارخونه های مردم گیر می دین برین مثش بسازید نه یه کار دیگه بکنین عـــرض مباده ای اختصاص بدین !!
    دوست عزیز ما دیگه سطح اطلاعات تمام فروشنده ها رو میدونیم دیگه شمام مثل یکی از اونا!!!
    ادبیات شما اصلا بیانگر سطح اطلاعات شماست!
    همکار شما بود دیگه فرق HD و FHD رو نمیدونست زیر بار هم نمیرفت اونوقت من دارم دور از جون شما وقتم رو با بحث کردن با احمق ها تلف میکنم!

شما لپتاپت رو بفرشون اگه خیلی زرنگ بودی مثل ما کاری میکردی کارت و درامدت لنگ ارز اجنبی نباشه!

7. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

دوست عزیز ما دیگه سطح اطلاعات تمام فروشنده ها رو میدونیم دیگه شمام مثل یکی از اونا!!!
    ادبیات شما اصلا بیانگر سطح اطلاعات شماست!
    همکار شما بود دیگه فرق HD و FHD رو نمیدونست زیر بار هم نمیرفت اونوقت من دارم دور از جون شما وقتم رو با بحث کردن با احمق ها تلف میکنم!

شما لپتاپت رو بفرشون اگه خیلی زرنگ بودی مثل ما کاری میکردی کارت و درامدت لنگ ارز اجنبی نباشه!
    شما لالایی بلدین چرا خواب تون نمی گیره !!!

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

این توضیح ها لنوو گزاشته واسه خنده ها...

باز خوبه من حرف کارخونه ی سازنده رو تکرار می کنم شما از کجا می گین !!!

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

لپتاپ مهندسی و غیرمهندسی اصلا معنی نداره
    بنده همون کاری رو که با PC حدود 8 سال پیش میکنم لپتاپ با CPU i7 و گرافیک GT650 ام همون کار رو برام میکنه
    من نمیدونم برخی دوستان مهندس میخوان چیکار کنن با لپتاپ! باز هم میگم اصلا وسواس به خرج ندید نرم افزارهای مهندسی رو یه سیستم معمولی هم جواب میده(نگید که نمیده چون من الان 8 تا عکس هوایی رو روی سیستم عتیقم پردازش میکنم که حجم هرکدوم 300 مگ هست!)

این جمله دوم رو من نگرفتم دقیقا یعنی چی ! یه توضیح میدی ! 8 سال پیش یه کاری با کامپیوتر می کردی الان هم همون کار رو با سی پی یو i7 انجام میدی ؟!
    ببخشید شما 8 سال پیش چی کار می کردین ؟@

اگه نباشه جاش خالی می مونه Legacy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من فکر کنم بحث از حالت مشاوره خارج شده!

12. این کاربر از Legacy's بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    دســـــــــــفــــیـــل

پيش فرض

من فکر کنم بحث از حالت مشاوره خارج شده!
    از تذکرتون تشکر می کنم

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یکسری ابهاماتی پیش اومد توضیح میدم ، بعدش تاپیک رو میبندیم چراغا خاموش میریم !

لپ تاپ ها دسته بندی مختلفی دارن ، اصولا بر اساس نیاز و درخواست ها تولید میشن
    5-6 سال پیش چیزی به اسم اولترابوک های امروزی نبود ، لپ تاپ ها کلا تو سه دسته گیمینگ - مهندسی - خانگی تولید میشدن
    لپ تاپ هایی که بهشون میگن مهندسی معمولا دیزاین و متریال متفاوتی استفاده میکنن + کاربردهای تعریف شده مشخصی دارن ، به عنوان مثال پورت RS232 فقط روی اینجور لپ تاپ ها هست ( که الان شاید نباشه )
    یا همچنین TrackPad و TrackBall و صفحه نمایش مات و ترمینال های مختلف و یا اسلات های کارت اکسترنال یا سیم کارت یا داک استیشن ، اینا همه نشونه هاش هستن

منظور biostar عزیز هم چیزی متفاوت از خود تعریف لپ تاپ مهندسی بود که خودش کامل توضیح داد

و اما در مورد کاربرد برخی نرم افزارهای مهندسی که دوستان میگن نیازی به کانفیگ مشخصی نداره
    سخت در اشتباه هستید !
    برخی نرم افزارها بخاطر پیچیدگی الگوریتم های پردازشی که انجام میدن نمیتونن مستقیم از CPU برای اینکار استفاده کنن و راندمان و بازدهی برنامه پایین میاد
    برای حل مشکل پردازش رو منتقل میکنن روی GPU ، چیپ های سری nVidia Quadro برای همین منظور طراحی شدن و دقیقا روی لپ تاپ هایی به کار میرن که بهشون لپ تاپ مهندسی میگن و مشخصات بالا رو براش ذکر کردم مثل Toshiba Tecra یا Lenovo Thinkpad

در ضمن این یه بحث و مشاوره ساده اس ، کل کل و توهین جایی توش نداره
    مسلط باشید : دی

بسته شد

15. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •