تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: led تا 2.5

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

حسن بزرگ 6960 محل قرار گرفتن اسپیکر هاش توی تمام مدل های سامسونگ فقط این مدل که صدا رو تقریبا از روبرو پخش میکنه نه از زیر برای همین صدای تی وی بهتره همین یک مورد که معمولا کسی بهش توجه نمی کنه حداقل 100 تومان این فرق رو پوشش میده از نظر من دوم 6960 کنترل نور نقطه ای داره که 6950 نداره این یکی خیلی کم محسوس سوم پایه نقره ای 6960 با نوار نقره ای رنگ زیرش خیلی قشنگ تره این یکی هم از نظر سلیقه من حداقل 50 تومان دیگه رو توجیح می کنه البته همه اینها که گفتم شاید برای کس دیگه مهم نباشه مثلا شاید کسی بخواد صدا رو از سینمای خانگی بگیره و تی وی رو روی براکت نصب کنه نه پایه .

2. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

حسن بزرگ 6960 محل قرار گرفتن اسپیکر هاش توی تمام مدل های سامسونگ فقط این مدل که صدا رو تقریبا از روبرو پخش میکنه نه از زیر برای همین صدای تی وی بهتره همین یک مورد که معمولا کسی بهش توجه نمی کنه حداقل 100 تومان این فرق رو پوشش میده از نظر من دوم 6960 کنترل نور نقطه ای داره که 6950 نداره این یکی خیلی کم محسوس سوم پایه نقره ای 6960 با نوار نقره ای رنگ زیرش خیلی قشنگ تره این یکی هم از نظر سلیقه من حداقل 50 تومان دیگه رو توجیح می کنه البته همه اینها که گفتم شاید برای کس دیگه مهم نباشه مثلا شاید کسی بخواد صدا رو از سینمای خانگی بگیره و تی وی رو روی براکت نصب کنه نه پایه .
    تو همه تصاویری که من از مدل 6960 دیدم اسپیکرش زیرشه. میشه بیشتر توضیح بدی؟

4. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

عکس اول نیمرخ es6950 و عکس ودوم نیمرخ es6960 هست، همه تلویزیونها محل اسپیکر زیرشونه دیگه.
    Last edited by parham511; 01-03-2013 at 14:49.

6. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

یه تفاوت دیگه هم اینه که مصرف برق ES6960 کمی بیشتر هست و چون از نظر سخت افزاری مشابه هستن ممکنه به علت LED های پرقدرت تر نوز زمینه باشه، که اگه اینطوری باشه احتمالا پنلش هم قدرت بیشتری در تولید رنگ مشکی داشته باشه و کنتراستش بالاتر باشه. گرچه تصویرشون واقعا شبیه همه، هر 3 مدل es6950 و Es6960 و ES6980، به نظر من که تفاوت کنتراستشون محسوس نبود اصلا موقع خرید.

8. 3 کاربر از parham511 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

عکس اول نیمرخ es6950 و عکس ودوم نیمرخ es6960 هست، همه تلویزیونها محل اسپیکر زیرشونه دیگه.
    آره می دونم. منم سوالم همین بود که تقریبا از روبرو یعنی چه؟

10. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    led تا سقف 2.5 چی و چه مارکی بخرم
    کیفیت تصویر خیلی مهمه 40 اینچ و یو اس بی تمام پسوند و زیر نویس رو ساپورت کنه
    از مارک های سونی -ال جی -سامسونگ -اسنوا کدوم بهتر؟
    ممنون
    بین این مارکهایی که گفتی سونی بهتره .
    سونی یکم قیمتاش بالاتره. اگه میتونی مدل EX520 sony کف مدل led قبلیش هست رو پیدا کنی همینو بخر وگرنه 40 اینچ le430x شارپ هم جزء بهترین led های بازاره . حدود 200 تا 300 تومن باید برای خرید یه 40 اینچ خوب بذاری روی بودجت .
    البته این مدل شارپ نسبت به اون مدل سونی که گفتم دو تا ارجحیت داره : یکی اینکه ژاپنیه و دوم اینکه انواع فیمتها رو با usb پخش میکنه .
    Last edited by NewDesigner; 10-03-2013 at 15:41.

12. این کاربر از NewDesigner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •