تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: صدای تق کامپیوتروقفل شدن آن

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

نمي دونم چرا همه جر و بحث ها سر هارد هست. ممكنه اشكال از چير ديگري باشه. من كامپيوترم اول مشكل restart شدن داشت، اما بعد كه توي قسمت Startup and Recovery Settings ويندوز گزينه automatically restart رو غير فعال كردم، دقيقاً مشكل مشابه همين مورد رو پيدا كرد. يعني به جاي اين كه ريستارت بشه فقط گاهي اوقات صداي تقي ميداد و هنگ مي كرد و ناچار مي شدم ريستارتش كنم. (البته وسط لود شدن ويندوز، دوباره ريستارت نمي شد).

نهايتاً مشكل رو به روشي كه در اينجا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(پيام شماره 10) شرح دادم، حل كردم. هر چند ناچار شدم هزينه زيادي بپردازم، اما از اين كه مشكلم حل شد و ديگه حالا با اعصاب راحت با سيستم كار مي كنم راضيم.

داره خودمونی میشه nima23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    20متری راه شیری

پيش فرض

دوست عزيز از من نصيحت كه اگه هاردو تازه خريدي ببرگارانتي يا عوضش مي كنن يا درستش مي كنن
    اگه ميخواي سيستمت درست بشه برو يك پاور خوب حداقل 600يا700وات باشه اگه زودتر اين كارو نكني
    اين پاور گرازه ميزنه همه قطعات سيستم وميسوزونه چون من هم اين مشكل رو داشتم نمي دانم پاورم خراب
    بود ياضعيف بودوقتي كامپيوترو روشن ميكردم هارد تق تق صدا ميداد بعد بعضي وقتا هنگ ميكرد از چند نفر پرسيدم كه گفتن عاديه بعد چند مدت ديدم كه كامپيوتر كلا تعطيل شده همه قطعات كامپيوترم سوخته بود
    شانس آوردم كه سيستم وتازه جمع كرده بودم و همه قطعاتم گارانتي داشت همه قطعاتم و بردم گارانتي عوضش كردن الان هم گوش شيطو ن كر با عوض كردن پاور خيلي خوب كار ميكنه

داره خودمونی میشه nima23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    20متری راه شیری

پيش فرض

دوست عزيز اگه هاردت گارانتي داره واز وقتش نگذشته ببر يا عوضش مي كنن يا درستش مي كنن اگه مي خواي كامپيوترت درست بشه پاورت و عوض كن كه اگه زودتر اين كارو نكني اين پاور گرازه مي زنه همه قطعات كامپيوترو تعطيل مي كنه چون كامپيوتر من هم اين طوري بود نمي دانم پاور خراب بود ش يا واتش كم بود با نصب كردن پاور قويتر700وات مشكل كامپيوترم حل شد كامپيوترم تق تق نمي كرد وهنگ هم نمي كرد گوش شيطون كر تا حالاكه
    خوب كار كرده امتحان كن اگه خوب شد جوابش و بده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

منم که هاردم این مشکلو داره البته قفل نمیکنه اما وقتی میخوام ویروس یابی کنم یک صدای ترق ترقی میده
    مال من مکستوره
    منکه عادت کردم مشکلی نیست شما هم عادت میکنید

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •