خوب نتونستم بازی را اجرا کنم
هر دو کرک را اجرا کردم ولی نشد!!
نمی دونم چکار کنم!!؟
خوب نتونستم بازی را اجرا کنم
هر دو کرک را اجرا کردم ولی نشد!!
نمی دونم چکار کنم!!؟
کرک و بازیتو از کجا گرفتی؟
download.ir
------------
دوستان ممنون میشم نحوه کرک کردن این بازی رو مرحله به مرحله بگید تا بتونم بازی رو اجرا کنم ! الان یه کرک 700 کیلو بایتی دانلود کردم که دو تا پوشه به اسم data و cache داشت که تو توضیحاتش نوشته اینو کپی کن داخل پوشه بازی و بعد اسم پوشه کیچ رو به اسم ایدی پروفایل خودت تغییر بده و بازی رو اجرا کن ! اما اجرا نشد !
حالا یه کرک دیگه که 100 مگابایت هستش به اسم شیلد رو گذاشتم تا دانلود بشه ببینم چی میشه !
ممنونم میشم یکی از دوستان روش کرک کردن رو به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات و فایل مورد نیاز برای کرک رو برامون توضیح بده![]()
کرکتونو از این سایت بگیرید بریزید ببینید درست میشه یا نه؟
محتوای مخفی: سایت
نود 32 این سایت رو به عنوان سایت ویروسی میشناسه و نمیذاره دانلود داشته باشیم . ممنون میشم یکی از دوستان که بازی رو کرک و اجرا کرده فایل ها کرک و روش کرک بازی رو به صورت مرحله مرحله بگه تا ما هم دانلود و کرک کنیم
با سلام
منم مشکل داشتم تو کرک ولی اخر با کمک دوستان حلش کردم.
اول از همه باید از این ادرس اون کرک 117 مگی رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون فایل دان شده رو اکسترکت کنید
بعد برید تو فولدر SHIELD و اون اپدیت رو نصب کنید.
پس از اون فولدر کرک رو هم اکسترکت کنید و کل دیتای توش رو در جایی که بازی رو نصب کردین تو فولدر Ubisoft\Ubisoft Game Launcher past کنید
سپس UbisoftGameLauncher.exe رو بزنید (تو همون فولدر کرک هستش) و نصبش کنید.
بعد از اون هم فایل ستاپ تو فولدر automatic crack-H.A.W.X 2-www.download.ir رو نصب کنید.
و کار تمام شد.
توجه کنید بعد از این کار ها و اجرای بازی تو فولدر Ubisoft Game Launcher یه فولدر به نام savegames اضافه میشه شایدم قبل اجرای بازی بیاد من خودم متوجه نشدم دقیقا کی اومد.
اگه نیاد یه جای کار ایراد داره
البته منم خیلی طول کشید تا روش کرک بازی رو یاد بگیرم.
با این کار ها حتما کرک درست میشه ولی اگه احیانا نشد بازم بگید تا ببینم روش دیگه چی هست.
انشاالله که بتونید کرک کنید و به مشکل نخورید.
موفق باشید.
تا اینجا مشکلی نیست!!اول از همه باید از این ادرس اون کرک 117 مگی رو دانلود کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اون فایل دان شده رو اکسترکت کنید
بعد برید تو فولدر SHIELD و اون اپدیت رو نصب کنید.
پوشه ای که بازی در آن نصب میشه اصلا همچین گزینه یا زیر پوشه ای ندارهپس از اون فولدر کرک رو هم اکسترکت کنید و کل دیتای توش رو در جایی که بازی رو نصب کردین تو فولدر Ubisoft\Ubisoft Game Launcher past کنید
ولی در program file همچین پوشه ای هست
فایل مستقیم آنجا اکسترکت نمیشه و ارور میده ولی اگر یکجا اکسترکتش کنم و بعد کپی کنم انجام میشه!!
وقتی اجراش می کنم پیغام ارور 6 میدهسپس UbisoftGameLauncher.exe رو بزنید (تو همون فولدر کرک هستش) و نصبش کنید.
چیزی که به ذهنم میرسه این هست که یکبار بازی را از اول پاک و نصب کنم بیبینم چی میشه
با سلام
تو قسمت دوم منظورم همون program file هستش و بعد Ubisoft\Ubisoft Game اون program file رو ننوشته بودم به علت این که شاید شخصی ادرس نصب رو تغییر داده باشه.
و این که اول باید فایل رو جای دیگه اکسترکت کنید و بعد اون رو منتقل کنید .بهترین راه اینه که extract to..... رو بزنید.اگه از برنامه winrar استفاده میکنید.(جای اون نقطه ها اسم فایلی رو که دارید اکسترکت میکنید رو مینویسه)
و حتما بازی رو از اول نصب کنید
چون اگر قبلا فایل ها تغیییر کرده باشه توسط کرک قبلی اون موقع به مشکل میخورید
البته شاید باید به نت وصل باشید نمیدونم چون من اینترنتم همیشه وصل هست و قطعش نمیکنم
انشاالله که این دفعه ارور نده.
موفق باشید.
با سلام
بازی رو به روش زیر حیلی راحت اجرا نمود
1-بازی رو نصب کنید
2-کرک شیلد رو دان وبعد از استخراج اپدیت 1-1 رو جرا نمایید .
3 داخل پوشه شیلد یک ستاپ جهت نصب Ubisoft Game Launcher هست که بایست اجرا و نصب بشه
که اکه مسیر نصبشو تغییر نداده باشید در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher نصب خواهد شد.
4- داخل پوش شیلد یک فایل رار بنام کرک موجوده که پس از استخراج در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزید .
5-فایل Ubisoft Game Launcher را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher اجرا و از بازی لذت ببرید .
موفق باشید![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)