مخابرات اکثر مواقع میگه اگه بوق داشته باشی پس مشکلی نیست و دیگه پیگیری نمیکنن... مگه اینکه پارتی چیزی داشته باشی یا به قول دوستومن شکایت ... خب به دردسرش نمیرزه... خط جدید از همش راحتتره...
مخابرات اکثر مواقع میگه اگه بوق داشته باشی پس مشکلی نیست و دیگه پیگیری نمیکنن... مگه اینکه پارتی چیزی داشته باشی یا به قول دوستومن شکایت ... خب به دردسرش نمیرزه... خط جدید از همش راحتتره...
شدیدا موافقم باهاتون... مشتی آدم گاگول میفرستن... عجب آدم هالویی بوده... خب معلومه که لینک میگیره خب معلوم نیست 5 دیقه دیگه بپره... 2 ساعت دیگه بپره... حاجی خودتو خسته نکن پای اینا... این واسه رفع تکلیفی یه مودم میگیرن دستشون میان...
ازین میترسم که خط بعدی هم همین بشه!آقا یه چیز جالب!این گاهی وقتا اینجوری میشه و دیگه قطعی ندارم! مث الان!کسی ایده ای داره؟؟
![]()
به زبون خودشون مشکل من رو چجوری میشه بیان کرد که بفهمن؟
دوست عزیز اگر یادت باشه من هم مشکلی مثل شما داشتم
باید بهت بگم که همدریم !
و منم مثل اینکه خطم مشکل داره
میگم میشه بگم خطم رو فیبرنوری کنن ؟ و اگر فیبر نوری بشه مشکل حل میشه ؟ و اگر فیبر نوری بشه سرویس پارس انلاینم میمونه روش یا نه ؟
SNR من روی 8 تا نهیات 10.5 هست و نویز هم 42 حدودا این باعث میشه حدود 200 کیلوبایت رو نتونم بگیرم !
تو رو خدا راهنمایی کنید دیوانه شدم !![]()
مخابرات که اصلا زبون آدم نمیفهمن... مگه اینکه خود شرکت به مخابرات استعلام کنه خطتت مشکل داره... اونم بعید میدونم زیاد شرکت سفت و سخت پیگیری کنه... کلا به نظرم دردسر خط جدید از همش کمتره... واسه محکم کاری به اونی که میاد خطتت رو راه بندازه بگو از جعبه تقسم کوچه یه سیم جدا واسم بکش تا توو حیاط...
اگه پرش لینک نداری 200 کیلوبایت واسه سرویس محدود خوبه... انگلش نکن![]()
خاصیت نویز همینه... یهو بهتر میشه.. ممکنه چند روز خوب باشه... اما یه روز 10 12 بار زیاد بشه و پررش لینک داشته باشی...
نه متوجه نشدید همین سرویسی که من دارم تو یه خونه دیگه داره سرعت 360 کیلوبایت رو میده و خونه ما 80 تا خاب به نظر شما زور نداره خونه نو ساخت و ... ما همچین اینترنتی داشته باشه؟
شما در اون مورد هایی که نوشتم اطلاعی نداری ؟
از تو قسمت تنظیمات حالت ای دی اس ال پلاس رو بزار رو حالت G.DMT الان چون رو حالت اتوماتیک هست رفته رو G.DMT اگر دقت کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)