تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 37

نام تاپيک: سوال : مشکلی که هیچگاه حل نشد ...

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

چرا نمیشه اگه حال و حوصله پیگیری داشته باشی میتونی شکایت کنی به هر حال موظف هستن درستش کنن
    مخابرات اکثر مواقع میگه اگه بوق داشته باشی پس مشکلی نیست و دیگه پیگیری نمیکنن... مگه اینکه پارتی چیزی داشته باشی یا به قول دوستومن شکایت ... خب به دردسرش نمیرزه... خط جدید از همش راحتتره...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

چی باید گفت بهشون دقیقا ؟ هرچی ما گفتیم نویز داره و قطع و وصل میشه اینا میگن نه!نویز؟بام؟شیب؟ سیمکشی تون مشکل داره! میگم بردیم سر خط! میگن خب باشه کارشناس میاد میبینه! ساعت 9 و 10 اینا دو نفر اومدن عینه پت و مت یه مودم هم دستشون! حالا رفتیم سر خط مودمشون رو وصل کردن میگن بیا!اینکه سالمه ببین چراغت روشنه! بعد من گفتم آقا ببین اینجا رو ! Line Attenuation ، SNR ! گف وااات؟؟؟ خلاصه اینکه موندم چجوری اینارو حالی کنم؟زنگ میزنی 2828 میگه الان روشنه میگم بله میگه الان چی میگم بله ! میگه برادر من گرفتی مارو؟ میگم به پیر به پیغمبر این هروقت حال کنه قطع میشه! شما عددهای مودم رو ببین؟ دیگه دید خیلی اصرار میکنم گف که هروقت قطع شد شما زنگ بزن
    گفتم حاجی تا من زنگ بزنم این وصل شده!خلاصه اعصاب همشون هم ضعیف!دانش هم در حد خدا!
    موندم به خدا!کسی راه حلی،آشنایی ...
    شدیدا موافقم باهاتون... مشتی آدم گاگول میفرستن... عجب آدم هالویی بوده... خب معلومه که لینک میگیره خب معلوم نیست 5 دیقه دیگه بپره... 2 ساعت دیگه بپره... حاجی خودتو خسته نکن پای اینا... این واسه رفع تکلیفی یه مودم میگیرن دستشون میان...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شدیدا موافقم باهاتون... مشتی آدم گاگول میفرستن... عجب آدم هالویی بوده... خب معلومه که لینک میگیره خب معلوم نیست 5 دیقه دیگه بپره... 2 ساعت دیگه بپره... حاجی خودتو خسته نکن پای اینا... این واسه رفع تکلیفی یه مودم میگیرن دستشون میان...

ازین میترسم که خط بعدی هم همین بشه!آقا یه چیز جالب!این گاهی وقتا اینجوری میشه و دیگه قطعی ندارم! مث الان!کسی ایده ای داره؟؟

4. این کاربر از Search7597 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مخابرات اکثر مواقع میگه اگه بوق داشته باشی پس مشکلی نیست و دیگه پیگیری نمیکنن... مگه اینکه پارتی چیزی داشته باشی یا به قول دوستومن شکایت ... خب به دردسرش نمیرزه... خط جدید از همش راحتتره...
    به زبون خودشون مشکل من رو چجوری میشه بیان کرد که بفهمن؟

6. این کاربر از Search7597 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دوست عزیز اگر یادت باشه من هم مشکلی مثل شما داشتم
    باید بهت بگم که همدریم !
    و منم مثل اینکه خطم مشکل داره
    میگم میشه بگم خطم رو فیبرنوری کنن ؟ و اگر فیبر نوری بشه مشکل حل میشه ؟ و اگر فیبر نوری بشه سرویس پارس انلاینم میمونه روش یا نه ؟
    SNR من روی 8 تا نهیات 10.5 هست و نویز هم 42 حدودا این باعث میشه حدود 200 کیلوبایت رو نتونم بگیرم !
    تو رو خدا راهنمایی کنید دیوانه شدم !

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

به زبون خودشون مشکل من رو چجوری میشه بیان کرد که بفهمن؟
    مخابرات که اصلا زبون آدم نمیفهمن... مگه اینکه خود شرکت به مخابرات استعلام کنه خطتت مشکل داره... اونم بعید میدونم زیاد شرکت سفت و سخت پیگیری کنه... کلا به نظرم دردسر خط جدید از همش کمتره... واسه محکم کاری به اونی که میاد خطتت رو راه بندازه بگو از جعبه تقسم کوچه یه سیم جدا واسم بکش تا توو حیاط...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوست عزیز اگر یادت باشه من هم مشکلی مثل شما داشتم
    باید بهت بگم که همدریم !
    و منم مثل اینکه خطم مشکل داره
    میگم میشه بگم خطم رو فیبرنوری کنن ؟ و اگر فیبر نوری بشه مشکل حل میشه ؟ و اگر فیبر نوری بشه سرویس پارس انلاینم میمونه روش یا نه ؟
    SNR من روی 8 تا نهیات 10.5 هست و نویز هم 42 حدودا این باعث میشه حدود 200 کیلوبایت رو نتونم بگیرم !
    تو رو خدا راهنمایی کنید دیوانه شدم !
    اگه پرش لینک نداری 200 کیلوبایت واسه سرویس محدود خوبه... انگلش نکن

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ازین میترسم که خط بعدی هم همین بشه!آقا یه چیز جالب!این گاهی وقتا اینجوری میشه و دیگه قطعی ندارم! مث الان!کسی ایده ای داره؟؟
    خاصیت نویز همینه... یهو بهتر میشه.. ممکنه چند روز خوب باشه... اما یه روز 10 12 بار زیاد بشه و پررش لینک داشته باشی...

داره خودمونی میشه alirezaa_naderii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

اگه پرش لینک نداری 200 کیلوبایت واسه سرویس محدود خوبه... انگلش نکن
    نه متوجه نشدید همین سرویسی که من دارم تو یه خونه دیگه داره سرعت 360 کیلوبایت رو میده و خونه ما 80 تا خاب به نظر شما زور نداره خونه نو ساخت و ... ما همچین اینترنتی داشته باشه؟
    شما در اون مورد هایی که نوشتم اطلاعی نداری ؟

12. این کاربر از alirezaa_naderii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از تو قسمت تنظیمات حالت ای دی اس ال پلاس رو بزار رو حالت G.DMT الان چون رو حالت اتوماتیک هست رفته رو G.DMT اگر دقت کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •