تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 21 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 209

نام تاپيک: Dark Souls 2

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ممنون از توضیحاتت . اما قبول کن زیادی گنگ درست کردن بازی رو . ادم از یه بازی Online RPG انتظار داستان خاصی نداره و بیشتر به خاطر گیم پلی و انلاین بودنشه که بازی میکنن . هدف تو بازی بیشتر چلنج و مبارزه است .
    اما یه بازی RPG افلاین به شدت به یک داستان عالی نیاز داره که از همون اول بازیکن رو توش قرار بده . به بازیکن هدف بازی بده که بازی رو تموم کنه . من اولش که بازی رو بازی کردم اصلا حس کردم با یه Online RPG مواجهم در حد بازی Rune Escape که یک بازی تحت مرورگره و چند سال پیش بازیش میکردم . فضا همون بود و داستانی هم وجود نداشت . فقط میچرخیدی دشمن میکشتی و لول و ... . من از Dark souls چیز بیشتری ندیدم به غیر از جزییات بیشتر توی گیم پلی . نه موسیقی . نه داستان . نه گرافیک . اگه فضای بازی میخواد فضای تاریک و خفقانی داشته باشه نباید که گند بزنن تو داستان بازی .
    اول بازی که شخصیت رو میساختم همینجور داشتم از این همه جزییات توی ساخت کاراکتر و attribute های مختلف و ... تعجب میکردم . توی بازی که رفتم دیگه نتونستم ادامه بدم . چون اصلا نمیدونستم باید چه کار بکنم . کی هست اصلا این یارو . چرا قیافه اش اینطوریه . اصلا یه لحظه فکر کردم مشکل از گرافیکمه که توی تاپیک بازی فهمیدم این یارو شخصیت بازی مثل اینکه undead شده . هی گفتم بزار بازی رو برم جلو شاید چیزی بفهمم از داستانش . دیدم نخیر هیچی . فقط یه نفر رو ملاقات کرد که اونم چیز خاصی نگفت . کلی دشمن تو بازی میبینی ولی هنوز نمیدونی چی به چیه . بازی های دیگه که راجع بهشون بحث میکنن کلی راجع به داستانش دیدم صحبت میکنن . اما این بازی هر وقت رفتم تو تاپیکش دیدم فقط راجع به سختی بازی و گیم پلیشه .
    .
    اولا در مورد داستان بايد گفت كه انچنانم گنگ نيست....همون اول بازي با توضيحي كه در خلال فيلم ميده شما ميفهمي كي هستي و هدفت چيه.....ولي بقيه بازي رو بايد از زبون npc ها بكشي بيرون كه بدوني بايد كجا بري و چيكار كني(چون خيلي جلو نرفتي نرسيدي اونجاها)
    و اينم بگم گنگ بودن بازي خيلي به مرموز بودن فضا كمك مي كنه ....اينو تو بازيهاي قديمي و بالخص ژاپني داشتيم(اوانايي كه سايلنت هيل هاي قديمي و ....رو بازي كردن ميفهمن چي ميگم)اصلا تا اخر بازي نمي فهميديم كي به كيه كه اين شديدا يه حس ترس و مرموز بودن ايجاد مي كرد

دوما در مورد موسيقي بايد گفت موسيقي فقط به هنگام boss fight ها و البته وقتي تو قسمت تلاقي نقشه بازي يعني firelink shrine هستي شنيده ميشي هستي و بقيه مواقع فقط سكوت حاكم كه اين خودش دليلش واضح و يه كار كاملا سنجيدس(مثه اينكه بگي تو portal چرا موسيقي نداشت در صورتي كه بعضي جاها جايزه بهترين موسيقي سال رو هم برد)

ميمونه گيم پلي كه اونم برپايه try and error هست و همينش اونو واسه طرفدارا جالب كرده البته در اينك گيم پلي و اموزشش گنگ بود رو قبول دارم و بايد تو شماره بعدي تصحيح بشه

گرافيكم كه همون گرافيك شماره يك رو بدون افت فريم و....تحويل بدن مطمين باش اكثريت راضي ميشن(چون گرافيك هنريش خيلي خاص و برتر از بقيه هم سبكاشه) چه برسه كه اين همه پيشرفت ما تو گرافيكش ديديم

+

خلاصه من ميفهمم شما چي ميگي....چون عادت كرديم به rpg هاي بايوور و بتسدا( داستان روايي كلفت و كلي ديالو گ و كلي انتخاب و كلي مساحت...) تو اين نسل و ديدن يه rpg ژاپني و مغاير با استانداردهايي كه شركتهايي كه گفتم تو بازار فروش واسمون ايجاد كردن باعث ميشه واسمون يه جوري به نظر بيان....ولي همين تفاوت كه طرفداراي قشرهاي متفاوتو جذب بازيهاي متفاوت مي كنه

موفق باشيم

.
    Last edited by halflife g; 29-04-2013 at 12:21.

2. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

به هر حال نسخه قبلی گیم پلی خوبی داشت . فقط یه کم کنترلش اذیت میکرد که خدا کنه یه قسمت customize بزارن واسه کنترل بازی . از اون طرف دیگه مشکلات گرافیک پایین رو هم که نداره . فقط میمونه داستان بازی که گنگ نباشه . یه RPG هستش و داستانش . اسکایریم هم داستان خاصی از همون اول نداره . ولی همین که در طی داستان میفهمی چی به چیه خودش خیلی خوب بود (هر چند من با بیش از 500 ساعت بازی هیچ وقت تمومش نکردم) . داستان واقعا به نظرم مهمترین جزء یک بازی RPG یه . Dark souls هم به نظرم بازی ای نبود که هدفش داستان باشه . بیشتر روی گیم پلی کار شده بود .
    خوبه که تو این نسخه یه بازی بی نقص رو ببینیم .
    اگه مدیر سایت بودم یه قانون میذاشتم که هر کی اسم "اسکایریم" رو توی تاپیک "دارک سولز" بیاره، در جا بن بشه

4. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه مدیر سایت بودم یه قانون میذاشتم که هر کی اسم "اسکایریم" رو توی تاپیک "دارک سولز" بیاره، در جا بن بشه
    اسکایریم
    اسکایریم
    اسکایریم
    اسکایریم
    اسکایریم
    اسکایریم
    اسکایریم

عزیزمی تو . من که میدونم عشق دارک سولزی . یه انتقاد کوچیکی بود که تموم شد رفت . شما هم به دل نگیر دیگه عزیزم

6. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مثه اينكه زمان انتشار بازي مشخص شده... روي بنرهاي تبليغاتي كه براي E3 نصب شده march 2014 كه به وقت ما تقريبا ميشه اسفند ٩٢ بازي منتشر خواهد شد :

.

8. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

زمان انتشار بازی واقعا عالیه و امیدوارم که موقع E3 هم 100 درصد تایید بشه که همون موقست
    از جمله بازی هایی که خیلی منتظرم تا در E3 نمایشی ازش ببینم همین بازیه.

10. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

Edge تجربه جديدي از بازي داشته (به نظر همون قسمتي كه توي دموي e3 ديديم ) و دربارش نوشته كه من خلاصه وار ميگم :

نكات خوب:

1. بازي سختيش حفظ شده و هنوزم خوشبختانه فقط يه درجه سختي داره
    2. باس دمو كه mirror knight بوده به حدي سخت بوده كه گفتن از زمان تست دمو تو نمايشگاه كسي نتونسته بكتشش
    3. Ai دشمنا و اكشن بازي به مراتب بهتر و روونتر شده
    4. تو اين شماره به جاي 2 سلاح 3 سلاح ميتونيد با خودتون حمل كنيد
    5. هنوز هم بايد حركات دشمنا رو زير نظر بگيريد و نقطه ضعفاشونو ياد بگيريد تا بتونيد چيره بشين بهشون

نكات بد :

1. از همون ابتداي بازي wrap يا انتقال از bone fire ها به هم وجود داره و مثه شماره قبل از اواسط به بد فعال نميشه
    2. بعضي حرفا هم در مورد health bar اينا بود كه چون دمو بوده نتونستن بگن كه بازي نهاييم اينطوري ميشن و گفتن شايد فقط مختص نسخه دمو بوده باشه

+

در كل كه راضي بودن و گفتن كه روح dark soul اي درش جاريه

.

12. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

اين شماره با داستاني جديد و دنيايي جديد در حال توسعه است
    Dark souls 2 ادامه اي مستقيم بر شماره قبلي خواهد بود
    این دو جمله توی پست اول بودن بالاخره کدومش درسته ؟ یه جورایی متناقضن؟
    +
    نسخه قبلیشو نتونستم بازی کنم ، امیدوارم نسخه PCش مثل قبلی نباشه و بعد از سالها یک بازیه سخت را بتونم تجربه کنم.

14. 2 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

16. 5 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اين شماره با داستاني جديد و دنيايي جديد در حال توسعه است
    Dark souls 2 ادامه اي مستقيم بر شماره قبلي خواهد بود
    این دو جمله توی پست اول بودن بالاخره کدومش درسته ؟ یه جورایی متناقضن؟
    اگه اشتباه نکنم این جمله ها بیشتر بر می گردن به نحوه نکارش رونمایی Edge از بازی، اون "داستانی جدید و دنیایی جدید" صحت داره، در عین حال شباهت های زیادی با عنوان قبلی وجود داره که باعث شده نویسنده از ترکیب "ادامه مستقیم" استفاده کنه، ولی چون کارگردان بازی تغییر کرده و تبدیل به کارگردان ها شده فکر می کنم تاکید روی "داستان و دنیای جدید" بیشتر باشه.

18. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

.

20. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •