ممنون از توضیحاتت . اما قبول کن زیادی گنگ درست کردن بازی رو . ادم از یه بازی Online RPG انتظار داستان خاصی نداره و بیشتر به خاطر گیم پلی و انلاین بودنشه که بازی میکنن . هدف تو بازی بیشتر چلنج و مبارزه است .
اما یه بازی RPG افلاین به شدت به یک داستان عالی نیاز داره که از همون اول بازیکن رو توش قرار بده . به بازیکن هدف بازی بده که بازی رو تموم کنه . من اولش که بازی رو بازی کردم اصلا حس کردم با یه Online RPG مواجهم در حد بازی Rune Escape که یک بازی تحت مرورگره و چند سال پیش بازیش میکردم . فضا همون بود و داستانی هم وجود نداشت . فقط میچرخیدی دشمن میکشتی و لول و ... . من از Dark souls چیز بیشتری ندیدم به غیر از جزییات بیشتر توی گیم پلی . نه موسیقی . نه داستان . نه گرافیک . اگه فضای بازی میخواد فضای تاریک و خفقانی داشته باشه نباید که گند بزنن تو داستان بازی .
اول بازی که شخصیت رو میساختم همینجور داشتم از این همه جزییات توی ساخت کاراکتر و attribute های مختلف و ... تعجب میکردم . توی بازی که رفتم دیگه نتونستم ادامه بدم . چون اصلا نمیدونستم باید چه کار بکنم . کی هست اصلا این یارو . چرا قیافه اش اینطوریه . اصلا یه لحظه فکر کردم مشکل از گرافیکمه که توی تاپیک بازی فهمیدم این یارو شخصیت بازی مثل اینکه undead شده . هی گفتم بزار بازی رو برم جلو شاید چیزی بفهمم از داستانش . دیدم نخیر هیچی . فقط یه نفر رو ملاقات کرد که اونم چیز خاصی نگفت . کلی دشمن تو بازی میبینی ولی هنوز نمیدونی چی به چیه . بازی های دیگه که راجع بهشون بحث میکنن کلی راجع به داستانش دیدم صحبت میکنن . اما این بازی هر وقت رفتم تو تاپیکش دیدم فقط راجع به سختی بازی و گیم پلیشه .
.