تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: Arctic Combat

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!
    ava بازی نکردم ولی با دیدن تریلرا به نظرم خیلی شبیه اون نیست : دی
    بیشتر شبیه CoD هستش : دی
    ولی من که به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با این که هنوز تو بتا هستش ولی خیلی خیلی قشنگه به نظرم.p2w بودن توش معنا نداره.درسته سلاح Gold هست ولی الآن منم میتونم با سخت کوشی به دستش بیارم + هنوزم Skill حرف اولو میزنه.امروز تو یه ساختمونی بودم مشغول آنالیز نبرد و پیدا کردن دشمن مناسب برای کشتن که دیدم صدای پا میاد پشت سرم.ولی از اونجایی که دمیج نمیخوردم گفتم یاره و صبر کردم.ولی دیدم صدای پا قطع نمیشه و یه نگاه کردم به مینی مپ دیدم کسی از یارام نزدیکم هم نیست برگشتم دیدم یه یارویی داره تلاش میکنه منو Knife کنه : دی بیچاره درگیر بود هی میزد چاقو رو ولی دور میزد نمیخورد بهم : دی درجا کشتمش در کمال ناباوری دیدم سلاحش Hectat Gold بوده(یکی از بهترین اسنایپ های بازی که Gold ش خیلی شاخه).یارو مشخص بود فقط پول داده ولی بازم چون من از اون Skillم بالاتره نمیتونه کاری بکنه.(+ هر وقت تو تیم خودی یه نفر با کلاشینکف طلایی هستش تعقیبش میکنم تا مرد سلاحشو بردارم : دی اینجور دستا معمولا همش من با یه کلاش طلایی هستم)

2. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

به صورتی عجیبی شبیه ava هست!!!!!!!!!!!!!
    ava بازی نکردم ولی با دیدن تریلرا به نظرم خیلی شبیه اون نیست : دی
    بیشتر شبیه CoD هستش : دی
    ولی من که به شخصه خیلی باهاش حال میکنم با این که هنوز تو بتا هستش ولی خیلی خیلی قشنگه به نظرم.p2w بودن توش معنا نداره.درسته سلاح Gold هست ولی الآن منم میتونم با سخت کوشی به دستش بیارم + هنوزم Skill حرف اولو میزنه.امروز تو یه ساختمونی بودم مشغول آنالیز نبرد و پیدا کردن دشمن مناسب برای کشتن که دیدم صدای پا میاد پشت سرم.ولی از اونجایی که دمیج نمیخوردم گفتم یاره و صبر کردم.ولی دیدم صدای پا قطع نمیشه و یه نگاه کردم به مینی مپ دیدم کسی از یارام نزدیکم هم نیست برگشتم دیدم یه یارویی داره تلاش میکنه منو Knife کنه : دی بیچاره درگیر بود هی میزد چاقو رو ولی دور میزد نمیخورد بهم : دی درجا کشتمش در کمال ناباوری دیدم سلاحش Hectat Gold بوده(یکی از بهترین اسنایپ های بازی که Gold ش خیلی شاخه).یارو مشخص بود فقط پول داده ولی بازم چون من از اون Skillم بالاتره نمیتونه کاری بکنه.(+ هر وقت تو تیم خودی یه نفر با کلاشینکف طلایی هستش تعقیبش میکنم تا مرد سلاحشو بردارم : دی اینجور دستا معمولا همش من با یه کلاش طلایی هستم)
    با اجازه اگر هدشات نکنید دلیل رو می گم

اینجور که من سرچ کردم هر دو بازی از یک انجین مشترک که همون Unreal Engine است استفاده می کنه بخاطر همین خیلی از لحاظ گرافیکی نقاط مشترک داره ...
    ولی مسئله اینه که این بازی از Unreal Engine 2.5 استفاده می کنه در حالی که AVA از Unreal Engine 3 استفاده می کنه.
    با این حال سخت میشه تفاوت رو تشخیص داد ( مگر اینکه رو مکس بزاریم هر دو رو و بجای بازی کردن رو دنبال تفاوت ها بگردیم )
    این بازی از لحاظ افکت از تمام قدرت نسخه 2.5 تقریبا استفاده کرده و بخاطر همین از لحاظ گرافیکی حرف برای گفتن داره ولی ava رو بخاطر امکان اجرا شدن رو سیستم های ضعیفتر گرافیک هارو کاهش دادن
    تا جایی که می دونم تو ava زمان تست alpha چند بار گرافیک رو در حداقل مینیموم و ماکسیسموم تست کردن و بخاطر سنگین بودن بیش از حدش در حالت ماکسیموم در اون زمان خیلی از افکت ها و تکسچر هارو کاهش دادن تا بازی روان تر اجرا بشه ( یک تعداد عکس اخیرا از تست الفا تو فرومش گذاشته بودن که خیلی فرق می کرد با گرافیک max الان ava )
    البته هنوز ava جا برای رشد داره ( مثلا استفاده از امکانات DX11 و افکت های جدید تر که با اپدیت می تونن اضافه کنن ) که باز بستگی به redduck داره علاقه به توسعه بیشتر داره یا نه.
    در اخر فراموش نکنید ava پرچم دار نسل جدید بازی ها در استفاده از انجین های نسل جدید تو بازی های free هستش ( زمانی که این بازی عرضه شده همه شرکت های دیگر همچنان از انجین های قدیمی استفاده می کردن و چند سال طول کشید تا بازی های f2p جدید با انجین های نسل جدید بیاد تو بازار. ( سال 2007 تو کره منتشر شد و انتشار عمومی اش هم سال 2009 به صورت عمومی هست )

در اخر:
    Fire in the hole

4. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

با اجازه اگر هدشات نکنید دلیل رو می گم

اینجور که من سرچ کردم هر دو بازی از یک انجین مشترک که همون Unreal Engine است استفاده می کنه بخاطر همین خیلی از لحاظ گرافیکی نقاط مشترک داره ...
    ولی مسئله اینه که این بازی از Unreal Engine 2.5 استفاده می کنه در حالی که AVA از Unreal Engine 3 استفاده می کنه.
    با این حال سخت میشه تفاوت رو تشخیص داد ( مگر اینکه رو مکس بزاریم هر دو رو و بجای بازی کردن رو دنبال تفاوت ها بگردیم )
    این بازی از لحاظ افکت از تمام قدرت نسخه 2.5 تقریبا استفاده کرده و بخاطر همین از لحاظ گرافیکی حرف برای گفتن داره ولی ava رو بخاطر امکان اجرا شدن رو سیستم های ضعیفتر گرافیک هارو کاهش دادن
    تا جایی که می دونم تو ava زمان تست alpha چند بار گرافیک رو در حداقل مینیموم و ماکسیسموم تست کردن و بخاطر سنگین بودن بیش از حدش در حالت ماکسیموم در اون زمان خیلی از افکت ها و تکسچر هارو کاهش دادن تا بازی روان تر اجرا بشه ( یک تعداد عکس اخیرا از تست الفا تو فرومش گذاشته بودن که خیلی فرق می کرد با گرافیک max الان ava )
    البته هنوز ava جا برای رشد داره ( مثلا استفاده از امکانات DX11 و افکت های جدید تر که با اپدیت می تونن اضافه کنن ) که باز بستگی به redduck داره علاقه به توسعه بیشتر داره یا نه.
    در اخر فراموش نکنید ava پرچم دار نسل جدید بازی ها در استفاده از انجین های نسل جدید تو بازی های free هستش ( زمانی که این بازی عرضه شده همه شرکت های دیگر همچنان از انجین های قدیمی استفاده می کردن و چند سال طول کشید تا بازی های f2p جدید با انجین های نسل جدید بیاد تو بازار. ( سال 2007 تو کره منتشر شد و انتشار عمومی اش هم سال 2009 به صورت عمومی هست )

در اخر:
    Fire in the hole
    نخود نخود هر که رود تاپیک خود : دی
    البته اسمشو بذارید پرچم دار سابق بهتره الآن بازی با گرافیک بهتر خیلی خیلی زیاد هستش(گرافیک بهتر از ava و این AC)
    در اصل ava رو میشه اسمشو گذاشت بنیان گذار استفاده از انجین های نسل جدید.
    بزرگترین مشکل من در AC این هست که الآن مثلا 80k پول دارم(اگرچه اول کار اشتباه کردم و یه 40k دادم یه MP5 خریدم) و هر ماه من باید یه کلاه,یه عینک,و دو تا Skill بخرم برای کاراکترم که مجموعا میشه 30k در ماه که خوب جمع کردنش سخته.(هزینه Repair رو ندید گرفتم)
    کلاه و عینک که برای EXP و پوینت گرفتن بیشترن,اسکیل ها هم هردوشون خیلی مهمن.(یکیشون باعث میشه هر وقت جونم رفت زیر 50 به تدریج دوباره بشه 50.اون یکی هم که هر وقت 6 نفرو بکشم میتونم با یه سلاح مخصوص یه جایی رو برای حمله هوایی علامت گذاری کنم که توپخانه خودی بزنه بترکونشون : دی)
    در نتیجه به همه پیشنهاد میکنم که اول بازی خوب تحقیق کنن و سلاح مورد علاقه رو بخرن(یا میتونن نخرن یعنی منی که الآن لول 16 هستم هنوز که هنوزه کلی سلاح دارم که هدیه بازی برای لول آپ بودن و همین الآن با سلاح هدیه بازی میکنم.امروز که 16 شدم هم یه Desert Eagle و یه اسنایپ بهم داد به مدت 45 روز)
    خواستید بخرید هم به انتخاب خودتون Ak-47 رو بخرید : دی

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دیروز برای اولین بار تو بازی شانس اوردم و بهم 5000 پوینت دور همی رسید : دی
    آخر هر بازی رندوم به دو نفر جایزه میده که پوینت هستش.میتونه از 200 باشه تا 10000.(من هر وقت بهم افتاده بود 200 تایی با خیلی شانسم خوب بوده 500 تایی بوده : دی)
    دلیل رتبه بدمم اینه که 5 دقیقه آخر جوین دادم : دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من اینو چند وقته بازی میکنم خیلی عالیه . من کلا همیشه یه mmofps و یه mmorpg دارم برا بازی کردن
    اسمم darzin

9. این کاربر از Darzin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب امروز یه آپدیت گنده داشتیم,و 7 ساعت آپدیتش طول کشیده و نیم ساعت دیگه تموم میشه.(نیم ساعت دیگه کار از طرف اونا تموم میشه و بعد تازه ما باید خودمون دانلود کنیم آپدیت رو !)
    چیزهایی که اضافه میشن :
    1. یه سری بهبود های کلی انجام میشه.
    2. مود جدید PvE اضافه میشه .
    3. قوانین Clan Match دچار تغییر میشن.
    4. Mission های جدید اضافه میشه.
    5. باگ های ریز فیکس میشن.
    اسم مود جدید اینه : Alien Invasion
    یه سری سلاح مخصوص این مود هم اضافه میشن که از طریق Fortune Depot و بعضی هم توسط Shop عادی بازی قابل دسترسی هستند.(البته اونایی که Fortune Depot هستند با وجود پولی بودنشون با همون روش های قبلی برای فری ها هم قابل دسترسی هستن)
    بعضیا ها هم با انجام دادن یه سری کار ویژه در این مود جدید آزاد میشن و به عنوان جایزه اضافه میشن به سلاح های پلیر.

AK-47 مخصوص با یه خشاب بیشتر و دمیج بالاتر به موجودات فضایی.
    توسط Fortune Depot قابل خریده.

یه Hectate مخصوص این مود که 2 خشاب اضافی داره.
    جایزه هست.

یه M4 مخصوص که 5 خشاب اضافی داره.
    جایزه هست.

کلت SIG P229 که recoil پایینی داره.
    جایزه هست.

به بازی آیتم های جدید دیگه هم نظیر Backpack های جدید اضافه میشه.

همشون به EXP دریافتی 5 درصد و به پوینت(پول) دریافتی 3 درصد اضافه میکنند.

یک Skill جدید هم اضافه شده که به کلت و سلاح اصلی شما یه خشاب اضافه میکنه.(Passive هست)

پ.ن : دیروز لول 18 شدم : دی

11. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام من این باز ور یلب تاپ که ویندوز ایکس پی سرویس پک سه هست نصب کردم ارور لوگین 2 میده ولی توی لب تاپ دیگه ام با ویندوز سون شصت و چهار بیتی مشکلی ندارم مشکل از کجاست به نظر شما

داره خودمونی میشه MrSeRiouS's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    In DrEaMs

پيش فرض

هنوزم کسی این بازی رو می ره ؟
    آخه به نسبت حجمش گرافیک مناسبی داره ( اون طور که از عکس ها مشخصه ! )
    من فعلاً 8 % ازش دانلود کردم ...
    آی دی من تو بازی : PersianViruS

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

من هرزگاهی هنوز یه دست میزنم ولی دیر به دیر .
    اسمم همین نام کاربریمه .

در آغاز فعالیت Rang3R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

چرا من تا می خوام Resume download کنم ، Error میده ؟ حتی Download manager هم Error میده !
    Last edited by Rang3R; 04-06-2013 at 10:19.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •