تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 69

نام تاپيک: LG Optimus G pro | اولین گوشی Full HD ال جی با پردازنده 4 هسته ای

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همین اپتیموس جی به نسبت زمان ورودش تا دریافت 4.1 سریع نشون داد ، به هر حال سیاست کمپانی اینطوریه ، دلیل نمیشه هر کسی هر کاری کرد بقیه هم اونو انجام بدن
    سیاست ال جی اینطوریه که یا ساپورت نمیکنه یا اگه ساپورت نرم افزاری داشته باشه بهترین کیفیت رو بدون باگ ارائه میده
    برعکس سامسونگ و مخصوصا HTC که هر 3-4 ماه آپدیت میده ولی پر باگ

این کاری هم که تو عکس کرده خیلی حال کردم ، همیشه تو تاریخ حواشی بین این دوتا برند سامسونگ رو دست خورده از ال جی !

2. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

همین اپتیموس جی به نسبت زمان ورودش تا دریافت 4.1 سریع نشون داد ، به هر حال سیاست کمپانی اینطوریه ، دلیل نمیشه هر کسی هر کاری کرد بقیه هم اونو انجام بدن
    سیاست ال جی اینطوریه که یا ساپورت نمیکنه یا اگه ساپورت نرم افزاری داشته باشه بهترین کیفیت رو بدون باگ ارائه میده
    برعکس سامسونگ و مخصوصا HTC که هر 3-4 ماه آپدیت میده ولی پر باگ

این کاری هم که تو عکس کرده خیلی حال کردم ، همیشه تو تاریخ حواشی بین این دوتا برند سامسونگ رو دست خورده از ال جی !
    عزیزکم دقت کردی که گوشی خودت از نسخه تقریبا 2ساله اندروید داره استفاده میکنه؟! بعد از این همه زمان تازه براش jelly Beanاونم نسخه سال پیش رو ارائه میده ؟ همین موقع!
    بدون باگ باشه ، سیانوژن هم داره به صورت شبانه رام های بدون باگ میده . دلیل نمیشه که شرکت آپدیتی نکنه
    رام های سامسونگ هم هنوز باگی توش ندیدم ،رام های بتا شاید ، ولی الان 4.1.2 رسمی حدود 4ماه روی s3 هست و مشکلی ندیدم تا حالا،4.2.2 هم لیک شده و رسمیش تا آخر این ماه میاد
    هرچقدر هم ازین تبلیغ ها بکنه! بازم شرکتی نمیشه که بخواد تو رقابت سرشو بلند کنه

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

دوست عزیز خبر را درست پوشش بده

ال جی و دست انداختن عدد 4 تبلیغات سامسونگ در میدان تایمز

سامسونگ اخیراً زیاد از عدد 4 برای کمپین تبلیغاتی تلفن هوشمند جدید خود استفاده می کند که با توجه به محبوبیت گلکسی S 3 و انتظار استقبال مناسب از مدل بعدی این خانواده، منطقی است. تنها مشکل این است که تقلید کردن از روی این ایده، خیلی ساده است و این دقیقاً کاری است که LG کرده.

تصویر بالا از تابلوهای تبلیغاتی بزرگ در میدان تایمز نیویورک به خوبی نشان می دهد که چطور LG سامسونگ را دست انداخته و با همین سبک تبلیغاتی، تابلوهایی را بالای تابلوهای سامسونگ به تبلیغ Optimus G اختصاص داده. در واقع فقط چند ساعت مانده به معرفی پرچمدار سامسونگ، LG این پوسترهای بزرگ را برای تبلیغ تلفن خودش رو کرده.

تابلوهای تبلیغاتی LG بدون شک بزرگتر، بالاتر و درخشان تر از تابلوهای سامسونگ هستند اما باید دید LG از پس موج تبلیغاتی که امروز سامسونگ در نیویورک به پا خواهد کرد چطور بر می آید. تابلوهای بزرگ فقط یکی از ترفند های سامسونگ است.

صرفاً جهت اطلاع، بد نیست بدانید که ال جی 20 سالی هست که این تابلوها را به تصاحب خود در آورده و امروز آنها را برای دست انداختن شیوه تبلیغاتی سامسونگ تغییر داده. این تابلوها حتی در آخرین ویدیوی تبلیغاتی سامسونگ هم مشاهده می شوند که احتمالا دلیل حذف آنها توسط این شرکت، همین بوده.

جملاتی نظیر "اپتیموس جی الآن برای شما اینجاست!" و "بیشتر از 4 تا می طلبد تا با یک اپتیموس جی برابری کند" هم از جملات جالبی هستند که ال جی در تابلوهایش به کار برده. اینجا ست که می شود گفت: دست بالای دست بسیار است.

پ.ن : والا اپتیموس من که 8 ماهه دارمش تا حالا به 2 تا ورژن آندروید بالاتر آپدیت شده . ال جی وعده 2.3 داده بود که 4 هم براش داد و 4.1 غیر رسمی هم براش اومده!

و گوشی های هم رده اش هیچ کدوم به 4 آپدیت رسمی نشدند
    سامسونگ حتی تو طراحی بنر و تابلو هم کپی میکنه واقعا که

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سامسونگ حتی تو طراحی بنر و تابلو هم کپی میکنه واقعا که
    lol
    عزیزم ، تابلو ها از یک هفته پیش نصب شدن
    ال جی اونارو امروز نصب کرده

6. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیزکم دقت کردی که گوشی خودت از نسخه تقریبا 2ساله اندروید داره استفاده میکنه؟! بعد از این همه زمان تازه براش jelly Beanاونم نسخه سال پیش رو ارائه میده ؟ همین موقع!
    بدون باگ باشه ، سیانوژن هم داره به صورت شبانه رام های بدون باگ میده . دلیل نمیشه که شرکت آپدیتی نکنه
    رام های سامسونگ هم هنوز باگی توش ندیدم ،رام های بتا شاید ، ولی الان 4.1.2 رسمی حدود 4ماه روی s3 هست و مشکلی ندیدم تا حالا،4.2.2 هم لیک شده و رسمیش تا آخر این ماه میاد
    هرچقدر هم ازین تبلیغ ها بکنه! بازم شرکتی نمیشه که بخواد تو رقابت سرشو بلند کنه
    4x HD توی اواسط فوریه 2012 ( اواسط بهمن ماه 90 ) معرفی شد اما عرضه اون افتاد تو ماه جون ( اواسط خرداد ماه 91 )
    اون زمان با ICS اومد ، حدود 3 هفته ای هست که رام جلی بین اومده براش ، میشه تقریبا 8 ماه و خرده ای ( محض اطلاع الجی دوست داشت با 2.3 عرضه کنه ولی بخاطر عدم ساپورت از چهار هسته ای توانایی بستر سازی نداشت )
    همین آپدیت برای گوشی One X حدود 5 ماه و خورده ای طول کشید ، 3 ماه زودتر ولی کافیه یه مقایسه ساده بین کیفیت خروجی این دوتا روی رام جدید داشته باشیم
    نیازی به گفتن نیست خودت میدونی جواب چی هست
    یا حتی خود اس 3 هم مشابه One X گرفت آپدیت رو
    هرچند این بحث با تو کلیشه ای و بی نتیجه هست چون منطق رو اینجا کنار میزاری

و اما در مورد رقابت ، اگر قرار باشه دوست داشته باشیم همه شرکت ها و برند ها تو یه سطح باشن پس رقابت معنی نمیده
    لذت رقابت سامسونگ با اپل تو این بود که بتونه درصد قابل توجهی از سهمش رو مال خودش کنه که کرد
    این قضیه بین دوتا کره ای هم صادقه ، رقابت بینشون هست ، تفاوت نسبتا زیادی هم بین طالب این دوتا هست
    ولی سلیقه ها فرق میکنه
    در ضمن یادمون باشه این وسط اصلی ترین نقش رو تبلیغات انجام میده ( مخصوصا کاذب ) که سامسونگ تو این مقوله رنک 1 رو داره ! نمونه اش این پوسترهای جدید که گلکسی نوت 8 رو داره با آیپد مقایسه میکنه که کار کاملا بچه گانه ای هست ! حداقل برای من مسخره اس !!
    خیلی ها ساده تحت تاثیر حجم تبلیغاتی قرار میگیرن ولی اصلا دلیل بر برتر بودن نیست
    از اونجایی که آمار فروش بالای یه محصول دلیل بر برتر بودن اون نیست اصلا
    نیازی هم به گفتن من نیست ، تا قبل از سال 2013 رقابت بین فلگشیپ های این دوتا برتری رو واضح با اپتیموس جی نشون میده
    خود تو که gsmarena رو قبول داری ، میتونی مقایسه این دوتا و مخصوصا صفحه آخرش رو بخونی

و اما در مورد رام های سیانوژن ، وقتی گوشی من مثل ساعت بدون حتی 1 بار هنگ یا لگ یا هر باگ دیگه ای داره کار میکنه چه دلیلی هست برم سراغ کاستوم ؟!
    گوشی به راحتی روت میشه ، توابع سیستمی و کلیه منابع به سادگی در دسترس هست
    محض اطلاع گوشی من هم تو لیست پروژه ubuntu هست !
    اخیرا هم بوت لودر باز شده

و به عنوان کلام آخر ، ترجیح میدم محصولی داشته باشم که پشتش به تبلیغات کاذب گرم نباشه !
    همین اپتیموس جی پرو که داره میاد مثل One یا S4 حاشیه سازی نداره ، ولی چیزی هم کم نداره

8. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

4x HD توی اواسط فوریه 2012 ( اواسط بهمن ماه 90 ) معرفی شد اما عرضه اون افتاد تو ماه جون ( اواسط خرداد ماه 91 )
    اون زمان با ICS اومد ، حدود 3 هفته ای هست که رام جلی بین اومده براش ، میشه تقریبا 8 ماه و خرده ای ( محض اطلاع الجی دوست داشت با 2.3 عرضه کنه ولی بخاطر عدم ساپورت از چهار هسته ای توانایی بستر سازی نداشت )
    همین آپدیت برای گوشی One X حدود 5 ماه و خورده ای طول کشید ، 3 ماه زودتر ولی کافیه یه مقایسه ساده بین کیفیت خروجی این دوتا روی رام جدید داشته باشیم
    ICS اواخر 2011 معرفی شد ! با این اوصاف میشه گفت نسخه 6ماهه دوم سال 2011 ! و 6ماهه دوم سال 2012 و آپدیت بعد از 8ماه از جلی بین 4.1.2 براش میاد ! اینطوری به حساب من میشه 8ماه تاخیر جلی بین و 8ماه تاخیر تو خود گوشی که گفتی، دوست داشت جینجر برد هم عرضه کنه! ( Sound lovely!)
    چرا حالا با وان اکس مقایسه میکنی؟ کیفیت صدا به خاطر چیپ مشکل داره،حالا اندروید 6 و 7 هم بیاد باز همینه!
    یا حتی خود اس 3 هم مشابه One X گرفت آپدیت رو
    3ماه برای یک آپدیت بدون باگ که هر روز دارم باهاش کار میکنم چیز کمیه؟! و الان هم 4.2.2 تو راهه! برای گوشی که پارسال همین موقع معرفی شده ، زمانی که خبری از جلی بین نبوده!

در ضمن یادمون باشه این وسط اصلی ترین نقش رو تبلیغات انجام میده ( مخصوصا کاذب ) که سامسونگ تو این مقوله رنک 1 رو داره ! نمونه اش این پوسترهای جدید که گلکسی نوت 8 رو داره با آیپد مقایسه میکنه که کار کاملا بچه گانه ای هست ! حداقل برای من مسخره اس !!
    نظرت متینه ،ولی تمامی تبلت ها این کار رو کردن، مثل Kindle Fire یا سری های لنوو ، مخصوصا Kindle که توی سایت اصلیش اینو میزاره! البته شاید چون ال جی از بازار تبلت کشیده کنار بشه اینجوریام گفت
    نیازی هم به گفتن من نیست ، تا قبل از سال 2013 رقابت بین فلگشیپ های این دوتا برتری رو واضح با اپتیموس جی نشون میده
    خود تو که gsmarena رو قبول داری ، میتونی مقایسه این دوتا و مخصوصا صفحه آخرش رو بخونی
    بله ، 6ماه اختلاف بین معرفی و عرضه ، انتظار داری همه چی Stop بشه ! نوامبر 2012 عرضه میشه و اونوقت دم از سر بودن یک گوشی میزنی؟! ! اون زمان که Xperia T معرفی شد ، S3 توی بازار ایران خرید و فروش میشد! اون موقع حتی Snapdragon S4 Pro تو هیچ جا به کار نرفته بود ، اون موقع انتظار داری سخت افزار برتر نداشته باشه؟! چیزایی که زیاد پیشرفت تو تکنولوژی نداشتن رو مقایسه کن عزیزم . صفحه نمایش؟! هرچقدر هم نور رو زیاد کنی،تصویر رو پررنگ کنی ،باز هم زاویه دید ،عمق رنگ و کیفیت Amoled رو نداری، گفتی سامسونگ از LCD استفاده میکنه ،اینم که امشب معرفی شد و .... کنتراست چطور؟ دوربین؟! باتری با وجود چیپ کم مصرف اسنپدراگون؟حتی کاستومایز برای وب گردی توی بروزر مارک؟! یا استفاده از منابع برای جاوا اسکریپت؟! با اینا میخوای بچسبی به رام کم باگ ال جی ؟!
    پ.ن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =))
    اصلا اپتیموس جی رو توی ایران دیدی؟! قیمت نجومی عرضه 900دلاریش؟! عرضه ناقص نکسس4 برای فروش اپتیموس جی؟! (You Got to Be kidding Me )

و اما در مورد رام های سیانوژن ، وقتی گوشی من مثل ساعت بدون حتی 1 بار هنگ یا لگ یا هر باگ دیگه ای داره کار میکنه چه دلیلی هست برم سراغ کاستوم ؟!
    گوشی به راحتی روت میشه ، توابع سیستمی و کلیه منابع به سادگی در دسترس هست
    محض اطلاع گوشی من هم تو لیست پروژه ubuntu هست !
    اخیرا هم بوت لودر باز شده
    تبریک میگم ،بعد از 1سال تونستی بوتلودر رو آنلاک کنی ، موفقیت بزرگیه
    سیانوژن تا حالا استفاده نکردی ، تمامی رام ها بر بیس سیانوژن بسار خوش مصرف تر،سریع تر و کاستومایزیبل تر از رام های اصلی هستند ، اگر همین رام ها نبود الان O2X یا Oblack باید خواب جلی بین رو میدیدن!
    کاستوم رامی مثل Paranoid که گوشی رو به یک تبلت کاربردی در سایز گوشی تبدیل میکنه ،تغییر چینش پیکسلی ،تغییر غلظت رنگ، تغییر کلاک،تغییر استفاده از منابع سیستمی،محدود یا فریز کردن نرم افزاری ، استفاده از قابلیت هایی مثل Air View یا مولتی ویندو قبل ارائه ، تمام اینا رو ما خاطره کردیم ! همه هم توی کاستوم رام ها بوده! حالا میخوای بگی کاستوم رام بده؟! ; ))
    و به عنوان کلام آخر ، ترجیح میدم محصولی داشته باشم که پشتش به تبلیغات کاذب گرم نباشه !
    همین اپتیموس جی پرو که داره میاد مثل One یا S4 حاشیه سازی نداره ، ولی چیزی هم کم نداره
    حاشیه سازی میخواد؟ کلا چه چیزی به جز اپدیت سخت افزاری داره ؟ اچ تی سی که شوته!
    حداقل سامسونگ یا موتورولا توی X phone میخواد یک سری چیز جدید ارائه بده ، ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
    سخت افزار فعلی رایج High end ها با کمی اورکلاک یا آندرکلاک یا هرچی
    باتری معمولی
    طراحی ترکیبی از چند گوشی!
    دوربین معمولی ! ( مثل G نباشه خوبه!)
    وقتی میگی دوست ندارم پشتش حاشیه باشه! مگه بازار اکبر میثاقیانه که بخواد حاشیه داشته باشه یا نه؟! کسی زور داره تبلیغشو میکنه کسی هم نداره نمیکنه
    هرچند این بحث با تو کلیشه ای و بی نتیجه هست چون منطق رو اینجا کنار میزاری
    و به عنوان کلام آخر( LoL) ، تو هنوز چیز خاصی نگفتی ! من هنوزم روی حرفم هستم و حداقل دارم سر چیزی بحث میکنم که به صورت واضحی برتره ، نه تویی که داره از چیزی دفاع میکنه که خودش چیزی برای دفاع نداره!

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

همیشه همین بوده !
    فن بوی های سامسونگ توی تاپیک های ال جی کاربر فعال شدن !
    پیام جان ، بیخیال ...
    از زمان کوکی این بحث ها بود : )

12. 3 کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ICS اواخر 2011 معرفی شد ! با این اوصاف میشه گفت نسخه 6ماهه دوم سال 2011 ! و 6ماهه دوم سال 2012 و آپدیت بعد از 8ماه از جلی بین 4.1.2 براش میاد ! اینطوری به حساب من میشه 8ماه تاخیر جلی بین و 8ماه تاخیر تو خود گوشی که گفتی، دوست داشت جینجر برد هم عرضه کنه! ( Sound lovely!)
    چرا حالا با وان اکس مقایسه میکنی؟ کیفیت صدا به خاطر چیپ مشکل داره،حالا اندروید 6 و 7 هم بیاد باز همینه!
    رضا کیفیت صدا ربطی به گوشی نداره ، مربوط به چیپ تگرا هست 1000 بار بهت گفتم پس اصلا دخیل بحث ما نیست
    تاخیر عرضه گوشی هم ایراد نیست ، تاخیر عرضه آپدیت به شرطی که رام نهایی کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه باز هم ایراد نیست
    مطمئن باش زیر 3 درصد کاربر های اندروید هستن که به این مسئله حساسیت نشون میدن ، کافیه یه چرخی دور و برت بزنی یه آمار سر انگشتی بگیری
    کامنت های تو فیس بوک یا جاهای دیگه رو هم ول کن ، خود من همین الان که جلی اومده برای 4x هنوز تو فیس بوک پیج الجی کامنت درخواست آپدیت میزارم !

3ماه برای یک آپدیت بدون باگ که هر روز دارم باهاش کار میکنم چیز کمیه؟! و الان هم 4.2.2 تو راهه! برای گوشی که پارسال همین موقع معرفی شده ، زمانی که خبری از جلی بین نبوده!
    به هر حال باید یه جورایی تعادل بین تبلیغات و فروشی که بدست آورده ایجاد بشه یا نه ؟ غیر از این بود 30 میلیون فروش نداشت

نظرت متینه ،ولی تمامی تبلت ها این کار رو کردن، مثل Kindle Fire یا سری های لنوو ، مخصوصا Kindle که توی سایت اصلیش اینو میزاره! البته شاید چون ال جی از بازار تبلت کشیده کنار بشه اینجوریام گفت
    بحث مقایسه اونا با این فرق داره ، یه نگاه به عکسها بکن تو سایت خودمون ، الجی هم عاقلانه ترین کار رو کرد
    هرچند اینجا جاش نیست ولی انصاف داشته باشیم آیپد تو مقوله تبلت حرف اول رو میزنه

بله ، 6ماه اختلاف بین معرفی و عرضه ، انتظار داری همه چی Stop بشه ! نوامبر 2012 عرضه میشه و اونوقت دم از سر بودن یک گوشی میزنی؟! ! اون زمان که Xperia T معرفی شد ، S3 توی بازار ایران خرید و فروش میشد! اون موقع حتی Snapdragon S4 Pro تو هیچ جا به کار نرفته بود ، اون موقع انتظار داری سخت افزار برتر نداشته باشه؟! چیزایی که زیاد پیشرفت تو تکنولوژی نداشتن رو مقایسه کن عزیزم . صفحه نمایش؟! هرچقدر هم نور رو زیاد کنی،تصویر رو پررنگ کنی ،باز هم زاویه دید ،عمق رنگ و کیفیت Amoled رو نداری، گفتی سامسونگ از LCD استفاده میکنه ،اینم که امشب معرفی شد و .... کنتراست چطور؟ دوربین؟! باتری با وجود چیپ کم مصرف اسنپدراگون؟حتی کاستومایز برای وب گردی توی بروزر مارک؟! یا استفاده از منابع برای جاوا اسکریپت؟! با اینا میخوای بچسبی به رام کم باگ ال جی ؟!
    پ.ن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =))
    اصلا اپتیموس جی رو توی ایران دیدی؟! قیمت نجومی عرضه 900دلاریش؟! عرضه ناقص نکسس4 برای فروش اپتیموس جی؟! (You Got to Be kidding Me )
    اکسپریا T و S3 اصلا به گرد پای اپتیموس جی نمیرسن ، همین الانش اکسپریا Z هم قدرت اون رو نداره ، پس بحث سونی رو این وسط نکنیم
    بارها و بارها گفتیم نه من بقیه هم گفتن زاویه دید صفحه نمایش برای اسمارت فون اصلا کاربردی نیست و باز هم از اون تبلیغات کاذب سامسونگ هست ، اسمارت فون رو با سینمای خانگی اشتباه گرفتی
    کاربرد صفحه نمایش رو میخوای ؟ تا حالا رضا فکر کردی چرا تکنولوژی OLED رو برای مانیتورهای رومیزی یا لپ تاپ ها گسترده عرضه نکردن ؟ دلیلش خیلی ساده هست ، خطای بسیار زیاد تو نمایش رنگ واقعی ، حرف منو قبول نداری ؟ استیو جابز قبل از مرگش اینو بارها گفته بود ، اگه OLED خوب بود اون زودتر از ال جی برای اسمارت فون ها استفاده می کرد .
    تنها مزیت OLED نمایش عمیق رنگ مشکی هست و تمام . همین
    رنگ ها رو خوشگل نشون میده به دل میشینه ولی من ترجیح میدم گول نخورم ، چیزی که واقعی هست رو چشمام ببینه !
    اس 4 هم بهتره تو تاپیکش بحث کنیم نه اینجا ، G Pro بیشتر از اینکه تلفن باشه فبلت محسوب میشه ، برای همین هم هست الان همه جا تو مقایسه ها جی پرو رو کنار اس 4 یا One نمیزارن
    در مورد قدرت بیگ لیتل بهتره صبر کنیم بنچ مارک ها بیان ، زود قضاوت نکن
    مطمئن باش 3-4 ماه دیگه G2 با تگرا 4 میشوره میزاره کنار اونو
    اپتیموس جی هم غیر از ایران تو خیلی کشورها هنوز وارد نشده ، تو هند که بازار خیلی بزرگیه وارد نشده
    این هم برمیگرده به سیاست کمپانی ، اپتیموس جی پشتش دلایل منطقی برای رقابت بود
    الان که تب حساسیتش کم شده میخوان وارد بازار ایران هم بکنن
    به هر حال یه فرقی بین مشتری توی آمریکا یا کره با مشتری ایرانی هست
    عرضه ناقص نکسس هم ربطی به فروش جی نداشت ، کمبود چرخه تولید بود که ناخواسته بود ، پیش بینی های لازم رو نکرده بودن
    همین الان گر و گر تو بازار ریخته ، هنوز میتونی توبه کنی برگردی به آغوش واقعیت !!

این رو هم ببین بد نیست ، کاربرد صفحه نمایش اینه نه زاویه دید :

این هم صرفا جهت فان :

تبریک میگم ،بعد از 1سال تونستی بوتلودر رو آنلاک کنی ، موفقیت بزرگیه
    سیانوژن تا حالا استفاده نکردی ، تمامی رام ها بر بیس سیانوژن بسار خوش مصرف تر،سریع تر و کاستومایزیبل تر از رام های اصلی هستند ، اگر همین رام ها نبود الان O2X یا Oblack باید خواب جلی بین رو میدیدن!
    کاستوم رامی مثل Paranoid که گوشی رو به یک تبلت کاربردی در سایز گوشی تبدیل میکنه ،تغییر چینش پیکسلی ،تغییر غلظت رنگ، تغییر کلاک،تغییر استفاده از منابع سیستمی،محدود یا فریز کردن نرم افزاری ، استفاده از قابلیت هایی مثل Air View یا مولتی ویندو قبل ارائه ، تمام اینا رو ما خاطره کردیم ! همه هم توی کاستوم رام ها بوده! حالا میخوای بگی کاستوم رام بده؟! ; ))
    باز هم داری بی منطق برخورد میکنی
    4x از ابتدا فلگ شیپ الجی نبوده که بخواد روش مانور بده ، یه گوشی 4 هسته ای میان قیمت همین
    برای من هم روزی که خریدمش بهت گفتم اصلا برام مهم نبوده این امکانات ، من هم جزو همون 97 درصدی هستم که بالاتر بهت گفتم !
    همین الان با اینکه 3 هفته هست جلی بین اومده هنوز آپدیت نکردم چون نیاز خاصی بهش ندارم همه مثل هم نیستن برادر
    انتظارات فرق داره
    این قابلیت ها و کاستوم ها رو ما 6 سال پیش زمانی که PSP اومد یادبودش رو گرفتیم برادر ، شما یادت نمیاد یه ویندوزی بود به اسم 98 ما روی PSP ریختیم همه کف میکردن
    این کارا برای من کهنه شده به سن من نمیخوره ، شاید برای بعضی ها جالب باشه ور رفتن با گجت هاشون
    ولی خیلی خوبه آدم چیزی رو استاندارد و فاکتوری بدون دخالت استفاده کنه ، دیدی بعضی ها رو پراید میخرن روش آرم BMW میزنن یا رو رینگ چراغ می بندن شب پزش رو بدن !؟ : دی

حاشیه سازی میخواد؟ کلا چه چیزی به جز اپدیت سخت افزاری داره ؟ اچ تی سی که شوته!
    حداقل سامسونگ یا موتورولا توی X phone میخواد یک سری چیز جدید ارائه بده ، ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
    باتری معمولی
    وقتی میگی دوست ندارم پشتش حاشیه باشه! مگه بازار اکبر میثاقیانه که بخواد حاشیه داشته باشه یا نه؟! کسی زور داره تبلیغشو میکنه کسی هم نداره نمیکنه
    الجی از پارسال تا الان اسمارت فون هاش کلا زیر و رو شده ، یه نگاهی بکن متوجه میشی ، استارت جدی الجی برای اندروید از O2x زده شد
    جی پرو چه کاری انجام داده ؟ برادر من تا همین الان یه تبلیغ از جی پرو دیدی ؟ من که رسمی ندیدم اصلا ، هنوز هم جی از طرف ال جی ساپورت میشه
    خیلی از قابلیت های مشابه تو گلکسی ها رو به ارث برده حالا میخوای اسمش رو تقلید بزار یا رقابت
    برادر من قبول دارم سامسونگ الان تو دروید ها داره یکه تازی میکنه
    حرف من این هست درصد زیادی اش تبلیغات هست ، هرچند الجی هم جدیدا داره راه سامسونگ رو میره و شبیه اون داره میشه
    ولی خیلی ها هستن مثل من ترجیح میدن گوشی بخرن که حداقل پشتیبانی اش 2 سال بدون دغدغه ضمانت تعویض کنه نه اینکه ادعای واهی داشته باشه
    همیشه تو نت دنبال سوژه های آپدیت نشدن گوشی های الجی هستی رضا ، ولی یکبار فقط یکبار دنبال سوژه هایی مبنی بر خرابی و ایرادهای ضایع بگرد ، مطمئنم شرمنده نام سامسونگ خواهی شد

به عنوان کلام آخر دیگه در این مورد و چیزهای دیگه بحث نمیکنم باهات چون کاملا بوی تعصب میده پست هات
    هر وقت تعصب رو کنار گذاشتی بیا بحث کنیم رفیق
    بدرود

زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now

14. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ICS

ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
    باتری معمولی

و به عنوان کلام آخر( LoL) ، تو هنوز چیز خاصی نگفتی ! من هنوزم روی حرفم هستم و حداقل دارم سر چیزی بحث میکنم که به صورت واضحی برتره ، نه تویی که داره از چیزی دفاع میکنه که خودش چیزی برای دفاع نداره!

بله هیچ کس حرف خاصی نمیزنه شما همه حرفات خاصه چون فقط یک چیز بلدی اونم اینه که الجی تو آپدیت ضعیفه آقا این حرفت خیلی وقته قدیمی شده یه حرف جدیدتر پیدا کن ال جی خوب آپدیت میکنه مثالشم oblack که دیدی به آندروید 4 آپ شد

اما GS ...

اما در مورد OG pro

سخت افزار رایج پس چرا تو بنچمارکها از همین رایج های اچ تی سی و سونی برتره ! با اختلاف زیادی از one , Z سخت افزار بهتری داره

باتری معمولی اگر باتری 3140 معمولیه که باتری 2600 خیلی ضعیفه

دوربین معمولی !! یه نگاهی به ریویو بندازه

صفحه نمایش هم که از رقبا و به خصوص نوت 2 برتره

Display test 50% brightness 100% brightness
    Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio
    LG Optimus G Pro - - - 0.41 611 1489
    Samsung I8730 Galaxy Express 0 201 0 364
    HTC Butterfly 0.14 173 1200 0.45 501 1104
    Sony Xperia Z - - - 0.70 492 705

در مرود طراحی هم یادمه شما میگفتی OG pro الجی از S3 و نوت 2 تقلید کرده که حرفه خنده داری بود الان که s4 معرفی شد با منطق شما میشه گفت که سامسونگ از ال جی OG pro کپی کرده و یک پلاستیک دیگه تولید کرده

در آخر هم به قول پیام عزیز
    زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

این تاپیک منو یاد بحث بین Arena و Jet میندازه : دی

باتری معمولی
    پس GS III چیه باطریش ؟
    ( 5.5 اینچ Full HD کجا و 4.8 اینچ HD کجا ! : دی )
    .

17. این کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •