نه دوست عزیز
این که شما میگین از سبک های کاراته هست
سبک های کنترلی : شیتوریو ،شوتوکان ،گوجوریو و وادریو
و اینکه شما گفتید از سبک های آزاد کاراته هست..
نه دوست عزیز
این که شما میگین از سبک های کاراته هست
سبک های کنترلی : شیتوریو ،شوتوکان ،گوجوریو و وادریو
و اینکه شما گفتید از سبک های آزاد کاراته هست..
کـــــــــمیته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بونکای ( دفاع شخصی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبک با شاخه(یا رشته) فرق می کنه؟
سبک های کنترلی و آزاد چه فرقی با هم می کنند؟
این تاپیک برای کدوم سبک کاراته است؟
بله
متفاوتند...سـبک های آزاد یعنی ســــبکهایی که غیر کنترلی هسـتند مثل کیوکوشیـــن..یعنی در این سبکــــ ها ضربات کنترل نشده هستــند .
پستــــــهای توی تایپیکـــــــ بیشتر درباره سبکــ های کنترلی هست (مثل : شوتوکان و شیتوریو )
( چون سبکــــ های اصلی خودم هستند و میتونم اطلاعات درستــ بدم ولی درباره غیرکنترلی ها تخصص ندارم )
البته من هم این موضوع رو اضافه کنم این عکسی که گذاشتید مربوط به تکواندو هستش نه کاراته. از سمت راست اولین عکس مربوط به حرکت "بوم سوگی" یا "نشست ببری هستش.
بوم= ببر و سوگی= نشستن
این حرکت برای بالا بردن تمرکز و تعادل انسان فوق العاده مفیده. البته اگر درست این حرکت انجام بشه. باید 90 درصد وزن بدن روی پای عقب و 10 درصد وزن روی پای جلو باشه و در عین حال کمر باید صاف باشه و اصلا نباید پای عقب لرزش داشته باشه. و هر دوپا روی یک راستا باید قرار داشته باشند. درسته که تمرین زیادی لازم داره ولی به نظرم خیلی برای آرامش اعصاب خوبه.
امیدوارم تونسته باشم به نوبه خودم کمکی کرده باشم.
سلام
sara program جون ضمن تشکر باید بگم در کاراته هم این تکنیکو داریم:
تکنیک پا :نکو آشی داچی (داچی پا گربه ای)![]()
سلام عزیزم.خیلییییییییییییی جالبه ما میگیم نشست ببری. شما میگین پا گربه ای. از تایپیکت خوشم اومده. جای ورزش رزمی واقعا کم بود
شما درجه کمربندت چیه؟
سلام
مرسی عزیز
من توی دو تا سبک (شیتوریو و شوتو کان ) کمربند مشکی دان 3 دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)