ای ول
بی صبرانه منتظره نتیجه ایم![]()
ای ول
بی صبرانه منتظره نتیجه ایم![]()
باید منتظر رلیز های رسمی باشیم مثل رلودد یا اسکیدرو یا شایدم ریزور1911
دانلود بازی تمام شد ولی همونطور که دوستمون گفتن نسخه زبان آلمانی داشت و هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم... ولی تونستم نسخه قدیمی خودم رو آپدیت کنم که 6 گیگ دیگه از دانلودش مونده... وقتی دانلود تمام شد با لودر که تو همون سایت گذاشتن میشه اجراش کرد... لودر مال کسی به اسم Snify هستش... راستی چرا نمیشه توی پست زدن با Enter خط عوض کرد؟؟؟؟؟؟ تو پست زدن رو میگم... ادمین یه چکی بکنید من از IE 10 استفاده میکنم...
Last edited by plsboy; 18-03-2013 at 11:00.
نسخه آلمانی رو با این فایل لودر میتونید اجرا کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته تمام نسخه هارو با این میتونید اجرا کنید...
نسخه آلمانی دیالوگ های بازی و ... هم آلمانی هست یا فقط لانچرهشه که آلمانیه؟
همه چیز آلمانی هستش... ولی من که نسخه خودم رو آپدیت کردم که انگلیسی بود والان دارم اجرا میکنم...![]()
یه لینک دانلود بدید منم میخوام بازی کنم.
البته با سی دی کی پس کرک نشده باشه.
اینم لینک دانلود:یک سره 14 گیگ رو بشین دانلود کن از خود سرور blizzard البته با وی پی ان یا ساکس فقط میشه این کار رو کرد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
IGN هم به بازی امتیاز 8.6 رو داد...
کلا با امتیازهای جدیدی که از بازی اومد میانگین امتیاز بازی هم بالاتر اومده و تا 85 رسیده.
در مورد متا به نظرم منبع خوبیه به خصوص در سال های گذشته. فقط جدیدا با حساب کردن امتیاز سایت هایی مثل Quarter to Three یکمی خودشو زیر سوال می بره!
خیلی مضحکه که مثلا برای همین بازی امتیاز زیر 8 وجود نداره بعد یه دفعه Quarter to Three میاد امتیاز فوق تخیلی 4 رو میده! : دی
+
برای این بازی هم همون نگرانی دیابلو 3 وجود داره.
سوای کرک شدن ظاهرا به خاطر اینکه بلیزارد ایران رو تحریم کرده با نسخه اورجینال هم نمیشه بازی رو رفت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)