یعنی Dim u As Integer ...///
اون تابع سیستمی SHRestartSystemMB رو فکر کنم اضافه فراخوانی کردید.../// جایی تو کد ها استفاده نشده...///
موفق باشید!![]()
یعنی Dim u As Integer ...///
اون تابع سیستمی SHRestartSystemMB رو فکر کنم اضافه فراخوانی کردید.../// جایی تو کد ها استفاده نشده...///
موفق باشید!![]()
تایید میشه .. خودم نمی دونم چرا اینو فرا خونی کردم شاید شب خستم بوده برای خند گذاشتمش!!!اون تابع سیستمی SHRestartSystemMB رو فکر کنم اضافه فراخوانی کردید.../// جایی تو کد ها استفاده نشده...///
اما بازم ببخشید از دوست خوبمون واقعا یک چند سرم شلوغ شده و نمی رسم جواب بدم ببین دقیقا بعد از انجاییکه رویداد کلیک موس اتفاق می افته یعنی خط زیر:
فرم رو غیر فعال کن یعنی بنویسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در تایمر 3 انجایی که تایمر 3 رو غیر فعال می کنه یعنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرم رو فعال کن یعنی بزار :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجوری مشکل حل میشه من در برنامه ای برات گذاشتم از متغیر boolean به نام stpo_mo می خواستم استفاده کنم که انگاری درست ننوشتمش و اون مشکل هنوز پا برجاست >>ببخشید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر خواستی از اون روش هم میشه اونجوی دیگه صدای هشدار سیستم هم نمیاد.. اگر نتوانستی بگو تا کلا کد درست شده رو بزارم الان وقتم ندارم مگر نه با همون روش برات درست می کردم
بازم ببخشید بابت کد که اشکال داشت..
ممنون دوست من مشكلم حل شد
خسته نباشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)