تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 15 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 141

نام تاپيک: تغییر شیوه محاسبه سرویس‌ ADSL از هفته آینده

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

من 512 مخابرات دارم که تا پنجم همین ماه تموم میشد یه زنگ زدن گفتن به خاطر مشکلات خطی چند روز (7روز) سرعت پایین بود حالا میخوایم تمدید کنیم که الان رفتم چک کردم دیدم تا 29 همین ماه تمدید کردن یعنی 24 روز حالا خدا میدونه که چرا 24 روز تمدید کردن
    شاید به خاطر افزایش تعرفه ها باشه !!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

همه جای دنیا سرویس هایی وجود دارن که دو تعرفه ای هستن و ساعاتی از شب رو رایگان در نظر میگیرن
    شما خواهشا دانلود نمیکنی با نظرات کارشناسانت زندگی مردم رو مختل نکن. برو ببین سرویس 200 مگی چیزی میدن از همون بگیر.
    تو کشورهای دیگه اون سرویس هایی که ساعت رایگان ندارن ترافیک 100 گیگ به بالا رو به قیمت این 5 گیگ ما میدن پس ما اصلا با اون ها قابل مقایسه نیستیم

پول آب و برق رو ندی چی میشه؟

در ضمن میدونی اگه میخواستن ترافیک ساعات شبانه رو هم بهت بفروشن چقدر سرعتا از اینی که هست افتضاح تر میشد؟
    منطقیش اینه که ساعات شب که شبکه خیلی خلوته و تقریبا 1/4 کاربرها آنلاین هستن رو یا رایگان بدن یا هزینش رو هم 1/4 یا کم تر حساب کنن که اکثرا رایگان حساب میکنن.

این طرح هم 100 درصد راهی برای گرون کردن تعرفه هاست. همون گرونی 50 درصدی پهنای باند که چند ماه پیش صداش رو در آوردن و قرار شد که چند ماه عقب بیفته.
    نه تو ایران و نه تو هیچ کشوری پهنای باند اینترنت محدودیتی نداره .
    شرکت ها برای کنترل سرعت ، محدودیت ترافیک ایجاد می کنند و از طریق فروش حجم اینترنت درآمد زایی می کنند . در واقع پهنای باند حجمی اونا نامحدود هست .

تو کشورهای اروپایی 2 مدل سرویس اینترنت ارائه میشه :
    یکی از سرویس ها به این شکل هست که شما مثلا سرویس 20 مگابیت خریداری می کنید و شرکت به شما میگه بین ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر اگه بالای 3 گیگ دانلود کنی سرعتت اون روز میشه 1 مگابیت .
    دومین مورد هم ارائه سرویس به صورت حجمی هست که شما به طور مثال اینترنت 100 مگابیت خریداری می کنید و ماهیانه می تونید 50 گیگ دانلود و 30 گیگ آپلود کنید .

مورد بعدی اینکه کشورهای اروپایی مثل ایران نیست هرچی دلت خواست بشینی دانلود کنی ، اولا به اندازه کافی درآمد دارن که نیازی به دانلود نداشته باشن ، دوما اونجا دانلود معنی خواصی نداره ، یعنی مثل من و شما 2 شب یه فیلم رو نمیزارن دانلود کنن که 2 ساعت بشینن ببینن . هر موقع خواستن به طور مثال برای هر فیلم 2-3$ هزینه اجاره از فروشگاه هایی مثل Youtube یا گوگل پلی یا ... میدن میشینن فیلم رو بدون وقفه نگاه میکنن .

مثل بعضی ایرانی ها هاردشون رو از کلکسیون فیلم پر نمی کنن .
    مثل بعضی از ما کلکسیون برنامه های 2012 که 10% از اونارو استفاده نمی کنن دانلود نمی کنن .

اکثر ما فکر می کنیم مثلا گوگل که سرویس 1000 مگابیت ارائه میده ما می تونیم از صبح تا شب بشینیم فیلم دانلود کنیم ، برنامه های کرک شده دانلود کنیم ، بازی های کرک شده دانلود کنیم و کسی با ما کاری نداشته باشه . از این خبرا نیست .

و یک مورد مهم :
    این 2 مورد سرویس اینترنتی که عرض کردم تو اروپا معمولا رایج هست تو ایران هم چند تا سرویس دهنده ارائه میدن .

1. به طور مثال پارس آنلاین سرویس 128 کیلوبیت ارائه میده که امکانی به نام جایزه مصرف منصفانه ( همون طرحی که تو اروپا رایج هست ولی به صورت ماهیانه ) داره که این سرویس سرعتش تا 1 مگابیت باز هست ، اگه تو ماه بیشتر از 20 گیگ استفاده کنی سرویست میشه 128 کیلوبیت .
    2. مورد دوم هم شرکت نوین نت ارائه میده با سرویس هایی مثل سرعت 2 تا 4 مگابیت با حجم های 9 , 15 و 30 گیگابایت در ماه که می تونید هر موقع نیاز داشتید دانلود کنید و طرح بدون مفهومی به نام دانلود رایگان شبانه نداره .

و در آخر اگر قرار باشه این طرح اجرایی بشه حجم دانلود رایگان شبانه هر کاربر به صورت حدودی 2/3 اون حجم ، به صورت ترافیک به کاربر ارائه میشه . یعنی اگر شما هر شب می تونستید 3 گیگ دانلود کنید 1.5 تا 2 گیگ به احتمال زیاد به شما حجم ارائه خواهند داد که در صورت نیاز هر موقع خواستید دانلود کنید . اگر به این شکل نباشه و حجم هر گیگابایت به قیمت حدودی 5000 تومان ارائه بشه اوضاع وخیم خواهد بود .

در آخر اینجا انجمن بحث و گفت و گو هست ، بنده با شما دعوایی ندارم ، فقط اطلاعات خودم رو بیان می کنم ، شما می تونید قبول کنید یا قبول نکنید ، پس اگر دعوا دارید یه سری به دکتر بزنید شاید مشکلتون برطرف بشه .

درود .

3. 15 کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

زنگ زدم سوال کردم الان مخابرات هم دیگه سرویس نامحدود نمیده !!!!

5. این کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس اینی که الان ماها داریم از مخابرات چیه اینم نا محدود نیست دیگه ؟

اگه این طوری بشه که من قطع میکنم میرم مصرف منصفانه پارس که رو 512 67 گیگ بهت با سرعت 2 مگ میده منم که کلا ماهی 50 گیگ پر پر دانلود میکنم !
    Last edited by isbn; 03-02-2013 at 14:47.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

الان مشهد دیگه نامحدود مخابرات نمیده کسای که از طرح های قبلی استفاده میکنند تا پایان طرح شون همون هست
    من که 100-150 گیگ ماهی دانلود داشتم برم چی بگیرم ؟

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

زنگ زدم سوال کردم الان مخابرات هم دیگه سرویس نامحدود نمیده !!!!
    مخابرات تهران منظورت هست

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پیشنهاد شرکت مخابرات برای کنترل دامپینگ

شرکت مخابرات ایران با توجه به هزینه‌های سنگین نگهداری شبکه تلفن ثابت و همچنین سودآوری پایین ارایه سرویس در شهرهای کوچک، اصلاً مایل به ارایه خدمات پایین‌تر از هزینه تمام شده نیست.

به گزارش سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مدیر پروژه توسعه واحد تجاری شرکت مخابرات ایران با بیان این مطلب ضمن رد شایعات مبنی بر دامپینگ توسط شرکت مخابرات از پیشنهاد این شرکت به رگولاتوری برای قرار دادن حداقلی برای تعرفه ارایه سرویس اینترنت پرسرعت به ازای هر پورت ADSL خبر داد و عنوان کرد: مخابرات ایران براساس مصوبه جدید رگولاتوری، تعرفه‌های جدیدی را اعلام خواهد کرد.

امامی مشکل اصلی در زمینه عدم تعیین تعرفه مناسب برای خدمات مخابراتی مانند ADSL را نبود تعرفه منطقی برای خدماتی دانست که از سوی مخابرات ایران به شرکت‌های اینترنتی مانند PAPها ارایه می‌شوند.

بر اساس اعلام گروه طیف،‌ این مدیر شرکت مخابرات ایران اظهار امیدواری کرد که با همکاری رگولاتوری، تعرفه این خدمات که از سال 84 تغییری نکرده است، منطقی و به روز شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

مخابرات تهران منظورت هست
    نه مخابرات مشهد

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه تو ایران و نه تو هیچ کشوری پهنای باند اینترنت محدودیتی نداره .
    شرکت ها برای کنترل سرعت ، محدودیت ترافیک ایجاد می کنند و از طریق فروش حجم اینترنت درآمد زایی می کنند . در واقع پهنای باند حجمی اونا نامحدود هست .

تو کشورهای اروپایی 2 مدل سرویس اینترنت ارائه میشه :
    یکی از سرویس ها به این شکل هست که شما مثلا سرویس 20 مگابیت خریداری می کنید و شرکت به شما میگه بین ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر اگه بالای 3 گیگ دانلود کنی سرعتت اون روز میشه 1 مگابیت .
    دومین مورد هم ارائه سرویس به صورت حجمی هست که شما به طور مثال اینترنت 100 مگابیت خریداری می کنید و ماهیانه می تونید 50 گیگ دانلود و 30 گیگ آپلود کنید .

مورد بعدی اینکه کشورهای اروپایی مثل ایران نیست هرچی دلت خواست بشینی دانلود کنی ، اولا به اندازه کافی درآمد دارن که نیازی به دانلود نداشته باشن ، دوما اونجا دانلود معنی خواصی نداره ، یعنی مثل من و شما 2 شب یه فیلم رو نمیزارن دانلود کنن که 2 ساعت بشینن ببینن . هر موقع خواستن به طور مثال برای هر فیلم 2-3$ هزینه اجاره از فروشگاه هایی مثل Youtube یا گوگل پلی یا ... میدن میشینن فیلم رو بدون وقفه نگاه میکنن .

مثل بعضی ایرانی ها هاردشون رو از کلکسیون فیلم پر نمی کنن .
    مثل بعضی از ما کلکسیون برنامه های 2012 که 10% از اونارو استفاده نمی کنن دانلود نمی کنن .

اکثر ما فکر می کنیم مثلا گوگل که سرویس 1000 مگابیت ارائه میده ما می تونیم از صبح تا شب بشینیم فیلم دانلود کنیم ، برنامه های کرک شده دانلود کنیم ، بازی های کرک شده دانلود کنیم و کسی با ما کاری نداشته باشه . از این خبرا نیست .

و یک مورد مهم :
    این 2 مورد سرویس اینترنتی که عرض کردم تو اروپا معمولا رایج هست تو ایران هم چند تا سرویس دهنده ارائه میدن .

1. به طور مثال پارس آنلاین سرویس 128 کیلوبیت ارائه میده که امکانی به نام جایزه مصرف منصفانه ( همون طرحی که تو اروپا رایج هست ولی به صورت ماهیانه ) داره که این سرویس سرعتش تا 1 مگابیت باز هست ، اگه تو ماه بیشتر از 20 گیگ استفاده کنی سرویست میشه 128 کیلوبیت .
    2. مورد دوم هم شرکت نوین نت ارائه میده با سرویس هایی مثل سرعت 2 تا 4 مگابیت با حجم های 9 , 15 و 30 گیگابایت در ماه که می تونید هر موقع نیاز داشتید دانلود کنید و طرح بدون مفهومی به نام دانلود رایگان شبانه نداره .

و در آخر اگر قرار باشه این طرح اجرایی بشه حجم دانلود رایگان شبانه هر کاربر به صورت حدودی 2/3 اون حجم ، به صورت ترافیک به کاربر ارائه میشه . یعنی اگر شما هر شب می تونستید 3 گیگ دانلود کنید 1.5 تا 2 گیگ به احتمال زیاد به شما حجم ارائه خواهند داد که در صورت نیاز هر موقع خواستید دانلود کنید . اگر به این شکل نباشه و حجم هر گیگابایت به قیمت حدودی 5000 تومان ارائه بشه اوضاع وخیم خواهد بود .

در آخر اینجا انجمن بحث و گفت و گو هست ، بنده با شما دعوایی ندارم ، فقط اطلاعات خودم رو بیان می کنم ، شما می تونید قبول کنید یا قبول نکنید ، پس اگر دعوا دارید یه سری به دکتر بزنید شاید مشکلتون برطرف بشه .

درود .

من نمیدونم چرا شما قصد مقایسه ایران و اروپا رو دارید و اینکه الان مثلا به ما داره خیلی خوش میگذره ؟ شما به چندین نکته توجه نکردی در
    اروپا و امریکا سرویس های کاملا رایگان هم وجود دارن و این سرویس با شیر 1به1 و پینگ زیر 10و نامحدود و بدون قطعی و بدون هیتلر و بدون دستکاری پروتکل ها و همراه با یک مودم رایگان
    به مشترکین داده میشه مثل اسپانیا. پس میبینید که اونطرف خیلی خبرها هست ما بی خبریم و بعد اینکه تقصر ما چیه که نه سینمای بین المللی داریم و نه شبکه خصوصی و نه درامد
    سرانه ای که بتونیم واسه مثلا یه ویندوز 200 تومن پول بدیم اگر هر کشوری در دنیا وضعیت ما رو داشت حجم دانلود کاربراش بسیار بیشتر از ایران بود.

12. 7 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

مشهد که از اولش هم اصلا سرویس نامحدود نمیداد ربطی هم به این طرح نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •