نه تو ایران و نه تو هیچ کشوری پهنای باند اینترنت محدودیتی نداره .
شرکت ها برای کنترل سرعت ، محدودیت ترافیک ایجاد می کنند و از طریق فروش حجم اینترنت درآمد زایی می کنند . در واقع پهنای باند حجمی اونا نامحدود هست .
تو کشورهای اروپایی 2 مدل سرویس اینترنت ارائه میشه :
یکی از سرویس ها به این شکل هست که شما مثلا سرویس 20 مگابیت خریداری می کنید و شرکت به شما میگه بین ساعت 9 صبح تا 6 بعد از ظهر اگه بالای 3 گیگ دانلود کنی سرعتت اون روز میشه 1 مگابیت .
دومین مورد هم ارائه سرویس به صورت حجمی هست که شما به طور مثال اینترنت 100 مگابیت خریداری می کنید و ماهیانه می تونید 50 گیگ دانلود و 30 گیگ آپلود کنید .
مورد بعدی اینکه کشورهای اروپایی مثل ایران نیست هرچی دلت خواست بشینی دانلود کنی ، اولا به اندازه کافی درآمد دارن که نیازی به دانلود نداشته باشن ، دوما اونجا دانلود معنی خواصی نداره ، یعنی مثل من و شما 2 شب یه فیلم رو نمیزارن دانلود کنن که 2 ساعت بشینن ببینن . هر موقع خواستن به طور مثال برای هر فیلم 2-3$ هزینه اجاره از فروشگاه هایی مثل Youtube یا گوگل پلی یا ... میدن میشینن فیلم رو بدون وقفه نگاه میکنن .
مثل بعضی ایرانی ها هاردشون رو از کلکسیون فیلم پر نمی کنن .
مثل بعضی از ما کلکسیون برنامه های 2012 که 10% از اونارو استفاده نمی کنن دانلود نمی کنن .
اکثر ما فکر می کنیم مثلا گوگل که سرویس 1000 مگابیت ارائه میده ما می تونیم از صبح تا شب بشینیم فیلم دانلود کنیم ، برنامه های کرک شده دانلود کنیم ، بازی های کرک شده دانلود کنیم و کسی با ما کاری نداشته باشه . از این خبرا نیست .
و یک مورد مهم :
این 2 مورد سرویس اینترنتی که عرض کردم تو اروپا معمولا رایج هست تو ایران هم چند تا سرویس دهنده ارائه میدن .
- به طور مثال پارس آنلاین سرویس 128 کیلوبیت ارائه میده که امکانی به نام جایزه مصرف منصفانه ( همون طرحی که تو اروپا رایج هست ولی به صورت ماهیانه ) داره که این سرویس سرعتش تا 1 مگابیت باز هست ، اگه تو ماه بیشتر از 20 گیگ استفاده کنی سرویست میشه 128 کیلوبیت .
- مورد دوم هم شرکت نوین نت ارائه میده با سرویس هایی مثل سرعت 2 تا 4 مگابیت با حجم های 9 , 15 و 30 گیگابایت در ماه که می تونید هر موقع نیاز داشتید دانلود کنید و طرح بدون مفهومی به نام دانلود رایگان شبانه نداره .
و در آخر اگر قرار باشه این طرح اجرایی بشه حجم دانلود رایگان شبانه هر کاربر به صورت حدودی 2/3 اون حجم ، به صورت ترافیک به کاربر ارائه میشه . یعنی اگر شما هر شب می تونستید 3 گیگ دانلود کنید 1.5 تا 2 گیگ به احتمال زیاد به شما حجم ارائه خواهند داد که در صورت نیاز هر موقع خواستید دانلود کنید . اگر به این شکل نباشه و حجم هر گیگابایت به قیمت حدودی 5000 تومان ارائه بشه اوضاع وخیم خواهد بود .
در آخر اینجا انجمن بحث و گفت و گو هست ، بنده با شما دعوایی ندارم ، فقط اطلاعات خودم رو بیان می کنم ، شما می تونید قبول کنید یا قبول نکنید ، پس اگر دعوا دارید یه سری به دکتر بزنید شاید مشکلتون برطرف بشه .
درود .