سیستمتون در بالاترین حالت 400 وات مصرف میکنه که پاور 430 براتون کفایت میکنه ولی اگر بودجتون رسید 480 هم گزینه خوب و آینده نگریه.
سیستمتون در بالاترین حالت 400 وات مصرف میکنه که پاور 430 براتون کفایت میکنه ولی اگر بودجتون رسید 480 هم گزینه خوب و آینده نگریه.
ممنون از داش علیرضا گل
علیرضا گارانتی کدوم شرکت ها خیلی معتبر هستش
چون این موردم دقت کنم که یه سیستم خوب جمع کنم، که احیانا مشکلی چیزی پیش اومد، به مشکل بر نخوریم
میگن سازگار خوب نیست
ولی اواژنگ خوبه
گارانتی های معتبر کدوما هستن؟
خواهش میکنم دوست من
در مورد گارانتی ، همون دوتا شرکتی که شما خودتون گفتین و شرکت الماس جزو بزرگترین و معتبر ترین شرکتهایی هستند که قطعات پی سی رو گارانتی میکنن.
راستش من در کل خیلی در مورد گارانتی باهاشون سر کار نداشتم ولی در مورد مادربورد ازراک من کم دیدم با گارانتی آواژنگ در بازار باشه اکثرا سازگار هست.
در مورد گرافیکهای سافایر ، بیشتر با گارانتی آلبالو در بازار هست.
با سلامی دوباره.
و با تشکر از علیرضای عزیز بخاطر این همه پگیری دلسوزانه.
دیدم بحث از خرید پاور اومده وسط و برند ایرانی پسند! گرین هم مورده بحثه، حیفم اومد نکته ای در مورد پاورهای این شرکت چند ملیتی(!!!)، نگم. اصولا قدرت واقعی و خالص پاور رو باید از مدار12ولت اون سنجید و توان واقعی پاور رو با این مدار محک زد. این امر در پاورهای گرین کمی عجیب غزیب ضاهر میشن و باعث میشه که قدرت پاور اون چیزی که روی پاور نوشته میشه نباشه و به اصطلاح توان خروجی پاورهای گرین اسمی باشه! خب این یعنی چی؟! بزارین یه مثال براتون بیارم. برای مثال پاور GP600-EU رو میارم:
همونطوری که در عکس مشخص کردم قدرت این پاور در بخش مدار12ولتش، 504 ولت هستش که در واقع کمتر از مقداری که روی پاور بعنوان قدرت واقعی درج شده!!! یک پاور با همین قدرت منتها از یک برند دیگه رو مد نظر قرار میدیم برای مقایسه قدرت در مدار12ولت. پاور Thermaltake -TR2 600W که پاوری شناخته شده به اهل فن هستش. به عکس زیر توجه کنید:
همونطوره در عکس بالا مشخصه، قدرت این پاور فقط در مدار12ولت 600وات هستش و قدرت واقعی این پاور در اصل بالای650وات هست! پس این نکته بسیار مهم رو در انتخاب پاورهای ملی(!!!) گرین مد نظر باید قرار داد که این پاورها(در سری برنز و سیلور)، از قدرت درج شده کمتر هستش و در اصل قدرت اسمی دارن. ولی در سری پلاتینیوم و گولد برند گرین، قدرت مدار12ولت همون قدرت واقعی پاور هست(جالبه که فقط در این سریهای گرون قیمت و خاص!!!). البته آمپراژ و ریپل پاور رو هم نباید از نظر دور کرد(به شخصه از پاورهای سری قدیمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بسیار قبول داشتم. من خودم این پاور رو دارم و معنای واقعی ریپل و قدرت خروجی هستش و توان واقعی رو بهم میده).
امیدوارم این موارد به دردتون خورده باشه.
Last edited by Hamed DC; 29-01-2013 at 22:07.
ممنون حامد جان خیلی لطف کردی
اصلا دیدم پست زدی کلی خوشحال شدم
خیلی استفاده کردم، حالا منظورت این بود که برم سمت ترمالتک، راستشو بگو، نمایندگی شو گرفتی داری تبلیغ میکنی
دقیقا حرفه درست ، قبلا یادمه میگفتن، پاوره 600w ه بعد میگفتن real ش چنده مثلا میگفتن 450w![]()
ای بابا. سوتی دادم. لو دادم که ترمالتیک وارد میکنم
ترمالتیک رو بعنوان یه مثال از یه پاور با ریپل بسیار بسیار عالی زدم. اگر بتونی این برند رو پیدا کنی، که عالیه. ولی یا پیدا نمیشه یا پیدام بشه، قیمتهای نجومی میدن در حد پول خون خوشون و هفتا جدشون. کلا پاورهای گرین اسمی نامگذاری میشن. اون بحث Real بودن که خوتش کلی حکایت داره. ولی گرین خیر ندید داره این پاورهای رو به اسم Real میده دست ملت. توی این سریهای جدیدش که خیلی هم مسخره ان(سریOC) هم حسابی گند زده. از دم همه رو کرده گولد و بازم داره از حسن ظن خریدار سوء استفاده میکنه.
کلا توی خرید پاور به این نکات خیلی توجه کن:
ریپل پایین. و نویز قابل قبول.
خروجی مدارهای12ولت+ آمپراژ.
حامد جان به نکته خیلی ظریفی اشاره کردی.
من به شخصه تا حالا توجه نکرده بودم.![]()
سلام دوستان.
ممنونم بخاطر این تاپیک. اما اگر بخوایم قطعات رو کمی ارزونتر بگیریم که باشه با 1.5 میلیون موس و کیبورد و اسپیکر معمولی و البته یه مانیتور رو اضافه کرد بجای اینا چی بر داریم؟
متاسفانه همین الان با خبر شدم
قطعات کامپیوتر بسیار گرون شده
AMD FX-4100 حدود 300 تومن بود الان بالای 400 تومن هستش !!!!
قیمت دلار در بازار ازاد 4000 تومان(منبع سرافی فردوسی) - یکی از دوستان اونجا بوده
یا خدا!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم شد4000تومن؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
افزایش20درصدی رو خبر داشتم ولی این دیگه نوبرشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)