تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: سامسونگ یا LG کدوم مدل؟

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

Passive و Active هر دو کاربرد دارند

تکنولوژی Passive رزولوشن تصویر رو فدای 3D کرده و تکنولوژیActive رفرش ریت رو
    برای همین تکنولوژی Passive رو به دلیل رزولوشن کم تر باید از دور دید و Active ممکنه به دلیل رفرش ریت پایین تر چشم بعضی افراد رو اذیت کنه ولی در عوض رزولوشن هنوز Full HD باقی می مونه

من شخصا Passive رو ترجیح می دم چون اولا رزولوشن FULL HD فیلم FULL HD می خواد که همیشه در درسترس نیست و اگه نزدیک تلوزیون نباشی (که بهتره نباشی !!! ) کمبود پیکسل احساس نمیشه
    در عوض لازم نیست عینک رو شارژ کنی . قیمتش کمه و می تونید یه سری عیبک اضافه داشته باشید که اگه کسی اومد تو اتاق بیاد ببینه !!! اگه عینکتون خش شد لازم نیست 60 تومن دیگه هزینه کنی !

در ضمن ... اگه شما کاربر محترم داری در سال 2015 به بعد این نوشته رو می خونی احتمالا تا الآن Passive خیلی پر طرفدار تر شده. چون تلوزیون ها 4K شدند و مشکل رزولوشن اصلا مطرح نیست
    همونطور كه اشاره شد اين دو سيستم نقاط مثبت و منفي خاص خودشون رو دارند و هر كس با توجه به نيازهاش مي تونه يكي رو انتخاب كنه

ولي نكته اينجاست كه ما چند درصد از استفاده مون از TV بصورت 3D هست؟؟؟ چند تا شبكه 3D وجود داره و چقدر هزينه فيلم بلوري داريم.

اينجاست كه كيفيت تصوير تو حالت دو بعدي اهميت پيدا مي كنه

در ضمن نسل جديد تلويزون هاي 3D تو راه كه نياز به عينك ندارند و بعضي از شركت ها شروع به توقف توليد اين نسل (كه نسل ابتدايي محسوب ميشه) كردن
    Last edited by arash59b; 29-01-2013 at 10:20.

2. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

برای همین تکنولوژی Passive رو به دلیل رزولوشن کم تر باید از دور دید و Active ممکنه به دلیل رفرش ریت پایین تر چشم بعضی افراد رو اذیت کنه ولی در عوض رزولوشن هنوز Full HD باقی می مونه

من شخصا Passive رو ترجیح می دم چون اولا رزولوشن FULL HD فیلم FULL HD می خواد که همیشه در درسترس نیست و اگه نزدیک تلوزیون نباشی (که بهتره نباشی !!! ) کمبود پیکسل احساس نمیشه
    در عوض لازم نیست عینک رو شارژ کنی . قیمتش کمه و می تونید یه سری عیبک اضافه داشته باشید که اگه کسی اومد تو اتاق بیاد ببینه !!! اگه عینکتون خش شد لازم نیست 60 تومن دیگه هزینه کنی !

در ضمن ... اگه شما کاربر محترم داری در سال 2015 به بعد این نوشته رو می خونی احتمالا تا الآن Passive خیلی پر طرفدار تر شده. چون تلوزیون ها 4K شدند و مشکل رزولوشن اصلا مطرح نیست
    مشکل پخش فول اچ دی از سری های سال 2012 به بعد تو پسیو مثل اینکه حل شده(به ادعای ال جی) من که چند کلیپ فول اچ دی سه بعدی تو 7610 دیدم مشکل کاهش رزولیشن از 1080 به 540 در عرض وجود نداشت.

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من شاید تا حالا 10 دقیقه بیشتر از تکنولوژی سه بعدی ( چه پسیو و چه اکتیو ) استفاده نکرده باشم تا بخوام با هم مقایسشون کنم ولی وقتی به صورت تئوریک به قضیه نگاه می کنم ( ) میبنم خیلی از مشکلات اکتیو حل شده است . الان اگر از یک برندی مثل سامسونگ خرید کنید که 4 تا عینک میده عملا دیگه مشکل قیمت و شارژ و ... کم اهمیت جلوه می کنه . اون مشکل refresh rate هم عملا با خرید یک تلویزیون 240 hz حل میشه .
    Panel refresh rate 60 Hz 120Hz 240Hz +
    Normal TV or Passive 3D Ok Good Good
    With Active Shutter 3D Invalid Ok Good

5. این کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام

تو متن ها خواندم که سونی هم داره به سمت تکنولوژی پسیو میره در صورتی که هیچ اثری از این حرف تو بازار و محصولات آینده سونی ندیدم تا حالا . پاناسونیک هم که فقط مدل های ارزان قیمتش تو امسال پسیو هستند و مدل های گرانترش اکتیو و این دقیقا به این علت که تصویر دو بعدی خوب رو در مدل های گرانترش فدای سه بعدی نکرده .

اما از این گذشته اگر اخبار CES امسال رو دنبال کرده باشید خواهید دید که ظاهرا 3 بعدی داره به پایان عمر خودش میرسه از اول هم تکنولوژی مسخره ای بود به نظر من دیدن فیلم با عینک هیچ حس خوبی نداره . داشتن کیفیت بالاتر تصویر و صدا خیلی در هنگام دیدن فیلم لذت بخش تره تا بیرون بودن کله ادمها یا جای دیگه شون اونم تازه به زور زدن عینک و غیره .

7. 3 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام

تو متن ها خواندم که سونی هم داره به سمت تکنولوژی پسیو میره در صورتی که هیچ اثری از این حرف تو بازار و محصولات آینده سونی ندیدم تا حالا . پاناسونیک هم که فقط مدل های ارزان قیمتش تو امسال پسیو هستند و مدل های گرانترش اکتیو و این دقیقا به این علت که تصویر دو بعدی خوب رو در مدل های گرانترش فدای سه بعدی نکرده .

اما از این گذشته اگر اخبار CES امسال رو دنبال کرده باشید خواهید دید که ظاهرا 3 بعدی داره به پایان عمر خودش میرسه از اول هم تکنولوژی مسخره ای بود به نظر من دیدن فیلم با عینک هیچ حس خوبی نداره . داشتن کیفیت بالاتر تصویر و صدا خیلی در هنگام دیدن فیلم لذت بخش تره تا بیرون بودن کله ادمها یا جای دیگه شون اونم تازه به زور زدن عینک و غیره .
    جهت اطلاع شما سونی تو تلوزیون جدید 84 اینچی 4k با قیمت 25 هزار دلار از پسیو استفاده کرده که فکر نکنم 25 هزار دلار ارزان باشه سه بعدی از بین نرفته همه تلوزیونهای معرفی شده سه بعدی هم بودند.
    Last edited by ali_n2011; 29-01-2013 at 15:16.

9. 2 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

جهت اطلاع شما سونی تو تلوزیون جدید 84 اینچی 4k با قیمت 25 هزار دلار از پسیو استفاده کرده که فکر نکنم 25 هزار دلار ارزان باشه سه بعدی از بین نرفته همه تلوزیونهای معرفی شده سه بعدی هم بودند.
    همونطور كه مي دونيد تكنولوژي پسيو اولين بار تو سينما هاي سه بعدي استفاده شد جايي كه احتياج هست افراد زيادي بتونن از عينك سه بعدي استفاده كنند و عينك هاي

ارزون قيمت اين تكنولوژي جواب گوي نيازهاش بود

شما كه انتظار نداريد سوني بياد يه تلويزيون 84 اينچ رو با 4 تا عينك اكتيو بده بيرون!!! خوب معلومه واسه اينكه تعداد افراد زيادي بتونند از اين

تلويزيون سه بعدي (بهتر بگم سينما) استفاده كنند مجبور هست تعداد زيادي هم عينك واسش تهيه كننه كه يه صرفه ترين راه همون تكنولوژي پسيو هست.

اگه مي خواست با اين سايز مدل اكتيو بيرون بده احتمالا قيمتش نزديك به دو برابر ميشد
    Last edited by arash59b; 29-01-2013 at 15:32.

11. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

همونطور كه مي دونيد تكنولوژي پسيو اولين بار تو سينما هاي سه بعدي استفاده شد جايي كه احتياج هست افراد زيادي بتونن از عينك سه بعدي استفاده كنند و عينك هاي

ارزون قيمت اين تكنولوژي جواب گوي نيازهاش بود

شما كه انتظار نداريد سوني بياد يه تلويزيون 84 اينچ رو با 4 تا عينك اكتيو بده بيرون!!! خوب معلومه واسه اينكه تعداد افراد زيادي بتونند از اين

تلويزيون سه بعدي (بهتر بگم سينما) استفاده كنند مجبور هست تعداد زيادي هم عينك واسش تهيه كننه كه يه صرفه ترين راه همون تكنولوژي پسيو هست.

اگه مي خواست با اين سايز مدل اكتيو بيرون بده احتمالا قيمتش نزديك به دو برابر ميشد
    اگه حرف شما رو هم قبول داشته باشیم باز به نظرم من و خیلی ها که تو همین انجمن دیدم پسیو بهتر از اکتیو هست و با توجه به حرکت سونی و پاناسونیک به این سمت تا زمان ارائه تلوزیونهای بدون نیاز به عینک سایر شرکت ها هم به این سمت حرکت خواهند کرد چون خیلی از ضعفهای قبلی پسیو از بین رفته و اکتیو گران و در ضمن برای مدت طولانی فیلم دیدن مناسب نیست در حالی که شما تو پسیو می تونید یه فیلم سه ساعتی رو بدون مشکل راحت تماشا کنید در ضمن قبول دارم تکنولوژی سه بعدی هنوز خیلی راه داره برا پیشرفت ولی باز تجربه جالبی برای اولین بار می تونه باشه.

13. 3 کاربر از ali_n2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

همونطور كه تو پست هاي قبليم اشاره كردم اين دو تا تكنولوژي جاي استفاده خودشون رو بسته به نياز استفاده كننده پيدا مي كنن و نياز من هم فعلا روي كيفيت تصوير

دو بعدي شون هست نه سه بعدي.

بطور كلي اگه بيشتر از حالت دو بعدي استفاده مي كنيد و به ندرت از حالت سه بعدي بهترين گزينه اكتيو هست.

اگه واستون سه بعدي مهمه و خوره فيلم هاي سه بعدي هستيد بهترين انتخاب پسيو هست
    Last edited by arash59b; 29-01-2013 at 19:36.

15. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

بعد از ۳ روزامروز اومد ۵۹۶۰ رو نصب کردن (دیگه داشت به شکایت می کشید)

چندتا از کلیپ های که سامسونگ و سونی و..... واسه تبلیغ کیفیت تصویر دارن رو دانلود کردم

و با usb روش نگاه کردم تصویرش عالی بود

همون اول هم از نصاب خواستم اینترنت و قابلیت های غیر فعالش رو درست کنه که دیگه دردسر نداشته باشم

حالا هم دارم چنتا بازی دانلود می کنم

17. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •