تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: ورزش دو و میدانی (اخبار، بحث و تبادل نظر)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من در جواب این تاپیک شما فقط میتونم این یه جمله رو بگم :

متاسفم .

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض ورزش دو و میدانی (اخبار، بحث و تبادل نظر)

فارس: احسان حدادی که از مهر ماه به آمریکا سفر کرده بود، تا آخر هفته به ایران بازمی‌گردد.

به گزارش سایت رسمی احسان حدادی، وی افزود: در طول مدتی که در آمریکا بودم، تمرینات بسیار خوبی را گذراندم که در سال‌های گذشته فرصت انجام برخی از آنها را نداشتم. در ابتدا هفته‌ای 9 جلسه به کارهای بدنسازی و دو و در بین آن به کارهای فیزیوتراپی و ماساژ می‌پرداختم زیرا بهترین زمان آماده‌سازی برای تمرینات سنگین بود و در سال‌های گذشته به دلیل مسابقات، زمان اینگونه تمرینات را نداشتم. در این مدت مقداری وزن خود را کاهش دادم، هر چند که وزن تأثیر زیادی در پرتاب ندارد ولی می‌خواهم که در مسابقات جهانی مسکو به تکنیک ایده‌آل دست پیدا کنم.

وی در پاسخ به این سوال که وضعیت مربی‌اش به کجا رسید، اینگونه پاسخ داد: علت اصلی این که تاکنون در آمریکا مانده‌ام آن است که بهترین مربی را انتخاب کنم و بهترین نتیجه را در المپیک بعدی بگیرم و مطمئن هستم که می‌توانم، چون تکنیکم بهترین تکنیک دنیاست و توانایی لازم را دارم. یکی از آن مربیان آقای اشمیت از آلمان بود که با وی مدتی به صورت آزمایشی نیز کار کردم و تصمیم بر این شد که بعد از مذاکره با فدراسیون و کمیته ملی المپیک پاسخ نهایی را بدهم.

نایب قهرمان پرتاب دیسک المپیک گفت: تمایل داشتم بیشتر از این بمانم، متأسفانه تمام این مدت با هزینه خود در آمریکا بودم و هیچگونه مبلغی از فدراسیون دو و میدانی و کمیته ملی المپیک پرداخت نشد و ناچار به بازگشت شدم.

وی قرار است تا آخر هفته به ایران بازگردد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض در دو 100 متر هم جهانی شدیم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حسن تفتیان سریع‌ترین دونده جوان آسیا در فینال صد متر مسابقات جام کازانف قزاقستان با ثبت زمان ده ثانیه و‌ پانزدهم ثانیه علاوه بر شکستن رکورد ایران برای دو بار در ‌یک روز و کسب مدال طلای این رقابت‌ها، نخستین دوومیدانی کار ایران نام گرفت که ورودی A مسابقات قهرمانی جهان در روسیه را کسب کرده است.

به گزارش «تابناک»،‌ رضا قاسمی که تا پیش از این رکورددار صد متر ایران با 10ثانیه و 24 صدم ثانیه بود، در فینال جام کازانف، با ثبت زمان ده ثانیه و شانزدهم صدم ثانیه توانست رکورد شخصی خود را هشت صدم ثانیه بهبود ببخشد و ورودی B مسابقات قهرمانی جهان را به دست آورد.

بر پایه این گزارش، دوومیدانی ایران برای نخستین بار در تاریخ این رشته ورزشی، در دو صد متر گرانترین و پرتماشاگرترین رقابت دوومیدانی در جهان، دو ورزشکار را راهی مسابقات قهرمانی جهان در روسیه خواهد کرد.

جام کازانف قزاقستان از صبح شنبه در آلماتی قزاقستان در حالی آغاز شده ‌که تیم ملی دوومیدانی ایران با هفت ورزشکار در این پیکارها شرکت کرده است. پیش از این تفتیان با کسب زمان 10 ثانیه و 21 صدم ثانیه موفق شده بود، ورودی B مسابقات قهرمانی جهان در روسیه را به دست آورد.

ضمنا با رکورد‌های جدید بدست آمده توسط این دو دونده سریع ایران، و طبق قوانین مسابقات قهرمانی جهان، هر کشور می تواند یک ورزشکار سهمیه A و یک ورزشکار سهمیه B در هر ماده راهی مسابقات کند. البته کشورها می توانند در مجموع چهار ورزشکار با سهمیه A در یک ماده ورزشی راهی مسابقات قهرمانی جهان کنند اما تنها سه نفر از آنان مسابقه خواهند داد.

چهاردهمین دوره مسابقات جهانی 2013 روسیه كه 19 تا 27 مردادماه امسال در مسكو برگزار می‌شود.

TabnaK

4. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •