ری آلن از میامی هیت و چانسی بیلاپس از کلیپرز خیلی خوب 3 امتیازی میندازن.کاش اونا هم بودن
ری آلن از میامی هیت و چانسی بیلاپس از کلیپرز خیلی خوب 3 امتیازی میندازن.کاش اونا هم بودن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروزی تیم چارلز باکلی مقابل تیم شکیل اونیل در اولین روز مسابقات آل استار 2013
پس از مدت ها انتظار،سرانجام آخر هفته آل استار که یکی از مهیج ترین رویدادهای لیگ NBA است آغاز شد.
آخر هفته آل استار ۲۰۱۳ از روز جمعه شروع شد و در روز یکشنبه با برگزاری مسابقه All-Star 2013 پایان خواهد یافت.
روز جمعه (۱۵ فوریه) و در جریان اولین روز این رویداد،دو مسابقه برگزار شد.در اولین مسابقه که NBA All-Star Celebrity Game یا مسابقه شخصیت های معروف آل استار بود و بیشتر جنبه سرگرمی داشت،تیم غرب با نتیجه ۵۸ بر ۳۸ تیم شرق را شکست داد.در این مسابقه،کوین هارت (کمدین معروف آمریکایی) که در ترکیب تیم غرب قرار داشت مانند سال گذشته MVP این بازی نمایشی شد.سرمربیگری تیم شرق در این بازی بر عهده راسل وستبروک و سرمربیگری تیم غرب بر عهده جیمز هاردن بود.اوسین بولت نیز در این مسابقه در ترکیب تیم شرق قرار داشت.
اما در دومین مسابقه امروز که مسابقه Rising Stars Challenge بود تیم چارلز بارکلی (ستاره سابق NBA) با نتیجه ۱۶۳ بر ۱۳۵ تیم شکیل اونیل را مغلوب کرد.Rising Stars Challenge مسابقه ای است که در آن بهترین بازیکنان سال اولی و دومی NBA در قالب دو تیم با هم رقابت می کنند.
کنف فرید که در این مسابقه عضو تیم چارلز بارکلی بود در ۲۲ دقیقه حضورش در میدان موفق به کسب ۴۰ امتیاز،۱۰ ریباند و ۲ پاس منجر به گل شد تا به عنوان MVP (باارزش ترین بازیکن زمین) شناخته شود.
مسابقات آخر هفته آل استار روز شنبه پیگیری می شود.مهمترین مسابقات روز شنبه،مسابقه چالش مهارت های آل استار،مسابقه سه امتیازی آل استار و مسابقه اسلم دانک خواهد بود.
دانلود هايلايت بازي NBA All-Star Celebrity Gam
دانلود هايلايت بازي Rising Stars Challenge
دانلود مراسم دریافت جایزه MVP توسط کنف فرید
Team Shaq vs Team Chuck
قهرماني ترنس رز در مسابقات اسلم دانک ، کاير ايروينگ در مسابقه پرتاب سه امتيازي و دامين ليلارد در آمادگي جسماني
مسابقات آل استار 2013 در دومين روز با برگزاري مسابقات اسلم دانك ، چالش مهارت ها ، مسابقه 3 امتياز ، و سيرز شوتينگ استار به پايان رسيد.
در مسابقات سيرز شوتينگ تيم 3 نفره كريس باش ، سويين كش ، دومينيك ويليكنس به قهرماني رسيدند در اين ديدار تيم ها بايد سه آيتم شوت 2 امتيازي ، شوت 3 امتيازي و شوت از وسط زمين را پشت سر بگزارند كه تيم كريس باش بود كه با كمتترين زمان به عنوان قهرماني رسيدند.
قهرماني دامين ليلارددر مسابقه چالش مهارت ها يا همان Skills Challenge
دامين ليلارد از تيم پورتلند تريل بليزرس با قهرماني در مسابقه چالش مهارت هاي All-Star 2013 نخستين بازيکن سال اولي NBA لقب گرفت که توانسته قهرمان اين مسابقه شود.اين بازيکن در مرحله فينال اين مسابقه با اختلاف ??? ثانيه جرو هاليدي از فيلادلفيا را شکست داد و ?? امتياز براي تيم کنفرانس غرب در مسابقات شنبه شب آل استار کسب کرد.
ليلارد راند فينال را با زمان ???? ثانيه به اتمام رساند؛در حالي که هاليدي نتوانست زماني بهتر از ???? ثانيه به دست آورد.البته سه عضو تيم کنفرانس شرق در راند اول اين مسابقه با ثبت مجموع زمان ? دقيقه و پنجاه ثانيه و ??? ثانيه عملکرد بهتري نسبت به تيم غرب داشتند و توانستند ?? امتياز براي کنفرانس شرق کسب کنند.مجموع امتيازات در مسابقات شنبه شب آل استار قهرمان مسابقات اين شب را مشخص مي کند.
قهرماني ليلارد در اين مسابقه علاوه بر اضافه کردن ?? امتياز به تيم غرب،بورس تحصيلي ????? دلاري را به يک نوجوان هيوستوني به نام Poppie Simmons اهدا کرد.
قهرماني كايري اروينگ در مسابقات 3 امتيازي
کاير ايروينگ از تيم کليولند کاواليرز موفق به کسب مقام قهرماني در مسابقه سه امتيازي آل استار ???? شد.
ايروينگ در مرحله فينال مسابقه ? امتيازي All-Star 2013 مت بانر از سن آنتونيو اسپورز را شکست داد تا قهرمان اين رقابت شود.در راند اول اين مسابقه تيم غرب با کسب ?? امتياز،عملکرد بهتري نسبت به تيم شرق داشت اما ايروينگ در راند قهرماني توانست با شکست بانر،?? امتياز براي تيم شرق کسب کند.
ايروينگ که از نظر درصد پرتاب هاي ? امتيازي در رده ?? ام ليگ قرار دارد،پس از قهرماني در اين مسابقه گفت:”من احساس مي کنم مانند يک اسب سياه در اين مسابقه بودم.(يعني کسي انتظار نداشت من برنده شوم).من فقط مي خواستم به زمين بروم و ثابت کنم يکي از بازيکنان برتري هستم که در اين رقابت حضور دارم.من هرگز فکر نمي کردم کساني مثل استيو نوواک و مت بانر را شکست دهم.
قهرماني ترنس رز در مسابقه اسلم دانک آل استار
ترنس رز،بازيکن سال اولي تيم تورنتو رپتورز با پيروزي مقابل قهرمان سال گذشته مسابقه Slam Dunk آل استار،عنوان قهرماني مسابقه اسلم دانک آل استار ???? را از آنِ خود کرد.اين بازيکن در مرحله نهايي اين مسابقه با به دست آوردن ?? درصد از آرا طرفدارن،جرمي ايوانز از يوتا جاز را مغلوب کرد و به عنوان قهرماني دست يافت.
رز در آخرين دانک خود با پرش از روي يک پسر بچه و عبور دادن توپ از بين پاهاي خود،اسلم دان زيبايي انجام داد و تماشاگران در سالن تويوتا سنتر شهر هيوستون را به وجد آورد.مشاهير NBA همچون بيل راسل و جوليوس اروينگ از تماشاگران معروف اين رويداد بودند.رز در مورد اسلم دانک آخر خود گفت:”من به او (پسر بچه) گفته بودم که مي خوام از روش بپرم اما بهش نگفته بودم که در حين پريدن مي خوام توپ رو از بين پاهام رد کنم.او يکم عصبي بود.اولين بار که مي خواستم اين کارو انجام بدم اون بهم گفت:”تو که به من برخورد نمي کني،درسته؟” و من بهش گفتم نه من به تو نمي خورم.”
و حالا دانلود کل بازي هاي امروز به صورت تک لينک
دانلود بازي سيرز شوتينگ
Language.: English
Ripper: HD-NBA4Life
Size: 1.14 GB
Format: mkv
Resolution: 1280x720
Video: H.264, 4500 Kbps @ 59.94 fps
Audio: AAC, 128 Kbps, 44.1 KHz, 2 channels
Rapidstation
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود بازي آمادگي جسماني
Language: English
Size: 835 MB
Rapidstation
دانلود مسابقه پرتاب سه امتيازي
Size: 1.11 GB
Rapidstation
دانلود مسابقه اسلم دانک
Size: 1.87 GB
Rapidstation
لینک دانلود مستقیم مسابقات دیروز ال استار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیروزی تیم کنفرانس غرب مقابل کنفرانس شرق در مسابقه آل استار 2013
شصت و دومين دوره مسابقات آل استار با پيروزي تيم كنفرانس غرب (West) به پايان رسيد.
در اين ديدار كه با حضور 16101 تماشاگر هيوستوني برگزار مي شد تيم كنفرانس غرب با حضور اوليه بليك گريفين ، كوين دورانت ، دوايت هاوارد ، كريس پاول و كوبي برايانت و تيم كنفرانس شرق با حضور كوين گارنت ، لبرئن جيمز ، كارملو آنتوني ، كريس باش ، دواين ويد پا به ميدان گذاشتند كه در آخر اين تيم غرب بود كه با نتيجه 143 بر 138 تيم شرق را شكست داد در اين ديدار براي تيم كنفرانس غرب كريس پاول با كسب 20 امتياز ، 14 پاس منجر به گل و 4 توپ ربايي توانست بهترين بازيكن ميدان (MVP) انتخاب شود در آن طرف ميدان هم كارملو آنتوني با كسب 26 امتياز ، 12 ريباند و 3 پاس منجر به گل يكي از بهترين بازيكنان تيمش بود از نکات جالب اين بازی دو بار بلاک شدن لبرون جیمز توسط کوبی برایانت در لحظات پایانی مسابقه بود.جیمز در این مسابقه ۱۹ امتیاز،۵ پاس منجر به گل و ۳ ریباند به دست آورد .
و حالا لينک دانلود کل بازي از سرور رپيد استيشن
Rippers: HD-NBA4Life
Size: 6.86 GB
Format: mkv + mp4
MKV Playback Tips: VLC 1.1.6 / MPC / KMPlayer / WMP / TMT5 / Movist / XBMC
Rapidstation
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)