سلام" اما ب نظر من همون 32 بیت بهتره ها ، دست کم منابع سیستمت ب جای اینکه خرج ویندوزت شه صرف برنامه های دیگه میشه/ توی System Information رمت همون 4؟
سلام" اما ب نظر من همون 32 بیت بهتره ها ، دست کم منابع سیستمت ب جای اینکه خرج ویندوزت شه صرف برنامه های دیگه میشه/ توی System Information رمت همون 4؟
خب مشکل اینجاست که الان این ویندوز سون نسخه خودش نمیتونه بیشتر از 2.6 گیگ از رم رو استفاده 400 مگابایت هم داره کارت گرافیک میگیره و دقیقا یک گیگ از رم من یه هیچ وجه استفاده نمیشه و داره خاک میخوره
چهار گیگ رو میشناسه ها ولی از یک گیگ نمتونه استفاده کنی
یه چیزی هم که الان تست کردم با ابونتو 64 بیتی حالت بدون نصب آوردم بالا کامل رو شناخت و میتونه استفاده کنی یعنی حدود 3.5 گیگ بقیه رو هم کارگرافیک داخلی سی پی یو داره استفاده میکنه
یعنی اگه ویندوز 64 بیتی نصب کنم باید کامل بتونم از رم استفاده کنم اینجوری توی خیلی برنامه های سنگین قدرتش میره بالاتر حتی توی بازی ها![]()
مشکل حل شد دوستان
مشکل از فلش ها بود با یک فلش دیگه تست کردم کامل نصب شد
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که بنده رو همراهی کردند![]()
آقا یکی کمک کنه منو
سلام" شما فقط کمک خواستین. مشکلی مطرح نکردید![]()
سلام.دوستان منم دقیقا با همین مشکل مواجه شدم یه هارد 1 ترا خریدم میخواستم windows 7 نصب کنم نصب تقریبا تا اخرین مرحله میره اما اخرین مرحله این ارر رو میده
Windows Setup could not configure Windows on this computer’s hardware
بعد ok میکنم سیستم Restart میشه
خواهش میکنم دوستان کمک کنن
همینطور از دوست عزیزمون
MRN1988 و .AraMesh عزیز که این مشکل رو حل کردن میخوام که کمک کنن - در ضمن من این ویندوز رو تو چندین سیستم از جمله هارد قبلی خودم نصب کرده بودم - و مشکل از هارد هستش
ولینک بالایی که در سایت اینتل بود هم رفتم اما نتونستم درایور رو دانلود کنم
مشخصات سیستم بنده هم اینه
Ram : 2 DDR2
CpU : E6550 2.33 Ghz
HDD : 1 Tera
خواهش میکنم کمک کنید ممنون.
دوستان اگه میشه یکی اون درایور برای بنده دانلود کنه بعد اینجا اپلود کنه یا بگه چه جوری باید دانلود کنم یه دنیا ممنون میشم
تنها فروم ایرانی بود که در این باره توش صحبت شده و مشکل حل شده واقعا عالیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)