تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مشاوره خرید تلوزیون Full HD تا 2 میلیون تومان

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فقط یک نکته بگم هیچ یک از مدل های سامسونگ Local Dimming ندارند. این قابلیت مختص پنل های Full LED هست که می تونه به صورت منطقه ای نور پس زمینه رو کنترل کنه ولی همه پنل های سامسونگ، Edge ELD هستند و برخی مدل های بالای اون قابلیت Micro Dimming دارند که عملکردی مشابه Local Dimming داره ولی به صورت سخت افزاری نیست بلکه به صورت نرم افزاری روشنایی و تاریکی موضعی رو کنترل می کنه.
    خیلی خیلی متشکرم ... نکته خیلی مهمی بود.
    ولی آیا Micro Dimming فقط نرم افزاریه ؟ یعنی توی این مدل ها هم LED ها روی لبه تلوزیون هستند و تعدادشون زیاد تر نشده ؟

2. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه MJ-RAIDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ولی آیا Micro Dimming فقط نرم افزاریه ؟ یعنی توی این مدل ها هم LED ها روی لبه تلوزیون هستند و تعدادشون زیاد تر نشده ؟
    من اشتباه می کردم .تلویزون های سامسونگ مجهز به micro dimming هستند . این تکنولوژی کنتراست هر منطقه از تصویرو به صورت جداگانه تنظیم میکنه . در واقع نور led هر منطقه رو کم و زیاد نمیکنه ( اون طور که من فهمیدم )
    حتی اگر tv مورد نظر مجهز به تکنولوژی local dimming باشه باز هم برای اینکه نتیجه ی مطلوب بگیره نیازه که یک full led باشه که الان اکثر tv های بازار edge led هستند .
    led بدون local dimming :

----
    full led with local dimming

plasma tv :
    Last edited by MJ-RAIDEN; 27-01-2013 at 20:41.

4. 3 کاربر از MJ-RAIDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از همگی متشکرم
    اگه شما نبودید واقعا توی انتخاب مشکل داشتم

الآن LG مدل LM62000 رو دیدم. خیلی امکاناتش زیاده ! هم 3d هست هم wifi داره هم HTMI و USB زیاد تر + کنترل هوشمند و ...
    قیمتش توی نمایندگی تخفیف خورده بود 2350 تومن .

به نظرتون چطوره ؟ ظاهرا خیلی چیز جالبیه
    توی یکی از فروم ها در مورد کیفیت بد 66100 الجی صحبت می کردن. این مدل جدید تره یا نه ؟ اینم کیفیتش بد نباشه !

سامسونگ هم اینجا کمیاب شده ... به همین قیمت میشه 5960 خرید که خیلی از اینا رو نداره ولی کیفیت تصویرشو نمی دونم !!!

6. 2 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

فکر نکنم پنلش فرقی داشته باشه. برای مثال در تکنولوژی Micro Dimming Ultimate که مختص مدل ES8880 هست، صفحه تلویزیون به حدود 600 منطقه تقسیم میشه که توسط الگوریتم های نرم افزاری به همراه پردازنده قوی می تونه نور پس زمینه رو کنترل کنه البته چون Full LED نیست مجبوره این کارو توسط پیکسل های LCD انجام بده که نتیجش این شده که الان این مدل تو ریویوها از مدل 96000 ال جی که نانو فول ال ای دی هست بالاتر قرار گرفته. بنابراین می توان نتیجه گرفت مهم نیست از چه تکنولوژی استفاده بشه، مهم اینه که کیفیت و هزینه نهایی بهترین باشه.

8. 5 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه خدا بخواد همین فردا می خوام بخرم
    الجی و سامسونگ رو کنار هم ندیدم ولی ظاهرا کیفیت صفحه سامسونگ کمی بهتره . ولی امکانات الجی از اون بالاتره
    ولی یه جا همش از الجی طرفداری می کنن یه جا از سامسونگ !!!
    فعلا هم جز 5960 سامسونگ دیگه ای نیست !

احتمالا الجی 66100 بخرم به 2500 یا 62000 به 2300. اگه کسی تجربه ای یا توصیه آخری داره لطفا سریع تر بگه تا نخریدم

در مورد پلاسمای پانا و ال ای دی سونی هم چون کسی پیشنهاد نداد منم طرفش نرفتم. توی بازار هم ندیدم ! اونا هم خرید درستی هستند ؟ پاناسونیک 40 که توی چاره بالای 3 تومن بود !!!
    خیلی از همگی متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

یک سوال فوری :

بالاخره LG 66100 خریدیم
    امشب یا فردا نصاب میاد نصب می کنه. ... من چه چیزایی رو باید چک کنم که مشکلی نداشته باشه که بعدا دردسر نشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

یک سوال فوری :

بالاخره LG 66100 خریدیم
    امشب یا فردا نصاب میاد نصب می کنه. ... من چه چیزایی رو باید چک کنم که مشکلی نداشته باشه که بعدا دردسر نشه ؟
    یه کلیپ معمولی و یه سه بعدی داشته باش. یه سری عکس تک رنگ سیاه، سفید و رنگ های دیگه در ابعاد 1920 در 1080 درست کن تا تست کنی پیکسل ها سالم باشن. دیگه اینکه قابلیت اسمارت و کنترل جادویی و براوزرش هم چک کن.

12. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من یدونه 6960 سامسونگ خریدم
    موقع ای که یه تصویر سیاه میارم محیط خونه هم تاریک باشه بقل های tv بنظر سفید تر میاد ولی رو حالت های دیگه مشکلی نداره
    دوطرف tv سفید انگار

14. 2 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من یدونه 6960 سامسونگ خریدم
    موقع ای که یه تصویر سیاه میارم محیط خونه هم تاریک باشه بقل های tv بنظر سفید تر میاد ولی رو حالت های دیگه مشکلی نداره
    دوطرف tv سفید انگار
    حسگر صرفه جویی انرژی رو فعال کن تا موقعی که اتاق تاریکه، نور پس زمینه رو کم کنه و نشتی نور از بین بره.

16. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت saeed.gasempoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض راضي هستي؟

سلام

یک سوال فوری :

بالاخره LG 66100 خریدیم
    از تلويزيونت راضي هستي تا به حال مشكلي نداشته 3d چه طوريه ؟ مشكل خاصي كه نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •