البته سامسونگ الان روی تلویزیوهایش هدیه هم گذاشته. هدیه 6950 یک دستگاه dvdplayer است که نزدیک 150 هزار تومان قیمتشه.
البته سامسونگ الان روی تلویزیوهایش هدیه هم گذاشته. هدیه 6950 یک دستگاه dvdplayer است که نزدیک 150 هزار تومان قیمتشه.
اصلا همچین چیزی صحت نداره اولا شاید 3 بعدی ال جی که پسیو هست تاثیر منفی روی تصویر دو بعدی داشته باشه اما برای سامسونگ سایر برند های که سه بعدی اکتیو دارند این مورد وجود نداره چون کار اصلی رو عینک انجام میده تازه در مورد ال جی هم این تاثیر منفی که میگم خیلی جزئی و هر کسی متوجه ان نمیشه و خیلی جزئی ( البته بستگی به مدل داره )
درمورد اشکال که دوستتون گفته شاید تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی رو فعال کرده همش داره تار میبینه
در مورد سئوال خودتون هم بله به هر حال 3 بعدی بگیرید بهتره تنها مثله هرتز پنل نیست موارد دیگه هم هست که اگر قرار باشه مدل به مدل مقایسه بشه بهتره میشه نظر داد .
در مورد قیمت هایی هم که من اعلام می کنم اگر شک داشته باشم می زنم حدودا ولی وقتی قیمتی رو دقیق اعلام می کنم یعنی امروز به این قیمت هست و اگر خواستید می تونم بگم از کجا می تونید به این قیمتها تهیه کنید .
در ضمن دی وی دی که اشانتیون هست روی تی وی ها ارزشش 150 تومان نیست مدل E699 که حتی پورت HDMI هم نداره و اگر نخواهید مغازه دار ها 70 تومان برای اون کم می کنند پس ارزشش در این حدود نه 150 تومان قیمت 6960 هم الان بدونه دی وی دی و با 4 تا عینک 2.600.000
Last edited by hapalii; 11-01-2013 at 03:21.
ممنون از توضیحات خوبت دوست عزیز.
پس قیمت نمایندگی های مختلف اینقدر باهم تفاوت دارن....چون دقیقا دیروز قیمت گرفته بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)