تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: مشاوره خرید تلویزیون Full HD تا 2.500

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قیمت روز: 2,800
    40 اینچ 6950 = 2,530
    البته سامسونگ الان روی تلویزیوهایش هدیه هم گذاشته. هدیه 6950 یک دستگاه dvdplayer است که نزدیک 150 هزار تومان قیمتشه.

2. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تلویزیون های 3D در تصاویر دوبعدی نسبت به تلویزیون معمولی ضعف و مشکلی دارن؟ یکی از دوستان میگفت تلویزیون 3D شون تصاویر دوبعدی رو جزئی تار و دوتایی نمایش میده.
    کلا یعنی اگر از 3D نخوایم استفاده کنیم هم چون هرتز بالاست 3D بگیریم بهتره؟
    اصلا همچین چیزی صحت نداره اولا شاید 3 بعدی ال جی که پسیو هست تاثیر منفی روی تصویر دو بعدی داشته باشه اما برای سامسونگ سایر برند های که سه بعدی اکتیو دارند این مورد وجود نداره چون کار اصلی رو عینک انجام میده تازه در مورد ال جی هم این تاثیر منفی که میگم خیلی جزئی و هر کسی متوجه ان نمیشه و خیلی جزئی ( البته بستگی به مدل داره )
    درمورد اشکال که دوستتون گفته شاید تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی رو فعال کرده همش داره تار میبینه
    در مورد سئوال خودتون هم بله به هر حال 3 بعدی بگیرید بهتره تنها مثله هرتز پنل نیست موارد دیگه هم هست که اگر قرار باشه مدل به مدل مقایسه بشه بهتره میشه نظر داد .

در مورد قیمت هایی هم که من اعلام می کنم اگر شک داشته باشم می زنم حدودا ولی وقتی قیمتی رو دقیق اعلام می کنم یعنی امروز به این قیمت هست و اگر خواستید می تونم بگم از کجا می تونید به این قیمتها تهیه کنید .
    در ضمن دی وی دی که اشانتیون هست روی تی وی ها ارزشش 150 تومان نیست مدل E699 که حتی پورت HDMI هم نداره و اگر نخواهید مغازه دار ها 70 تومان برای اون کم می کنند پس ارزشش در این حدود نه 150 تومان قیمت 6960 هم الان بدونه دی وی دی و با 4 تا عینک 2.600.000
    Last edited by hapalii; 11-01-2013 at 03:21.

4. 2 کاربر از hapalii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه berendji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

در مورد قیمت هایی هم که من اعلام می کنم اگر شک داشته باشم می زنم حدودا ولی وقتی قیمتی رو دقیق اعلام می کنم یعنی امروز به این قیمت هست و اگر خواستید می تونم بگم از کجا می تونید به این قیمتها تهیه کنید .
    در ضمن دی وی دی که اشانتیون هست روی تی وی ها ارزشش 150 تومان نیست مدل E699 که حتی پورت HDMI هم نداره و اگر نخواهید مغازه دار ها 70 تومان برای اون کم می کنند پس ارزشش در این حدود نه 150 تومان قیمت 6960 هم الان بدونه دی وی دی و با 4 تا عینک 2.600.000
    ممنون از توضیحات خوبت دوست عزیز.
    پس قیمت نمایندگی های مختلف اینقدر باهم تفاوت دارن....چون دقیقا دیروز قیمت گرفته بودم.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •