به نظر من فيفا بهتره...
نخير ... بهتر از Pes هست ....نوشته شده توسط Amin
حتما نوراني شدند چون پيامبر شدند ... !
ببينم علي دايي هنوز هست ؟
![]()
ا
اصلا !!!!pes بهتره!!!!! محسن جان شما انگار سوا از دنيا هستي !!!! فيفا كجاش قشنگه؟؟؟؟
مصاحبه با Gerald Köhler، تهیه کننده بازی FIFA Manager 07
Gerald Köhler گرالد کوهلر، تهیه کننده بازی مربی گری FIFA Manager 07 مصاحبه ای را با ایرفو انجام داده که در آن از خصوصیات جدید این بازی، حضور لیگ ایران در آن و موضوعات دیگر سخن گفته است.
ایرفو: گرالد لطف کن خودت را برای طرفداران ایرفو معرفی کن.
گرالد کوهلر: اسم من گرالد کوهلر (Gerald Köhler) است. من از آپریل سال 2000 برای Electronic Arts کار می کنم و مسوول ساخت بازی مربی گری فوتبال FIFA Manager و Fussball Manager که نسخه آلمانی آن است هستم. در آپریل 2006، یعنی پس از 6 سال کار با EA، استویوی شخصی خودم را که Bright Future نام دارد راه اندازی کردم. در Bright Future تهیه و تولید کامل این بازی با همکاری EA انجام می شود.
ایرفو: آیا تا به حال کتابی در مورد مربی گری یا آموزش فوتبال نوشته ای؟ – در این اتاقی که ما قرار داریم، پر از کتابهای مربیگری و مربوط به فوتبال است
گرالد کوهلر: در حقیقت نه! این اتاقی که در EA-Lounge در نمایشگاه Games Convention وجود دارد و ما الان در آن هستیم، به اصطلاح دفتر مدیریت و مربیگری فوتبال EA Sports است که ما در آن همین بازی FIFA Manager 07 را معرفی می کنیم. من خواستم تا جو این اتاق جو فوتبال و مربیگری شود به همین خاطر آنرا مملو از کتابهای مربیگری و مربوط به فوتبال کردم.
ایرفو: خب! تو مطمئنا یک طرفدار فوتبال هستی، باشگاه محبوبت کدام باشگاه است؟
گرالد کوهلر: بله، من یکی از طرفداران پر و پا قرص فوتبالم و تیم محبوبم، تیم اشتوتگارت (Stuttgart) آلمان است.
ایرفو: پشت سر ما یک پوستر از تصویر روی جلد بازی FIFA Manager 07 است. لطفا کمی از خصوصیات عمده این بازی برای ما بگو.
گرالد کوهلر: FIFA Manager 07 یا همان Fussball Manager 07 امسال نیز با خصوصیات جدید ارایه خواهد شد. یکی از خصوصیات عمده آن وجود قابلیت محاوره ای (interactive) بودن آنست. یعنی مربی می تواند در کنار زمین با بازیکنانش ارتباط داشته باشد و با آنها بگوید که چه کاری را بکنند و چه کاری را نکنند. یکی دیگر از خصوصیات این نسخه، قابلیت پیشرفت بازیکن است. یعنی یک بازیکن می تواند با انجام تمرینات از لحاظ قابلیتهای فردی پیشرفت کند. همچنین در این بازی تقویم و سالنامه دست بازی کننده بازی است. او می تواند تمرینات، بازیهای تدارکاتی و ... را برنامه ریزی و یا آنها را منتفی کند.
ایرفو: در نسخه 2007 بازی FIFA Manager چند لیگ آسیایی و همچنین لیگ ایران نیز وجود خواهند داشت؟
گرالد کوهلر: البته هنوز مشخص نیست. این موضوع کمی هم به خود شما، یعنی ایرفو بستگی دارد. چون مسوولیت فراهم کردن اطلاعات و محتویات داده ای لیگ های آسیایی به عهده خود ایرفو است. در این نسخه سعی شده اکثر لیگها وجود داشته باشند. البته برای لیگ ایران ما مجوز استفاده از نامهای واقعی بازیکنان را نداریم، و اگر این لیگ در FM 07 وجود داشته باشد، بازیکنان این لیگ نام حقیقی خود را نخواهند داشت.
ایرفو: آیا در ساخت بازی FIFA Manager از بازیهای مربیگری دیگر که توسط شرکتهای بازیسازی دیگر ساخته می شوند، ایده ای می گیری؟
گرالد کوهلر: صادقانه بگویم نه! البته ما تقریبا تمام بازی های مربیگری از شرکتهای دیگر را بررسی می کنیم، جون آنها رقبای ما هستند. اما برای ساخت و ایده گرفتن، از الهام گرفتن ایده های آنها دوری می کنیم. بسیاری از هواداران بازی های کامپیوتری مدیریت و مربیگری فوتبال معتقدند که FIFA Manager از EA Sports بهترین بازی مربیگری است، بهمین دلیل ما همیشه سعی می کنیم بهترین و منحصر فرد ترین بازی مربیگری را برای آنها فراهم کنیم.
ایرفو: گرالد آیا یک مربی ایرانی می شناسی؟ می دانی در حال حاضر سر مربی تیم ملی ایران کیست؟
گرالد کوهلر: متاسفانه نه! در حال حاضر هم نمی دانم مربی تیم ملی ایران کیست! فقط می دانم که آنها یک مربی کروات داشتند که در جام جهانی 2006 آلمان موفق نبود و بعد از جام هم خداحافظی کرد ... اما چند بازیکن ایرانی که در بوندسلیگا بازی می کنند را می شناسم.
ایرفو: مربی تیم ملی ایران در حال حاضر امیر قلعه نویی، مربی سابق تیم استقلال تهران، است. راستی تیم استقلال قبلا با تیم محبوب تو، اشتوتگارت بازی دوستانه ای را انجام داد، آن زمان فلیکس ماگات (Felix Magath) سرمربی این تیم بود.
گرالد کوهلر: بله، البته دقیقا یادم نبود که اسم این تیم ایرانی چه بود، ولی به خاطر می آورم که سالها پیش یک تیم ایرانی به آلمان آمد و با اشتوتگارت بازی کرد، که آن بازی را اشتوتگارت برنده شد.
ایرفو: ممنون گرالد از وقتی که در اختیار ما گذاشتی، طرفداران ایرفو به عنوان هدید پیراهن یک باشگاه ایرانی یعنی تیم پرسپولیس تهران را برای تو به ما دادند تا آنرا به تو دهیم.
گرالد کوهلر: خیلی از شما و همه هواداران ایرفو تشکر می کنم و امیدوارم که سرمربی جدید ایران بهمراه تیمش موفق باشد.
ایرفو
صلاح مملكت خويش خسروان دانند آق سامان !صلا !!!!pes بهتره!!!!! محسن جان شما انگار سوا از دنيا هستي !!!! فيفا كجاش قشنگه؟؟؟؟
سلام
من اميدوارم خوب باشه و بتونيم يك دلي از عزا در آريم
خواستم چند مورد اطلاعات در مورد pes5 بدم تا بدونين چند نوع حال مختلف در اين بازي كه واسه پارسال هستش وجود داره :
دريبل : 4 نوع
ضربه ازاد : 9 نوع
پتالتي : 5 نوع
پرتاب توپ توسط دروازهبان : 4 نوع
خوشحالي پس از گل : 73 نوع (براي هر بازيكن امكان تعريف دو مدل خوشحالي پس از گل وجود دارد)
سه مدل مصدوميت : A => سگ جون B => معمولي C=> سوسولي
صبر کنید هنوز هیچی معلوم نیست.
تازه هنوز شرکت ea اطلاعات کاملی در مورد بازی نداده.
تا بازی ها نیاد نمیشه بحث کرد.
اين بازي رو كسي خريده
اگه خريده توش ليگ ايران هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)