سلام
سه چهار روز دیگه لپ تاپ میرسه دستم، ازش یه تست میگرم و نتایج رو اینجا میزارم
سلام
سه چهار روز دیگه لپ تاپ میرسه دستم، ازش یه تست میگرم و نتایج رو اینجا میزارم
سلام توی خوب بودن asus k45vd شک نکنید.حرف نداره.![]()
سلام
زودتر از اونی که فکرش رو میکردم رسید دستم
مدل asus k45vd-B بطور خلاصه:
سی پویو i5 3.1
رم 4
هارد 750 ، 5400
گرافیک اختصاصی nvidia 2، شیر تا 3
14 اینچهای
اما از لجاظ کاربردی، در کل لپ تاپ خوبیه، (از کانفیگش مشخصه)
ملموس ترین معیار مقایسه برای من لپ تاپ سونی ای هست که شش ساله دارمش sony vaio sz780n5، همچنین جسته گریخته لپ تاپ هایی که باهاشون کار کرده ام
1- صدای فنش نسبتا" پائینه، ولی طوری نیست که به گوش نرسه
2- تاچ پد اصلا" خوب نیست، اصطحکاکش زیاده و کار کردن باهاش خیلی سخته، من اصلا" خوشم نیومد
3- کیفیت تصویر مثل خیلی دیگه از لپ تاپ های تو بازار هست، ولی نسبت به لپ تاپ خود من اصلا" قابل مقایسه نیست و من خیلی خوشم نیومد
4- توی اینترنت نوشته اند که وضوح تصویر در زاویه دید بالا و پائین خوب نیست. به نظر من عالی نیست ولی قابل قبوله، توی اینترنت مهمترین ایرادی که گرفته اند اینه که به نظر من اینطور نیست. فقط یه خورده موقع دیدن فیلم این ایراد مشهود میشه
5- نصب درایور هاش خیلی وقت گیره، خیلی کند نصب میشن
از موارد زیر هم خیلی خوشم اومد:
1- کیبورد، عالی، عالی ..........
2- کیفیت صداش خوبه
3- بلندی صداش مناسبه
4- سرعت لپ تاپ و عملکرد و سرعت جابجایی فایل و غیره هم که وابسته به کانفیگش هست و انتظاری که از کانفیگش میره رو برآورده میکنه
5- چندین ساعت حسابی ازش کار کشیدم، ولی انگار نه انگار، لپ تاپ اصلا" داغ نمیکنه که فوق العادست (توی معرفی این لپ تاپ به سیستم خنک کننده همین لپ تاپ اشاره شده که خالی بندی نیست!)
6- ظاهرش هم سلیقه ای هست، ولی به نظر من خیلی قشنگه
در کل هم فعلا" از نظر سخت افزاری و نصب درایور ها هیچ ایرادی مشاهده نشده.
نسبت به قیمتش 2160000 تومان، ارزش خریدش خوبه، البته مدل سری A همین لپ تاپ که 2 گیگ رمش بیشتره و فقط 20 هزارتومن گرونتره، خریدش به صرفه تره
کلا" راضی، فقط تاچ پدش و کیفیت تصویر![]()
مبارک باشه.امیدوارم هیچ وقت به مشکل نخوری![]()
سلام
دوستان کسی راجع بهAcer Aspire TimelineX 4830TG-6828 نظرشو نگفت؟؟؟؟؟
به نظرتون خوبه؟؟
میشه روش برای کاربرد مهندسی حساب کرد؟؟
منتظر نظراتتون هستم.
خیلی احتیاج دارم به کمکتون...
کاربرد مهندسی صنایع
اگه مدل دیگهای هم مد نظرتونه تا 2 تومن بهم معرفی کنید.
لپتاپ معمولی هست...سی پیو نسل قدیم یا همون سندی بریج
گرافیکش خوبه
معایبش یکی براق بودن صفحه نمایشه
و از همه مهمتر عدم تعویض باطری
اگه میتونین تا 200 تومن بودجه رو افزایش بدین و ایسر v3 رو بگیرین که از همه لحاظ خوبه
خیلی ممنونم. حتماً بررسی میکنم
Fujitsu LifeBook S761-A چی؟سبک بودن خیلی برام مهمه
به همین دلیل دنبال یه لپ تاپ سبک خوب میگردم
دوماه پیش یکی از فامیلامون خواست لپ تاپ بگیره و من این مدل رو بهش پیش نهاد دادم .البته اون موقع قیمتش 2400 بود . الان فک کنم 2500 یا شاید هم بیشتر باشه .در کل لپ تاپ عالیه :
cpu : i7 -1600
ram ; 8GB
grafic : g630 -2GB شیر تا 4gb
h.d.d :750 -5400
و از مزیت هاش میشه به صفحه نمایش براق و صفحه کلید و تاچ پدش اشاره کرد که عالیه و لینکه صفحه کلیدش اگه اب بره توش خراب نمیشه و اینکه خیلی دیر شارزش تمام میشه و و خیلی کم داغ میکنه - حدودایه 6 تا7 ساعتی شارز داره .فنش هم صدا نمیده
از بدی هاش هم اینه که اندازش از بقیه برند ها یکم بزرگتره و صداش هم خیلی خوب نیست و Core Clock گرافیکش نسبت به بقیه سخت افزارش پایینه.
Last edited by ali_i3; 13-04-2013 at 15:43.
ممنون از پیشنهادتون
ولی من تا 2 میلیون بودجه دارم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)