یکی کمک کنه لطفا
یکی کمک کنه لطفا
قبولت دارمفقط این مقاله ها بیشتر از adsl توضیح داده.
نه نداره به صورت ماهواره ای به این نوع ارتباط ها می گن line to line نقطه به نقطه اگه هم فاصله با سرویس دهنده (ISP)کم باشه همون سرعتی مه سرویس دهنده ازش استفاده می کنه شما هم می تونید ازش استفاده کنیدوایرلس نیازی به خط تلفن ندارد؟
بله ولی هزینه ی مودم ها نسبت به ADSL گرونتره خیلییعنی فقط با یه مودم و دیش واشتراک وصل میشیم؟
ساده ترین چیزش نصب و راه اندازیست که توی راهنماش به همراه عکس توضیح دادهطرز کار دیش و تنظیمش رو هم بگید ممنون میشم
موفق باشی .
ممنون که جواب دادید.
سوال دیگه پیش اومد برام.این که میگن وایرلس معمولی و پر سرعت چقدر فرق داره؟
کشور های دیگه تا 40 مگابایت سرعت دارن این از چیه که ایران نداره؟از مودمه یا.....؟؟
با این مودم های وایرلس معمولی و پر سرعت تا چه مقدار میشه کتنکت شد؟
یعنی یه اشتراک تا چند کیلوبایت یا مگابایت الان در ایران موجود هست؟
ممنون
ببخشید توی ایران هم این سرویس ارئه می شود یا نه می شودنه نداره به صورت ماهواره ای به این نوع ارتباط ها می گن line to line نقطه به نقطه اگه هم فاصله با سرویس دهنده (ISP)کم باشه همون سرعتی مه سرویس دهنده ازش استفاده می کنه شما هم می تونید ازش استفاده کنید
دوست عزیز اگه فاصله ی شما از سرویس دهنده کم باشه (ISP) همون سرعت کافی نت رو براتونی میندازهسوال دیگه پیش اومد برام.این که میگن وایرلس معمولی و پر سرعت چقدر فرق داره؟
و بستگی به سرویس داره
تحریمکشور های دیگه تا 40 مگابایت سرعت دارن این از چیه که ایران نداره؟از مودمه یا.....؟؟.
مثلا ماهیانه 15000 تومن به سرویس دهنده می دید و 1 ماه بدون محدودیت دانلود می تونید استفاده کنیدبا این مودم های وایرلس معمولی و پر سرعت تا چه مقدار میشه کتنکت شد؟
الان من یکی از کارت های Wireless ییکی از سرویس دهنده های کازرون توی دستمه واست می خونمیعنی یه اشتراک تا چند کیلوبایت یا مگابایت الان در ایران موجود هست؟
ارتبات دهی Wireless تا مسافت 300 کیلو متر (امکانش هست )
حالا تماس می گیرم ببینم واسه این مسافت صادق هست اگه می شه واستون پستش می کنم
ولی بیشتر ودم هایی که من در موردشون تحقیق کردم بردشون رو حدود 15 و 20 و 25 کیلو متر زده بودن
فقط مشکل وایرلس هزینه ی مودم هست و گرنه من از adsl هم بیشتر قبولش دارم واسه نداشتن محدوده ی دانلو
موفق باشید .
اره عزیز الان هم خیلی رایج شده
من می خوام از کازرون Wireless بگیرم اینم سایت و تلفن یک سرویس دهنده ی معتبر که می تونی مطمئن شی
website
telکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
07212235599 , 07212237424
سلام من با سرور تماس گرفتم گفتم تا 50 کیلومتر رو پشتیبانی می کنید گفت بله
یعنی من256 میگیرم فاصلم زیاد باشه سرعتم کم میشه؟
تا کی تحریمه معلوم نیست؟
مثلا ماهیانه 15000 تومن به سرویس دهنده می دید و 1 ماه بدون محدودیت دانلود می تونید استفاده کنید
شوخی میکنی؟
من رفتم پرسیدم قیمت ها رو گفت 256 1 گیگ دانلود 1 ماهه 25000 تومن!!!!!!!!!
بعد منظورم این بود که بیشترین سرعت که در ایران هست چیه؟
مثلا 1 مگ هم هست؟
Last edited by omidbooter; 17-08-2009 at 18:57.
[/quote]
بله تساعدییعنی من256 میگیرم فاصلم زیاد باشه سرعتم کم میشه؟
شاه که رفت تحریم شروع شد بعد از رفتن احمدی ژاد درست می شهتا کی تحریمه معلوم نیست؟
اره عزیزمثلا ماهیانه 15000 تومن به سرویس دهنده می دید و 1 ماه بدون محدودیت دانلود می تونید استفاده کنید
خوب من 128 رو می گفتم اونم هزینه ماهیانه 15 الی 20 تومنهمن رفتم پرسیدم قیمت ها رو گفت 256 1 گیگ دانلود 1 ماهه 25000 تومن!!!!!!!!!
سرعت که نه دانلود سرعتشم بستگی به سرور دارهبعد منظورم این بود که بیشترین سرعت که در ایران هست چیه؟
gig 2 هم هستمثلا 1 مگ هم هست؟
gig 2 هم هست[/quote]
2 gig? از کجا میتونیم بگیریم؟ قیمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)